Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : laboral
Bons de suport acusades primer de maig de 2001 a Palma
28 abr 2005
pegatapetita.jpg
Salut companyes i companys:

Vos comunicam que els bons de suport de la campanya de solidaritat amb les acusades pels fets del 1r de maig de 2001 a Mallorca ja estan disponibles. Arran d'aquella agressió policial 15 persones es troben encausades i l'acusació demana penes d'entre quatre i un any de presó i elevades multes.
Més info a http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/172514/index.php

Els bons són de 5 €. Si el vostre sindicat, col·lectiu, associació... en vol distribuir, el procediment és el següent. Hem decidit que per una distribució efectiva el millor és que els bons es distribueixin pagant-los per avançat. No hi ha mínim ni màxim. Simplement cal fer l'ingrés dels bons que es vulguin demanar al compte corrent de La Caixa amb número 2100-0011-89-0109148843 i enviar-nos per correu o fax la còpia del rebut i l'adreça on s'han d'enviar.
Tota contribució, per petita que sigui és necessària.

Solidaritat, la nostra eina de lluita.

CNT de Palma
Apartat de correus 1566, 07080 PALMA
Telèfon i Fax 971726461
Mira també:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/172514/index.php
http://www.cnt.es

This work is in the public domain

Comentaris

Autenticitat de comunicats del sindicat CNT
06 mai 2005
Recomanació per a sindicats i entitats

Com que a nosaltres ja ens ha passat que algú convoca actes i emet comunicats en nom de CNT sense tenir res a veure amb el sindicat, per al cas dels nostres sindicats recomanem que tot comunicat a Indymedia Barcelona s'autentifiqui:
  • Tota convocatòria o comunicat de CNT ha d'estar autentificada amb una adreça de correu electrònic, que apareixerà sota el nom de l'autor(a).
  • L'adreça de correu electrònic, per a saber segur que és d'un sindicat federat a la CNT, ha d'acabar amb " @cnt.es ". El nom de domini "CNT.ES" el té enregistrat la Confederación Nacional del Trabajo des del 14-07-1997, i és una bona manera de demostrar tècnicament què la bústia és d'un òrgan federat al sindicat.
No tenim res en contra dels i les activistes que lluiten contra el capitalisme i el feixisme, però el què no ens sembla honest és utilitzar la identitat d'una altra entitat per a atraure assistencia, i de veganes quan aquesta enttiat ja té programats els seus actes el mateix dia.


Mira també:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/176467/index.php
Sindicato Sindicat