Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: dones
Recull les accions realitzades durant la setmana feminista autonoma contra llei avortament
22 feb 2014
Recull de les accions realitzades que s’han unit a la crida de setmana de lluita des de feministes autònomes de Barcelona en contra la nova llei d’avortament
Des de la setmana d’accions per un avortament lliure convocada de l’1 al 7 de Febrer, des del feminisme autònom de Barcelona, es va fer uma crida d’accions descentralitzades que va tenir inici amb una manifestació convocada el Dissabte 1 de Febrer a la Plaça de la Catedral de Barcelona. La manifestació va recórrer el centre de Barcelona, seguida per més de 500 persones seguint la premisa “sense partits, sindicats ni banderes”. Al llarg del recorregut es van deixar varies pintades com també es va desplegar una pancarta al carrer de la Canuda amb el lema: “Avortament lliure”. La manifestació va finalitzar davant la Catedral de Santa Maria del Mar on es va desplegar uma pancarta amb el lema “Si ocupeu els nostres cossos, okuparem els vostres temples”.

(http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/479167/index.php)

Desprès d’aquesta crida, al llarg de la seguent setmana es van reivindicar vàries accions com:

- 4 F; Sagrada Familia: Unes 60 persones tallen el carrer, es desplega pancarta i bloquegen l’entrada durant mitja hora.

(http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/479161/index.php)

- 4F; Pintades Barri de Sants: es van fer varies pintades als carers, places i esglésies.

(http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/479560/index.php, http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/479561/index.php)

- 4F; Fundació Provida: La seu de dita fundació que està ubicada a l’Avinguda Carles III del barri de Les Corts de Barcelona, va ser atacada amb pintades i sabotejada l’entrada.

(http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/479629/index.php)

- 4F; “Obra social” Nen de Déu: va ser atacada amb pintades i malmès el pany.

(http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/479621/index.php)

- 6 F; Pancartes Gran Via: Es van penjar vàries pancartes als diferents ponts de la Gran Via amb els lemes “Avortament lliure i gratuit”, “El meu cos, la meva decisió. Avortament lliure i gratuit” i “ Avortament lliure i gratuit. Gallardón al paredón”.

(http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/479563/index.php)

- 6 F; Pancartes Ciutat de la In-justícia: es van penjar dues pancartes als ponts de la carretera que passa al costat de la Ciutat de la In-justícia. (http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/479564/index.php)

- 6F; Bankia: es va atacar el caixer d’aquesta entitat situada a Via Júlia, fent una pintada i reventant la màquina de fora. ( http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/479522/index.php)

- 6F; Radio Estel: ubicada entre els carrrers Puggarí i Comptes de Bell del barri de Sants, va ser atacada trencant els vidres i pintant la façana amb el lema “El meu cos, la meva decisió”.

(http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/479374/index.php)

-10 ; Fundació Vidal i Barraquer: es van trencar els vidres de la Seu d’aquesta fundació al barri de Sant Gervasi de Barcelona, per senyalar-la com a còmplice activa amb la Conferència Episcopal a l’hora d’ impedir avortaments.

(http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/479402/index.php)

Ens alegrem també de totes les accions realitzades en aquestes últimes setmanes, recolzant la lluita em contra de la nova llei de l’avortament.
Ens és igual quin partit, organització o religió ens ataqui prohibint-nos avortar, perquè no pensem obeir seus mandats.
No repetirem uma altra vegada el discurs. Hem decidit passar a l’acció!!

This work is in the public domain
Sindicat