Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Els turistes tornen a phuket
02 gen 2005
:
recorte.php.jpg
Els turistes tornen a les platges de phuket
foto de homes a sa platja de Patong tailandia

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Els turistes tornen a phuket
02 gen 2005
personalment ho trobo bastant violent
Re: Els turistes tornen a phuket
02 gen 2005
Tret de la púrria INDYMEDIA, Melbourne: no calen més comentaris

"Using seismological data alone, any tsunami expert would know that a magnitude 8+ submarine megathrust event like the 2004 Sumatra Earthquake would have a good possibility of generating a tsunami. The US has a very large military base on the island of Diego Garcia in the middle of the Indian Ocean, and they have been aware of tsunami hazard to the island due to the proximity of the southwestern Pacific archipelago. The US Navy and CIA have many sea-bottom sensors in the Indian Ocean for detecting submarines, undersea nuclear explosions, earthquakes and tsunamis. I am sure that US military/CIA knew the tsunami was in progress but they did not relay this information to the countries at risk because the info was "CLASSIFIED".

http://www.melbourne.indymedia.org/news/2004/12/85534.php
Re: Els turistes tornen a phuket
02 gen 2005
es provable q tingui raó i que potser pasesin de donar l'alerta per possibles `"pèrdues econòmiques"
Re: Els turistes tornen a phuket
02 gen 2005
Si no tens idea de com colaborar i tenies ja el bitllet d'avió pagat per anar a Pukhet a gaudir amb la teva dona de l'unica setmana de vacances que t'ofereix el jefe de l'empresa on curres ..Anar a fer el turista no comporta cap prejudici afegit sino al contrari. Ajuda a que els cambrers que encara treballen al hotel on t'hospedes no siguin despedits i el turisme no s'enfonsi totalment.
Re: Els turistes tornen a phuket
02 gen 2005
El turisme és l'únic negoci que tenen allà. Si has perdut familiars i casa per culpa del tsunami, encara seria pitjor perdre la feina de cambrer perquè els turistes occidentals anulin les seves vacances allà. Però aquí tenim gent amb més moral que un capellà preconciliar, disposat a que aquella gent encara passi més gana si amb això guanyem en "puresa" ideològica i no viatgem de turistes a la zona.
Re: Els turistes tornen a phuket
02 gen 2005
això ja ho havia dit jo. No em plagis, ok?
Re: Els turistes tornen a phuket
02 gen 2005
Em sembla surrealista que puguin estar tranquil·lament a prendre el sol. Ja que tenien el bitllet comprat, quina millor ocasió per donar un cop de mà. Allà fa falta gent que ajudi no que vulgui ser servida. Els diners els poden deixar igualment.
Es conexia des de feia hores per diversos mitjans
03 gen 2005
"A la matinada del dia 26 de desembre, les persones subscrites al servei d'alertes sísmiques de l'USGS Earthquake van rebre en els seus mòbils el missatge SMS següent: 'A great earthquake occurred at 00:58:49 (UTC) on Sunday, December 26, 2004. The magnitude 9.0 event has been located off the west coast of northern Sumatra (this event has been reviewed by a seismologist).' Entre dues i cinc hores més tard el tsunami generat pel sisme arribava a les costes circumíndiques sense que ningú hagués previngut les persones que s'hi trobaven. Com és ben sabut, els morts i desapareguts es compten per desenes de milers.

(...)"

Ramon Folch, article complet a www.sostenible.es

mes comentaris:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/148667
----
PD: Pq purria d'Indymedia Melbourne?
Sindicat