Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: indymedia
¿Inymedia silencia veus ?
11 jun 2004
La resposta es si . Fa dos dies una ip meva va ser bloquejada
We're sorry.
Your IP address has been blocked, and is no longer permitted to post to the IMC site.
The address was blocked on 2004-06-09 with the following note:
flooding

Because of the open nature of the IMC publishing philosophy, this type of blocking is a rare occurrence, and only happens when repeated and egregious violations of Editorial Policy force us into the position of doing so. Maintaining a clean IMC site is hard, often thankless work, and constant inconsideration makes our work that much more difficult.

If you wish to appeal this restriction, please contact imc-barcelona (nospam) indymedia.org and offer an explanation of why you believe this block to have been unjust or inaccurate. We will consider it, and offer you our response as soon as possible.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: ¿Inymedia silencia veus ?
11 jun 2004
jejjeeeje pues et fots, tu mateix ens dius nazis oi??

doncs sí senyor som nazis amb tu... x les barbaritats que dius
Re: ¿Inymedia silencia veus ?
11 jun 2004
los judios también sois nazis...
Re: ¿Inymedia silencia veus ?
11 jun 2004
1) publicaste tan compulsivamente, que se activó nuestro sistema de autodefensa (http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/89606/index.php). antes de quedarte bloqueado definitivamente te salió una nota pidiéndote frenar un poco. al parecer decidiste ignorarla.

2) escribiste a la lista de indymedia barcelona preguntando qué está pasando. se te pidió que facilitaras más información sobre la situación, para que pudieramos investigar el tema. decidiste no colaborar en la aclaración del asunto ...
Re: ¿Inymedia silencia veus ?
11 jun 2004
Lo siento. Escribí diversas veces casi a la vez , es verdad. En cuanto a escribir a la lista, no , no escribí. Y desde luego no entendí que debiera alcararse nada. En ese sentido , pido disculpas por las molestias ocasionadas
Re: ¿Inymedia silencia veus ?
11 jun 2004
se nos fue el, como se llamaba...zouau o algo asi, y llega este, no seras de las CUP?
Re: ¿Inymedia silencia veus ?
11 jun 2004
segur que es de les cup
Re: ¿Inymedia silencia veus ?
11 jun 2004
jaim, yo mismo te pago el billete (de ida) a israel. A ver si nos dejas en paz de una vez, porque ¿qué hace un sionista viviendo en cataluña?.
Re: ¿Inymedia silencia veus ?
11 jun 2004
jaim, yo mismo te pago el billete (de ida) a israel. A ver si nos dejas en paz de una vez, porque ¿qué hace un sionista viviendo en cataluña?. ---> El mateix que un castellanoparlant, viure aquí... a temporades ¿Potser voldries fer marxar altra vegada els jueus?
Re: ¿Inymedia silencia veus ?
11 jun 2004
jaim, yo mismo te pago el billete (de ida) a israel. A ver si nos dejas en paz de una vez, porque ¿qué hace un sionista viviendo en cataluña?. ---> El mateix que un castellanoparlant, viure aquí... a temporades ¿Potser voldries fer marxar altra vegada els jueus?
Re: ¿Inymedia silencia veus ?
11 jun 2004
Per fer marxar el jueus una altre vegada hauries de parlar amb en Juan Carlos I descendent dels reys católics...
Només dir-te que per que t'hagin rentat el cervell a tu, tu no ens el rentaras pas a nosaltres!

Per molt que ens repliquis, que penjis articles pro-israelis, nosaltres sempre estarem al costat del més feble, del més desamparat, del que lliuta per la seva gent, o pel seu poble; i en aquest cas és el poble Palestí.
Re: ¿Inymedia silencia veus ?
11 jun 2004
nosaltres sempre estarem al costat del més feble, del més desamparat, del que lliuta per la seva gent, o pel seu poble; i en aquest cas és el poble Palestí. oH QUE ROMANTIC , CUMBAYA D'U MEU CUMBAIYÀ ,... SOM RUQUETS CUMBAYÀ... Per cert, 6,5 milions d'israelians rodejats de cents de milions que no volen a israel ¿qui és el feble? Els musulmans saben que poden perdre 1000 guerres , els israelians no en poden perdre cap. Perdre'n una suposa anar al mar ( llançar els jueus la mar diu l'OLP ) i coneixent la tribu progre-nazi d'Indymedia , els jueus de la diàspora , sobretot a Europa no durarien dos dies. Si a Paris els "pacifistes progre-anizis" van estomacar fa poc temps a uns joves jueus en una manifestació anti gurra , que vols que esperem ?
Re: ¿Inymedia silencia veus ?
11 jun 2004
Sólo una aclaración de matiz de muy poca importancia, pero todo tiene su lugar en el espacio ;-) Juan Carlos I, Sha, no desciende de los Reyes Católicos. Es de otra dinastía de procedencia francesa que llegó aquí a principios del XVIII, como muy bien sabemos, en nuestro culo reiteradamente escaldado, los catalanes.

Ni siquiera hereda el trono de los Reyes Católicos porque... ellos no fueron reyes de España. Él lo era de Aragón y ella de Castilla. La 'corona' de España no existió, en derecho positivo, hasta que fue 'creada' por las Constituyentes de Cádiz. Coloquialmente, el título de Rey de España -sólo coloquialmente- fue usado por el ínclito Felipe V. Hasta entonces -mírate el tratado de los Pirineos, por ejemplo- al que nosotros solemos denominar 'rey de España' se le denominaba, formalmente, 'rey de Castilla', y a tal título firmaba leyes y tratados.

No era más que eso.
Re: ¿Inymedia silencia veus ?
11 jun 2004
A pesar queân aquesta ocasió ha sigut per pesat. Silenciar una opinió es inacceptable, tots i totes gaudim de prou inteligència per analitzar cada opinió segons el nostre criteri; ara acallar mentires, aquesta es un altre discussió?

âLâanalisisâ? dâen jaim, deixanât de banda la seva visió reaccionaria del mon. Parteix de un més que pobre desplegament dâarguments (a part de repertir constanment allò de nazi-pogres), pasant per la falta absoluta de sensibilitat envers (no ja del sofriment dels altres, (aquest aspecte, el del sofriment, es comú per a opressors i oprimits, encara que'n diferent grau) sinó especialment a la falta de perspectives de futur de la població de Gaza i Cirjordania, tant desde un punt de vista econòmic, com social; i m'atreviria que fins i tot cultural.

Amb una economia totalment subordinada a la del estat dâIsrael. Un hipotètic Estat Palestí no podria ser qualificat dâindependent, i a més resultaria inviable com a "factor" de desenvolupament (qüestions com lâaigua, lâexportació de mercaderies, els recursos...). A no ser? per mantenir una important casta parasitària de buròcrates (com va demostrar lâANP).

Passaríem del âpatio traseroâ? del que ens parlava el president dels USA Wilson, al âpatio traseroâ? de Israel.

De totes maneres tornant al tema el discurs ultra-nacionalista dâen Jaim NO ÃS POT CALIFICAR, SINÃ DE MANIPULADOR.

A grans drets podríem deduir que intenta a tota costa colar-nos tres idees prefixades:

1r.Identificar la resistència palestina àrab amb l'islamisme fundamentalista.

-Aquest es un punt totalment trasgiversador de la realitat. Per molt que representin la majoria; a Cisjordania i Gaza, no només existeixen àrabs musulmans (i agnòstics com a tot arreu), també existeix una important comunitat cristiana, que s'ha fet notar especialment al si del FPAP. De fet es conegut que els serveis secrets israelians, van potenciar als Germans Musulmans, la llavor de la que desprès sorgiria Hamas (això era, quan els fundamentalistes eren els bons, veure Rambo III)

Lâintenció era dividir i debilitar l'influencia política dels anomenats pel Jaim, terroristes dâextrema esquerra laics, representats per el FPAP, el FDAP...(i també entre cometes per Al-fatha (Arafat prové de una família de la oligarquia palestina).

Amb les seves ànsies de aconseguir aquest objectiu ni tans sols va dubtat a manipular el contigut de una noticia adjudicant al FPLP-CG una identitat islamista.

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/958672n.Identificar Israel com una democràcia.

-Aquesta no es una mentira, sinò una veritat a mitges, Israel es un estat militarista i xovinista, a on la minoria àrab ( exceptuant dels drusos), en definitiva el pocs habitans originals que van sobreviure al procés de neteja ètnica, no tenen plenament reconegut els seus drets democràtics dins la societat israelita; en aquest punt ens va mentir. Per tant i aquí be la mitja mentirà. Lâestat sionista, no pot ser qualificat de estat democràtic (sinó es de democràcia policial ).

Per cert a Israel també hi han un munt de partits fundamentalistes jueus (inclòs els podem trobar fins i tot al mateix govern), amb aquesta Jaim també ens h tornat a mentit al afirmar que a Israel tots els partits son democràtics.

De fet Israel, no es res mes que l'estat gendarme dels EEUU a la regió. A tall d'exemple tant que Jaim parla del dret a lâautodefensa citaré l'intervenció militar sionista (amb anglesos i francesos) a Egipte per impedir la nacionalització del canal de Suez i defensar els interessos econòmics Occidentals (llegeixis antigues potencies colonitzadores).3. Identificar anti-sionisme, amb anti-semitisme.

El sionisme es una ideologia nacionalista i xovinista de caràcter imperialista i agressiu (alguns parlen dâespai vital, i altres de pàtria Jueva).

I en tant que idees, es lliurament adquirida o rebutjada per la persona en qüestió, segons la seva sensibilitat o bé interessos. I no és així, referent a la condició de hebreu, que be donada de naixement i per lâàmbit cultural (en poques paraules, els hebreus, al igual que els gitanos, són al meu parer una nació, sense un territori dâassentament concret).En conclusió la guerra es la prolongació de lâeconomia, i la pau les condicions imposades pel vencedor.
Re: ¿Inymedia silencia veus ?
11 jun 2004
i tu "otro troll' que segur que mes que troll ets bocamoll, quina mosca te pica, la de la fobia als que no son del teu color, apa va, a passejar un rato, capullo i enxufat al microones, babau
Re: ¿Inymedia silencia veus ?
11 jun 2004
algú s'ha preguntat qui es actualment el Rey de Jerusalem?

doncs premi per qui ho endevini....

qui busca troba

PS si no reordo malament em sembla que es diu.... Don Juan Carlos de Borbón y Borbón ;)
Sionistes a Catalunya?
12 jun 2004
Jo no tinc gaire res en contra dels jueus, ni en contra dels cristians (si no fan integrisme).
Tampoc tinc res en contra dels hebreus ni dels semites.

Ara bé, als nacionalsocialistes i als sionistes, per mi ja se'ls pot tenir ben lluny; i si no hi ha més remei que bloquejar-los, se'ls bloqueja.

Ja tenen calés per a muntar-se els seus ordinadors i les seves güeps, i els seus filtres (coherents amb les seves idees antidemocràtiques).
Colera camping CNT