Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: altres temes
El gran èxit del festival 'Arock a banda' obliga a fer una selecció prèvia
07 jun 2004
Un total de quinze grups participaran en la primera edició de l' Arock a banda que se celebrarà a Vinaròs durant les festes de Sant Joan i Sant Pere. A la convocatòria es van presentar més de quaranta formacions per a només quinze places, d'ací que s'haguera de fer una selecció.
El concurs tindrà lloc en la Carpa Jove, que s'instal·la durant les festes majors en l'extrem nord de la platja del Fortí, i que enguany es modificarà perquè la gent haja de baixar a l'arena per veure els concerts, ja que l'escenari mirarà cap a la mar. El concurs es divideix en tres categories, la A per als menors de 23 anys, la B per als majors d'aqueixa edat i la C per als grups que hagen gravat el seu treball i disposen d'alguna gravació en el mercat o maqueta. Cada dia participaran tres grups, un per categoria, i tancarà la nit un grup de renom en el panorama nacional, segons explicava Carles Elurduy, un dels membres de l'organització i impulsors del concurs, que compta amb el suport de la Regidoria de Festes.

Així, el dilluns 21 participaran In Situ de Vinaròs, Comal Cool de Vinaròs i Mal Són de València, i tancarà la nit el grup estel·lar La Vaca Azul. El dimarts 22 s'anuncia a Leivmotiv de Vinaròs, Day Lok de Benicarló i Bluestafaris & The Heartbreakers de València; com a grup estel·lar, fora de concurs, tindrem Els Llunàtics. Per al dimecres 23 l'organització anuncia a Growing d'Ulldeocna, Home com no!! d'Amposta i Color de Garaig de Vinaròs, com a concerts previs a Pignoise. El dijous 24 el cartell el conformen Skum d'Ulldeocna, Novoz de València i Culs Cults d'Ulldecona, i finalitzarà la nit el grup La Boja María. El divendres 25 actuen Ancestors Blood de La Sénia, Ignis Aeterni d'Alcanar i Versículo Cero de Vinaròs, el grup invitat serà Sugarless. Per últim, el dissabte 26 actuaran els grups guanyadors de cada categoria en la gran final, i tancarà la nit un grup de gran renom al nostre país, O'Funk'llo.

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more