Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Anàlisi :: criminalització i repressió
17 dies en estat d'intervencio
29 oct 2006
Legalment la campanya electoral va començar el 16 d'octubre del 2006 i durant 15 dies. Després s'hi suma una jornada 'de reflexió' i una jornada de votació.
Cada vegada més, consulta rera consulta electoral, les institucions de l'estat es defensen de la crítica ciutadana i, més enllà de les primeres tensions a la jornada de votació, ara ja hi ha una intervenció mediàtica i jurídica contra l'expressió dels moviments socials durant els 17 dies del procés electoral oficial en públic.

Es prohibeixen manifestacions, s'organitzen aldarulls policials per a criminalitzar moviments alternatius, i es desautoritzen actes de debat polític i d'expressió cultural.

Tan preciós és el terme "democràcia" que ens l'han robat i ens l'han tancat a una gàbia per a prostituïr-lo fins la mort.

Fins i tot obliguen a la gent que no vol formar part d'aquest muntatge mediàtic i policial a formar-ne part, fent suposats sortejos (que a la majoria de municipis l'alcalde ho fa a dit, per a putejar) per a designar persones que s'han de passar el dia de la votació gestionant la seva urna i anunciant la victòria d'uns per sobre els altres.

No caldria dir, a més, que amb tot aquest circ es gasten milions d'euros finançats per "La Caixa" en dir mentides i frases buides de contingut i fotocopiar-les en lona milers de vegades amb una foto a tot color per a empastifar tot el país transgredint sistemàticament totes les normes que ens imposen a les demés per a encartellar el què les persones volem.
Mira també:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/257072/index.php
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/278585/index.php

This work licensed under a
Creative Commons license

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more