Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: altres temes
estrepitos fracas de les cups
13 jun 2004
es fortisim el estrepitos fracas de les cups,on es ara aquella prepotencia d´una formació tant unitaria amb el suport de mes d´un miler de simpatitzans,partits com madts o psans, terra i llibertat,organitzacions nacionals de joves com maulets,sindicats de mases com la cos i casla,ateneus,estudians i gent de la culktura a mes de les fortes cups de badalona,masnou o martorell
estic defraudat del vostre gran "bluf" es que solament era una fantasmada? agrairia que donesiu esplicasions al vostres enprenyats votants ja que ens foteu la pirula o que,com es posible que despres de barcelona el lloc on treguem mes vots sigui madrid?
uf quina pudor!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: estrepitos fracas de les cups
13 jun 2004
Fortes CUP de Badalona???? El text es irònic o... A Badalona les CUP--> 92 vots

BADALONA:
PSC (PSC-PSOE) 30.153 52,96
PP 10.771 18,92
CiU 5.571 9,79
ICV-EUìA 4.330 7,61
ERC 4.313 7,58
EV-GV 352 0,62
C.D.S. 249 0,44
P.CANNABIS 240 0,42
PASOC 138 0,24
CUP 92 0,16
TC-PNC 89 0,16
CE 78 0,14
Re: estrepitos fracas de les cups
13 jun 2004
Masnou CUP 16 vots

http://www.elecjun04.mir.es/peuropeo/DPE090811899.htm
Re: estrepitos fracas de les cups
13 jun 2004
Martorell CUP 84 vots

http://www.elecjun04.mir.es/peuropeo/DPE090811499.htm
Endavant fa crítica elecotoralista
13 jun 2004
Des de fa una horeta llarga, hi ha gent que en nom d'Endavant fa una crítica destructiva de la feina feta per la gent de les CUP en aquestes eleccions. M'emprenya llegir insults solapats contra persones com en Xavi Oca, que més valdria estalviar-se.
Basar tota la crítica en els resultats electorals i no en els objectius fixats per les CUP en el moment de presentar-se a aquestes eleccions, em sembla poc raonable.
En canvi, sí que crec que cal fer molta autocrítica en d'altres aspectes que no surten esmentats en el meteòric -oportunista?- comunicat d'Endavant. Segurament, si s'hi haguessin implicat, a hores d'ara ja els haurien detectat, però... a la taula d'en Bernat (no el d'ERC, ja, ja ja), no hi és comptat.

Us prego que us guardeu la mala llet i que la canalitzeu en pensar com podem expandir el projecte municipalista de l'EI.
Re: estrepitos fracas de les cups
13 jun 2004
Joan,
m'ho sembla, o estas dient que endavant fa una critica electoralista perquè critica que les CUP es presentessin a les eleccions europees sense un projecte polític madur i sense una sòlida base de lluita Municipal????

A més, l'electoralisme només es pot fer ABANS de les eleccions. No hem de perdre de vista que l'objectiu d'algú que fa electoralisme és que la gent el voti fent promeses que no vol,o no pot, complir.

Millor que tots plegats pensem dos cops abans d'escriure, sobretot amb la sang calenta. Ara bé, una mica d'ironia i de sarcasme com a purga autocrítica no ens farà cap mal. Cal saber distingir entre ironia i insult. La primera és una bona eina per a l'autocrítica, el segon desqualifica més qui l'escup que qui el rep.

Salut i CUP (manque pierda) ;)
Re: estrepitos fracas de les cups
13 jun 2004
La valoració d´Endavant sobre la participació de les CUP a les eleccions europees està reflectida única i exclusivament en el comunicat que ha fet públic aquesta nit. La resta de comentaris són, es facin en nom de qui es facin, opinions personals que en cap cas comprometen a Endavant com a organització.
Dit això, crec perfectament legítim no estar d´acord en què la CUP hagi participat en les elceccions i es faci una crítica rigurosa i argumentada (amb la que evidentment si pot estar d´acord o no). Dir que això es fer crítica destructiva em sembla fora de lloc.
Crec que Endavant està fermament compromesa en l´expansió del projecte municipalista de l´EI (i així va quedar palès a les darreres municipals) però això no s´aconseguirà cremant etapes i fent candidatures nacionals sense un projecte polític mínimament sòlid al darrere. Crec que hem de deixar de cremar esforços en polítiques d´aparador que només serveixen per desgastar-se inútilment, i posar-se les piles des dels barris, pobles i ciutats per teixir una veritable Unitat Popular.

Bona nit!
Re: estrepitos fracas de les cups
14 jun 2004
passi el que passi endavant sempre som els dolents, ja n´hi ha prou! Endavant ha no ha fet publica la seva opinió abans per no afectar electoralment la cup, cosa que l´honra.
Senyors de mdt, quins objectius s´han aconseguit? Autocritica siusplau!
La construcció d´un veritable moviment independentista i de classe no s´aconsegueix amb estratègies electoralistes precipitades.
Re: estrepitos fracas de les cups
14 jun 2004
solo decir k se joda cup pk me dan muxa rabia no son ni comunistas ni nada solo son indepes NBAZIS
NAZIS DE MIERDA MORDER EL POLVO PUTA CUP ui si 41 concejales MENTIRA NO TENEIS NADA
Re: estrepitos fracas de les cups
14 jun 2004
evidentment, el munt de missatges "bromistes" intercalats entre la opinió d'Endavant són de part de gent de la seva òrbita en la seva majoria.
una actitud revolucionària és estirar de les orelles a aquesta xusma que no té la mínima idea de que no estem pas jugant a res sinó intentant vertebrar un projecte. tot aquest exèrcit de bufons i ressentits, té noms i cognoms, segur que ja té un edat i ja està bé que se'ls rigui les gràcies per no tenir nassos de dir-los que ja prou.
en tot cas, l'estratègia frontista és la preferida dels incapaços que militen per estètica i passar l'estona, és collonut per amagar les mancances
vomitar a internet, és una galopant mostra d'incapacitat, i sempre a l'anonimat o darrera la barra del garito de confiança. amagar la merda sota l'alfombra, també ho és

el los malos inclús diu que és d'endavant i tot. ets un imbècil, menys pedanteria i més contingut (no paranoies victimistes), però no per internet

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more