Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
pobles vs poder
29 jun 2014
Creat: 29 jun 2014

UN LLARG DEBAT, UNA LLARGA CENSURA SOBRE LA MONARQUIA

La darrera setmana hi hagué manifestacions per l'abolició de la monarquia i també per una III república espanyola i/o catalana. Fins i tot els partits d'obediència parlamentària s'han sumat a les protestes, mentre també hi ha crítiques antimonàrquiques en contra de les dues opcions.

El gran partit d'estètica progressista és el què ha estat més incòmode en el relleu de la corona. En contrast, n'hi ha que ens recorden que la lluita antifeixista fou al costat de la II República.

El mal record més estès ara per tothom sobre la casa reial ha estat la corrupció moral i el maltractament d'animals de multitud d'espècies [ braus :: ossos 1, 2, 3, 4 :: elefants :: i el què no sabem ]

Però la línia successòria del franquisme i el feudalisme és el debat que més temps ha estat sobre la taula. També cal destacar la vessant empresarial i de malversació econòmica de què se'ls acusa.

Casos de censura i repressió [ caceres :: segrest de premsa 1, 2, 3 :: banderes :: polítics :: manifestacions ]

De l'antiga competència per la corona d'Espanya, deposada el 1714 [ explotadors tots :: testament qüestionat :: intrigues militars :: dinastia avui ].

+ Crítiques a la república com a solució [ 1 :: 2 ]

+ INFO:: POBLES
Sindicat Terrassa