Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
pobles i cultures vs poder i estats
02 mai 2015
Creat: 02 mai 2015

¡AYOTZINAPA, VA SER L'ESTAT!


Des del 16 d'Abril, una brigada de tres persones de Ayotzinapa, recorre diversos països de "l'Altra Europa". Es tracta d'un pare d'un estudiant desaparegut, un estudiant supervivent a l'atac policial, i una persona d'un organisme de drets humans de La Montaña a Tlachinollan.

En el seu recorregut, el 5 de Maig arribaran a Saragossa, el 7 de Maig estaran a Madrid, i el 8 i 9 de maig a Barcelona.

Al seu pas per les diferents ciutats de "l'Altra Europa", es van realitzant actes de suport i en solidaritat amb Ayotzinapa, reclamant l'aparició amb vida dels 43 estudiants de l'Escola Normal de Ayotzinapa desapareguts i denunciant al narcoestat com a responsable criminal de les seves desaparicions i de les morts de 3 estudiants més i altres 3 persones ...

En Ayotzinapa, la injustícia és el sistema. A Mèxic el Capitalisme és el narcoestat. El narcoestat és l'estratègia neoliberal a Llatinoamèrica. No són només els 43 estudiants desapareguts i les 6 mortes en Ayotzinapa, són més de 150.000 assassinats, 25.000 desaparicions forçades en l'última dècada, poblacions desplaçades i comunitats senceres d'indígenes despullades dels seus territoris. És una agressió del neoliberalisme contra tot l'entorn natural i contra les comunitats indígenes i zapatistes que ho preserven.

SOLIDARITAT AMB ELS POBLES EN RESISTÈNCIA

BARCELONA
DIVENDRES 8 MAIG
17: 30h Roda de premsa al Col·legi d'Advocats
AUDIOS I VIDEOS

DISSABTE 9 MAIG
14h Àgora Juan Andrés Benítez, menjar i música
18h. PARLAMENTS I MANIFESTACIÓ
¡Ayotzinapa, va ser l'Estat!
Plaça Universitat

ALTRES CONVOCATÒRIES
6 MAIG - SARAGOSSA
6 MAIG - VALENCIA
7 MAIG - MADRID

Recollida de ADHESIONS

¡VIUS S'ELS VAN ENDUR, VIUS ELS VOLEM!

AYOTZINAPA, VA SER EL ESTAT!

En memòria del nostre company Brad Will, periodista d'Indymedia assassinat el 2006 en una barricada de Oaxaca.


+INFO:: SU LUGAR LOS ESPERA :: REPRESIÓN

Sindicato Sindicat