Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme : pobles i cultures vs poder i estats
Demoledor libro del alcalde de La Selva sobre el conflicto árabe-israelí
10 jun 2004
Desvela el pacto entre palestinos y nazis para deportar a los judíos.
El alcalde de La Selva del Camp, el socialista Ignasi Carnicer, ha publicado un demoledor libro en edición limitada, que bajo el evidente título de Carta a un euroidiota, defiende con pasión a los judíos y al Estado de Israel y, de hecho, desmonta una por una las razones que esgrimen los palestinos, y especialmente el papel que está jugando la Unión Europea en el conflicto árabe-israelí.

Carnicer afirma que el conflicto no es entre palestinos e israelíes, sinó entre árabes e israelíes, y que hunde sus raíces «en el prejuicio más antiguo del mundo, el antisemitismo». Conocido por sus posturas sionistas, se pregunta por qué Occidente se fija en el conflicto israelí cuando en países como Sudán «se ha masacrado a dos millones de personas».

Hay mil y un ejemplos que se producen diariamente y que, señala Carnicer, son sistemáticamente silenciados por la Prensa occidental, y especialmente europea: los programas de televisión que inculcan a los niños el odio a los judíos, por ejemplo, o el tratamiento que se hace en las escuelas palestinas del conflicto, donde se obliga a los pequeños a aprenderse poemas en los que se anima a éstos al suicidio terrorista.

Carnicer analiza la presencia de judíos en Tierra Santa, que se remonta a 3.000 años, y pone en cuestión la reclamación del Estado palestino. Subraya que la famosa Declaración Balfour de 1917 -documento previo a la posterior partición de Palestina, en 1947-48-, incluía como parte del futuro territorio israelí lo que actualmente es Jordania y que antes se llamó Transjordania. Carnicer apunta que a los judíos se les impidió instalarse en Jordania y señala que hasta la guerra de 1967 no se produce la reclamación del Estado palestino. «Los palestinos sólo han fundado una ciudad, Ramla (Ramala)», asegura. De hecho, el nombre de Palestina fue dado por el Imperio Romano a una región que «era conocida como Israel, Judea o Judá».

Dura es la revelación de que, antes de la creación del Estado de Israel (15 de mayo de 1948), el gran mufti de Jerusalén (la principal autoridad religiosa musulmana palestina) había negociado con la Alemania nazi la deportación de judíos de Tierra Santa hacia Europa.

¿Quiénes han sido los perseguidores del judaísmo? «Los comunistas, la extrema derecha, los musulmanes, los palestinos y los católicos». No se corta un ápice a la hora de criticar incluso a destacados militantes socialistas, como Javier Solana, «el más egregio de los euroidiotas», o en genérico, a «los progres» que defienden a los palestinos.
Mira també:
http://www.diaridetarragona.com/dtgn/noticia.php?id=2086&sec=1

Copyright by the author. All rights reserved.

Comentaris

Re: Demoledor libro del alcalde de La Selva sobre el conflicto árabe-israelí
10 jun 2004
Alcaldia de La Selva del Camp

Ignasi Carnicer Barrufet
Tel. 977-844007
icarnicer ARROBA laselva.altanet.org


Per si a algun euroidiota li interessa, sempre li pot femanar directament a ell. No te desperdici, correu, correu que ja s'acaba, espero que ben aviat el podem descarregar per la xarxa.
http://www.laselvadelcamp.org/
Re: Demoledor libro del alcalde de La Selva sobre el conflicto árabe-israelí
11 jun 2004
2.000 años de buenas razones de un pueblo han sido liquidadas en poco tiempo por el estado sionista. Otro libro del lobby sionista catalán poco podrá hacer contra la conciencia pública. Si los palestinos quisieran aprender en cabeza ajena la naturaleza del Estado ...
Re: Demoledor libro del alcalde de La Selva sobre el conflicto árabe-israelí
11 jun 2004
Aquest alcalde tampoc diu cap mentida respecte al muftí de Jerusalem, es un fet històric ben documentat. I te tota la raó quan diu que al món hi han molts altres conflictes igual o més sagnants que el palestino-israelià sense que ningú li dediqui gens d'atenció. Per qué? Es una bona pregunta.

Ara sería genial que algú escribis a aquest alcalde insultant-lo i amenaçant-lo, així entre tots fareu que només sigui possible ser un "sionista" un "proterrorista" i treureu espai als que passem de reduccionismes idiotes. Perque creiem que els israelians i els palestins és mereixen molt millor que demagògia i una fascinació de vegades una mica morbosa.
Re: Demoledor libro del alcalde de La Selva sobre el conflicto árabe-israelí
11 jun 2004
Ara resultarà que les potències colonials europees van jugar un paper neutre o fins i tot positiu en tot aquest afer?

Eren tan savis i tenien tant de poder, que des de la immensa bondat que caracteritzava totes i cada una de les seves accions colonials o imperialistes, van decidir que els àrabs (semites) de Palestina havien de compartir primer -i abandonar desprès- el territori en el que havien viscut els darrers 2000 anys per a què hi puguessin anar els jueus sionistes europeus descendents d'aquells que va fer marxar d'allà un altre imperi europeu en el qual els agradava emmirallar-se -Roma- 2000 anys enrera.

Així, des del laboratori colonial es decidia i s'experimentava amb la sort de milions de persones. Els uns cap aquí i els altres cap a allà. Paraula de metròpoli, amén.

Encara ara, dècades desprès de l'ambiciós experiment colonial euro-americà: la creació artificial d'un estat sionista i antiàrab al bell mig de la regió més àrab del món, molta gent en continua patint les conseqüències.

Només un poder imperial pot ser capaç de projectes d'aquesta mena. Som davant les excrecències antihumanes dels darrers imperis colonials europeus.
Re: Demoledor libro del alcalde de La Selva sobre el conflicto árabe-israelí
11 jun 2004
àrabs (semites) de Palestina havien de compartir primer -i abandonar desprès- el territori en el que havien viscut els darrers 2000 -----> els àrabs no tenen 2000 anys pallús, apren historia. I que son a la palestian romanda encara molts menys dels que te el seu calendari... si és que els pallussets ho són de debò
Re: Demoledor libro del alcalde de La Selva sobre el conflicto árabe-israelí
11 jun 2004
Els imperis actuen com el que són, envaint i imposant, i els imperis europeus no han estat una excepció.

A l'Orient Proper no només hi han hagut els imperis europeus que esmentes, de fet aquests han estat només els darrers en aparèixer i s'han estat molt poc temps en comparació a d'altres.

Apart de l'imperi romà van haver-hi abans als actuals Israel i Palestina els imperi assiri, babilònic i persa. L'imperi egipci i l'imperi hitita (amb base a l'actual Turquia i del que els kurds en seríen els descendents) també van passar i barallar-se per l'actual Israel i Palestina al seu moment. Alexandre el Gran, emperador grec, també va passar-se pels actuals Israel i Palestina.

Desprès de l'imperi romà, van passar-hi els imperis bizantí, àrab i finalment turc.

Desprès de tot aixó van arribar els imperis britànic i francès, pero la seva presència allà va ser molt curta comparada amb la d'altres.

Els àrabs també van ser conqueridors al seu moment, si la majoría d'habitants de l'àrea són musulmans es degut a aixó.

Son milers d'anys de conquestes i massacres. Els jueus hi estan des del començament. Aixó, és evident, no els dona cap dret per imposar res a ningú. Els palestins segueixen tenint dret a l'autodeterminació i assoliràn l'independència més aviat del que molts creuen.
Re: Demoledor libro del alcalde de La Selva sobre el conflicto árabe-israelí
11 jun 2004
Son milers d'anys de conquestes i massacres. Els jueus hi estan des del començament. Aixó, és evident, no els dona cap dret per imposar res a ningú. Els palestins segueixen tenint dret a l'autodeterminació i assoliràn l'independència més aviat del que molts creuen. ---> Tant de bo ... Un Estat palestí democràtic i lliure de terrorisme al costat d'Israel. ¿On s'ha de firmar ?
Re: Demoledor libro del alcalde de La Selva sobre el conflicto árabe-israelí
11 jun 2004
Ah si? Doncs si ho tens tant clar deixa d'emmerdar Indymedia, que es noti de veritat que ho vols sense insultar i menysprear. Pero en realitat t'importa una merda. Només vols fer merder. Per cert, encara no has demostrat ser qui dius
Re: Demoledor libro del alcalde de La Selva sobre el conflicto árabe-israelí
11 jun 2004
Jon no he dit res , ho dius tu . Per cert , denunciar al terrosime islàmico-palestí és una necesitat per a que hi hagi un Estat Palestí democràtic i lliure... i amb això cal incloure nazis i progre-nazis.

Said de veritat és que ets ruquet xaval
Re: Demoledor libro del alcalde de La Selva sobre el conflicto árabe-israelí
11 jun 2004
Has escrit que vols "Estat palestí democràtic i lliure".

Doncs que es noti més, perque fins ara només sembla el contrari.

Jo he escrit molt sovint denunciant la manipulació que fan fanàtics religiosos de la lluita d'alliberament palestina, que es totalment legítima i te la meva solidaritat, convertint-la en una guerra santa irracional.

I també he escrit denunciant, alhora, el govern de dreta i d'extrema dreta religiosa que no només sotmet als palestins a una ocupació militar fastigosa sino que esta perjudicant Israel amb el seu militarisme.

Els israelians i palestins tenen dret a viure lliures i en pau, i ho faràn malgrat la gent com tú.

Insisteixo, demostra ser qui pretens.
Re: Demoledor libro del alcalde de La Selva sobre el conflicto árabe-israelí
11 jun 2004
també he escrit denunciant, alhora, el govern de dreta i d'extrema dreta religiosa que no només sotmet als palestins a una ocupació militar fastigosa sino que esta perjudicant Israel amb el seu militarisme. ---> TU DEFINITIVAMENT ETS RUC, el likud és un partit laic , HO ENTENS , LAIC . EL SIONISME DEL LIKUD ( CONSERVADORS) ES LAIC . I EL DE AVOD� ( SOCIALDEMOCRATES ) TAMBÉ , I EL DE MERETZ ( SOCIALISTES ), EL SHINUI ( CENTRISTES LIBERALS ) ÉS LAIC ... es més en general el sionisme religiós es minoritari. El Mafdal avui al govern és M I N O R I T A R I

Quina mena de rucs esteu fets. de veritat , la incultura se us menja el poc cervellet que us queda després de llegir les merdes que us auto-escribiu.

Pq pugui haber un estat Palestí democratic i lliure el terrorisme ha d'entendre que Israel ha d'exisitir. I sembla que amb principis ESCRITS de "llençar els jueus al mar" No las sionistes , als jueus en general és difícil. Per cert , quan un criminal bomba entra un autobus com distingeix si mata sionistes o simplement jueus o àrabs israelians ? COM TÚ APLIQUEN LA LOGICA DELS DE POC CERVELL
Re: Demoledor libro del alcalde de La Selva sobre el conflicto árabe-israelí
11 jun 2004
Ja pots insultar tot el que vulguis, no farà més creible el que escrius.

Llegeix bé, he escrit "govern de dreta i d'extrema dreta religiosa". És a dir, govern del Likud (dreta, Sharon) al que li cal el suport dels minoritaris Partit Nacional Religiòs, etc., (extrema dreta religiosa) per poder tenir prou majoría per governar. Fixa't una miqueta més abans de posar-te a insultar, que no és tan difícil.

També vaig esciure sobre el Shinui, un partit de centre i laic, l'altre dia a un altre post. Un partit creat expressament, entre d'altres motius, per assegurar-se que la majoría social laica israeliana no estigui mai sotmessa al dogmatisme religiòs d'aquests partits d'extrema dreta que t'he esmentat.

De fet, fa poc que el Shinui ha denunciat el seu fanatisme i el militarisme, provocant una crisi de govern que els esta fent plantejar-se deixar el govern. Aixó sería molt positiu, no creus?

Perque, tal com he escrit a altres posts, amb el seu militarisme no només sotmeten els palestins a una ocupació ilegitima sino que, també, estan perjudicant molt greument al conjunt dels israelians. Que, com bé dius, són en la seva amplia majoría laics. Fins i tot hi ha un petit "partit del cànnabis"...

També he escrit molt sovint sobre els partits i els moviments socials d'esquerra, que apleguen milions de persones. Ja sabem que a Israel no són tots com tú, ni molt menys, encara que s'ha de veure si realment ets qui pretens ser. Perque encara no ho has demostrat, t'enrecordes?

Sobre el mal que estàn fent els fanàtics religiosos a la lluita per la independencia palestina, ja he escrit moltes vegades. Els palestins assoliràn la independència perque sabràn, espero, quan toca parlar. Igual que els israelians.

Crec que encara que alguns a ambdos bàndols estan embogits per l'odi i el fanatisme religiòs la majoría no he està.
Re: Demoledor libro del alcalde de La Selva sobre el conflicto árabe-israelí
11 jun 2004
Que passa, que se t'han acabat els insults?
Re: Demoledor libro del alcalde de La Selva sobre el conflicto árabe-israelí
11 jun 2004
Gràcies estupid Jaim,amb les teues patètiques xorrades estés fent més per crear antisionisme que ningú de nosaltres...cada vegada que escrius una nova estupidessa,més gent s'apunta a la causa palestina...!
Si tota l' "agit-prop" d'els sanguinolents governants israelians ès com la teua comprenc perqué a Europa el 90 % som pro-palestins.
¡Quin fracás!
Re: Demoledor libro del alcalde de La Selva sobre el conflicto árabe-israelí
11 jun 2004
a la Selva del Camp, no es on hi ha la fàbrica d'envasos de la cocacola? i l'hotelet que s'ha muntat per la seva lógia? i el complex industrial que s'ha fet en dos dies? que algú es pregunti per que i per com? que no serà per la capacitat del personatge en qüestió, esbrineu, esbrineu, es interessantissim.

Per cert, diu que pertany a una ONG, la qual es dedica a reparar material de guerra dels pobrets combatents al front de Palestina, qui vol anar-hi als acps de treballs d'aquest estiu? doncs si us poseu en contacte amb ell igual us ho facilita.
i fins aquí "puedo leer"...
Re: Demoledor libro del alcalde de La Selva sobre el conflicto árabe-israelí
12 jun 2004
A Sharon li diuen El Carnicer...¡quina coincidència entre eixe pro-sionista repugnant i l'altre!
¿i ès d'el PSC?...també la pro-sharonista Rahola era d'ERC.¡vaja gentola!
Re: Demoledor libro del alcalde de La Selva sobre el conflicto árabe-israelí
23 jun 2004
Mare meva. Com barrejeu les coses. Que té que veure que un sigui del PSC, o d'ERC o del partit del cannabis. No hi ha més cec que aquell que no vol veure. Quant no hi han arguments es diuen tonteries. Perquè no aneu a una escola d'estiu amb el Joan Clos i el Moratinos i tota la colla de faranduleros que visiten l'Arafat.

Déu meu...
Re: Demoledor libro del alcalde de La Selva sobre el conflicto árabe-israelí
20 jul 2004
CAL FER-HO I ES DE JUSTICIA i és el nostre deure i la nostra salvació, Deu pare omnipotent amb la vostra divina paraula. Amén

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more