Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Comentari :: altres temes
Sobre la CUP i Indymedia (petita petició)
04 jun 2004
Bé, d'entrada dir que sóc membre d´un nucli local de la Candidatura d´Unitat Popular i ja fa molt de temps que publico noticies sobre tots els actes interessants que es fan a la meva localitat i mai he intentat fer-ne una utilització partidista.

Darrerament s´estan publicant força noticies relacionades amb la candidatura independentista que es presenta a les europees a Indymedia i hi ha gent que se sent molesta perquè creu que s´està instrumentalitzant aquest mitjà per fer-ne campanya. Jo penso que de moment tot i que s´han publicat alguns actes, també veig que amb la gran quantitat d´actes que s´han cel.lebrat i la majoria no s´ha fet ressó per aquí.

L´altra cosa que passa és que la CUP al no ser un partit polític, sino un conjunt de candidatures municipals més algunes organitzacions, no té una coordinació suficient per vehicular tota la informació que genera a través de la seva pròpia pàgina web i gent d´alguns col.lectius locals (que donen suport a la CUP) o persones a nivell personal aprofiten l´espai que ens ofereix Indymedia per fer públic el que s´ha fet.

Jo només faria una petició si pot ser possible, demanaria a tothom que simpatitza o milita a l´esquerra independentista, que intenti no penjar tot el que es faci, ja que pot molestar a la gent pensant que volem instrumentalitzar el projecte d´indymedia. I mira q costa reprimir-se, ja que als mitjans "convencionals" se´ns ignora completament.

salut!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Sobre la CUP i Indymedia (petita petició)
04 jun 2004
basicament escric això perquè aquest cap de setmana hi ha uns trenta actes arreu dels Països CAtalana i clar és complicat que no es publiqui alguna cosa.
Re: Sobre la CUP i Indymedia (petita petició)
04 jun 2004
Estic d'acord. Miro cada dia Indymedia, el col·lectiu amb el que estic publica les activitats en aquest portal, treballem dia a dia a la nostra ciutat i, al mateix temps, moltes de les persones d'aquest col·lectiu estem donant suport a la CUP en l'actualitat. Hem muntat un acte de campanya -que no hem publicat aquí i sí a la web de la CUP per a les europees- i crec que no hauria de passar res perquè es publiqués a Indymedia. Jo no sé altres històries però sí que sé que molta gent que està donant suport a la CUP al Vallès és gent que dóna la cara, que treballa quotidianament en molts col·lectius i espais, fent possible -crec- també que Indymedia tiri endavant, així com altres mitjans contrainformatius com Contrainfos, Anta, Kaosenlared,La Haine, etc. ja que, crec que en bona part, agafen vida amb la feina que es fa i no trobo just que hi hagi gent que a la primera de canvi tiri tota la cavalleria per sobre perquè és publiquin notícies de la CUP a Indymedia. S'ha d'evitar fer repeticions però no d'informar i més quan crec que darrere de la CUP hi ha gent que està treballant a pobles i ciutats en una línia compartida amb el que representa el projecte d'Indymedia, i insisteixo. Vinga, salut!
Re: Sobre la CUP i Indymedia (petita petició)
04 jun 2004
Em sembla perfecte, jo no estic pas en contra de que la CUP informi a Indymedia dels seus actes, al igual que ho poden fer la resta d'organitzacions i col·lectius dels moviments socials. El problema arriba quan es "satura" la columna dreta d'indymedia amb massa comentaris i informacions, que provoquen una mala imatge (principalment a la pròpia CUP i a l'esquerra independentista en general) i la sensació d'estar intentant monopolitzar les notícies d'Indymedia.
El colmo ja arriba quan es penja un o més comentaris del tipus: "a les europees amb la CUP!", sense dir res més que això i si aquest comentari pot anar acompanyat de 4 o 5 fotos que carreguin encara més l'espai disponible a Indymedia millor que millor...Això és el que m'emprenya, i al igual que m'emprenyo quan ho fa algú mencionant la CUP, també m'emprenya veure aquests comentaris innecessaris i "txorres" per qualsevol altra tema. La columna de notícies d'Indymedia s'hauria d'utilitzar per publicar notícies, actes, reflexions, etc... i no per coses com aquesta que denoten un cert nivell d'infantilisme i inmaduresa.
D'altra banda, també crec que ronda per Indymedia algun que altre personatge, el qual sembla estar obssessionat per contestar a tots i cadascun dels comentaris apareguts sobre les CUP amb un altre comentari del tipus: "pesaos!", el qual només genera el sorgiment de tota una cadena de comentaris estupids i irrelevants que no porten enlloc.

Només demanar que posem una mica de seny entre totes i tots per a no carregar-nos un dels pocs mitjans on podem expresar-nos lliurement. Les provocacions són impossible evitar-les a internet, sempre hi haurà algun "listillo" que les faci, però està en les nostres mans sudar d'elles i anar per feina.

SALUT!
Re: Sobre la CUP i Indymedia (petita petició)
04 jun 2004
Quinze, estic força d´acord amb tu, però no crec que el tema de la CUP hagi saturat la barra de la dreta, ja que en el moment que hi haurà hagut més comentaris sobre el tema hauran estat 3 dels 30 que hi deu haver. A mi em sembla bé que s hagi publicat l´entrevista a l´Artiola, perquè de l´Otegi se n´hauran publicat una quinzena sensa que ningú protestés.

Tot el que sigui informació del pal, la CUP fa un acte per la precarietat o una xerrada sobre Veneçuela, però no que es penjin tots els actes de presentació de la campanya a europa perquè tots venen a dir el mateix.
Re: Sobre la CUP i Indymedia (petita petició)
04 jun 2004
he escrit la paraula "satura" entre cometes, per referir-me a que potser, com tú també has dit, se'n fan massa de comentaris (alguns innecessaris) sobre la CUP. Crec que estem d'acord, no?
Re: Sobre la CUP i Indymedia (petita petició)
04 jun 2004
però algu de vosaltres pot dir qui són aquests de la CUP? és un col.lectiu nou, de fa poc, veritat?
proposta
04 jun 2004
per q no fiqueu en una noticia tots els actes? aixina no hi ha problema d saturacio i la gent pot esser informada.

tambe demanarie amb les fotos (jo vaig molt a la galeria) q ficareu lo q realment aporta a la noticia i no pujar per pujar. un eixample : en la mateixa noticia tres fotos dels xerrarires amb minim d diferencia
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/94472

estic molt contenta d aqesta noticia. jo ere una d les persones q s'estae saturant :)
aixina es demostra q voleu compartir el espai comu i no apropiar-se.
Re: Sobre la CUP i Indymedia (petita petició)
04 jun 2004
estem d´acord Quinze
Re: Sobre la CUP i Indymedia (petita petició)
04 jun 2004
no é spas un col·lectiu nou, si que podem dir que en una certa "reformulació constant" ;) com la resta de l'Esquerra Independentista (anteriorment més coneguda com a Independentisme Combatiu). esperem i destigem que aquesta sigui la bona,
pots mirar a www.llibertat.com/cup
eleccions i candidatures
04 jun 2004
jo a aquestes votare i a les CUP, pero per si algu o llegeix tambe m'agradaria saber informació sobre altres candidatures (no n'hi ha una de "unitaria de treballadors i pobles" o alguna cosa aix�?)
Ja se que aixo molesta molt a d'altre gent més abstencionista o antipolitica, pero aixo, l'espai es de tothom que participa als moviments socials.
Re: Sobre la CUP i Indymedia (petita petició)
05 jun 2004
Les CUP han estat a l'alcadia d'un poble ben conegut gironés: ARBÚCIES, on l'alcalde de les CUP donava cada any el 2,7 als veneçolans, per exemple, on s'han fet un munt d'escoles i hospitals gràcies a la solidaritat d'aquest poble de girona.

Les CUP és l'única eina que la gent de l'esquerra independentista que pot combatre als demés partits polítics (siguin del color que siguin).

Endavant païssos catalans!!!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more