Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Censura al Camp Nou !
19 mai 2006
Oleguer emmordassat


La impossibilitat que Belletti pogués parlar en l’acte de celebració de la Lliga de Campions al Camp Nou la nit del dia 18 de maig no va ser un fet casual. Ni el micròfon es va espatllar ni hi va haver problemes tècnics de cap mena. El micròfon, senzillament, va ser tancat per mesures que ja havien estat preses sibil·linament sense dir res als jugadors. Prova d’això és que Puyol va intentar arreglar la misteriosa avaria per tal que Belletti i la resta de companys poguessin dir-hi la seva. Però no. Tot estava perfectament estudiat. El problema, com és lògic, no era Belletti. El problema es deia Oleguer Presas.

En saber-se que Oleguer podia dir unes paraules relacionades amb els Països Catalans o citar uns textos d’autors valencians com ara Joan Fuster o Vicent Andrés Estellés, es van encendre totes les alarmes del govern català que haurien pressionat el F.C. Barcelona per tal que ho impedís. D’aquesta manera, es feia palès fins a quin punt en la Catalunya governada pel PSC està prohibida la llibertat d’expressió. El fonamentalisme espanyolista d’aquest partit és capaç de qualsevol cosa per tal d’impedir que els qui no pensen com ell puguin parlar. Destitueix consellers, expulsa socis de govern, manipula mediàticament les manifestacions que li són desfavorables, penja la bandera espanyola al Palau Robert, vota a Madrid en contra de la unitat de la llengua catalana i diu que els drets històrics de Catalunya no existeixen.

Que ningú no s’enganyi: El que va passar al Camp Nou la nit del 18 de maig tenia un objectiu clar: impedir de totes totes que Oleguer Presas pogués parlar. D’aquí que, en lloc de canviar de micro, es passés ràpidament al castell de focs artificals a fi de tallar les demandes del públic, que insistia a sentir els seus jugadors. Aquests fets, no cal dir-ho, són d’una gravetat extrema si tenim en compte que els parlaments personals en aquesta mena d’actes constitueixen el moment més esperat de la nit. És el moment en què els herois s’adrecen personalment a la gent i, amb la veu trencada per les emocions viscudes, li donen les gràcies pels sentiments positius de tot un any. Que el F.C. Barcelona privés d’això a uns i altres és imperdonable i ens dóna la mesura real del país en què vivim. Un país governat per un partit –o potser n’hauríem de dir una secta- capaç d’emmordassar els dissidents, els insubmisos i els desafectes. Ja han prohibit les pancartes independentistes a l’estadi. Ara, el següent pas, seran les estelades.

Doncs bé, ja que no ens deixen parlar, ara se’ns presenten dues magnífiques oportunitats de respondre a aquest totalitarisme. Una en el referèndum del 18 de juny i l’altra en les eleccions previstes per a la tardor. En la primera, votant NO, podrem dir silenciosament què en pensem dels qui són capaços de mentir a tot un poble per tal de perpetuar-se en el poder. En la segona, amb un vot veritablement catalanocèntric, podrem expulsar-los del govern.
Oleguer emmordassat Carta oberta per Víctor AlexandreEXTRET DE : http://www.victoralexandre.cat
Mira també:
http://www.victoralexandre.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Censura al Camp Nou !
19 mai 2006
El texto es de una paranoia demencial y demagoga, haciendo un flaco favor a la denominada "izquierda independentista", fuente inagotable de victimismo hueco e infantil.
Re: Censura al Camp Nou !
19 mai 2006
i tu ets una font inagotable d´escòria expanyola fill de puta!!!

PSC-PSOE = Expanya, GAL, Repressió i Tortures' 92, Galindo, llei de partits, tunel de Bracons, TGV, 4t cinturó, Hispanitat, ...etc, etc, etc!!!
Re: Censura al Camp Nou !
20 mai 2006
aneu a la merda, el microfon es va trencar i punto sou uns payasos, a tot cas creieu que a belleti li van tancar a posta el micro? que inutils que sou
Re: Censura al Camp Nou !
20 mai 2006
que burros que sou els nacionalistes d'aquí i d'allà...
Re: Censura al Camp Nou !
20 mai 2006
No se rompió, lo cerraron, y es un hecho constatado. Parece mentira que tuvieran tanto miedo de que Oleguer dijera... Diguem NO.
Re: Censura al Camp Nou !
20 mai 2006
Francament, els aires de grandesa que teniu són preocupants. Quan entendreu que només sou un fenòmen anecdòtic i entranyable?
Re: Censura al Camp Nou !
20 mai 2006
a akest fenòmen anecdotic ..... k descrius ... se li diu història !

foteu pena , gen t ilusa i de dretes ...

el micro el van tallar pk una persona no digues NO NO i NO !!!!
Re: Censura al Camp Nou !
20 mai 2006
hasta las narices del opio del pueblo. ¿no veis que ya tiene bastantes medios de comunicación? ¿necesitais tambien apoderaros de indymedia? ¿donde están los moderadores de esta web? indymedia para los movimientos sociales.
Re: Censura a Indymedia Barcelona
20 mai 2006
I aixó sembla molt més greu que no pas l'afer Oleguer. L'Oleguer te a la seva disposició tres canals de televisió i com a minim quatre diaris per "anar fent païs". Té, como molts independepolles, un bon sou, coixinets i subvencions oficials. Indymedia es va aixecar amb l'esforç i el temps de gent que no va cobrar ni un duro i que ara veu com li apliquen "IP ban" per que no pugui accedir ni publicar el que vol.
Jaume, H_D, Joan, Toni, Matze... Si torne a passar això l'IMC BCN s'autodestruirá.
Re: Censura al Camp Nou !
20 mai 2006
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/258071/index.php

Un altre punt de vista
Re: Censura al Camp Nou !
20 mai 2006
Ja tenim prous politiks ke ens intenten menjar el tarro ara només falta que mesclem el futbol i la politica (sempre han anat lligats amb el tema del patriotisme). Si es un esport no cal per a re fer referencies politikes de cap tipus, sobren. Clar que també pòt ser que els senyors d'esquerra republicana hagin pagat pq algui digui aquest "NO".
Si es possible que haguin apagat el micro aixo també ho és.

Esteu tots drogats amb la mafia del futbol, no sabeu la llastima que feu ... de mentres les ens encolomen una reforma laboral i ni us adoneu.
Aquest són els paisos catalans que voleu ... lliures no?¿ que hi hagi 12 "listos" que per xutar una pilota cobrin 500 vegades mes que els que treballem.
A tomar pel cul. ... que s'ensorri el camp nou.
Re: Censura al Camp Nou !
20 mai 2006
visca el barça i visca catalunya

si voleu un monestir aneu-vos a Montserrat o a l'Escorial, tant li fa

ah i aquest que ens diu indipolles... m'agrada tant... ets tant alternatiu mmm que radical i antisistema tenir el teu membre sempre al cap mmm
Re: Censura al Camp Nou !
21 mai 2006
"independenpolles", no "indipolles" ;-)
és el resultat de la contracció "d'independentista" i "gilipolles", no hi ha cap connotació sexual, estimat. Seria demanar massa esforç a les vostres meninges...
Re: Censura al Camp Nou !
21 mai 2006
com comprendras el meu domini gramatical en termes sexistes no pot arribar a la gran practica que sembla que hi tens tu, llumbrera, fabra d'indymedia, chomsky dels Paisos Catalans (perdo una altra vegada, España, España)
tambe, com comprendras, ni un diumenge a la tarda dona per perdre el temps amb diatribes linguistiques amb un paio com tu, "polles", per cert, t'has plantejat de fer-te segurata, et posarem una gorra, perque puguis entretenir-te i anar vetllant pel teu particular "dret d'admissio" a allo que es teu, indymedia, es clar.
visca el barça i visca les catarsis col·lectives d'un poble oprimit que no te (gaire) pais. ara canviem de tema que ja canseu amb la vostra preservacio de la puresa indymiedil
Re: Censura al Camp Nou !
21 mai 2006
poble oprimit!!! algo pero res a vore amb irak,no? ja val de victimisme i de catarsis que no fa res per els problemes que tenim!
Colera camping CNT