Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Mani anti mafies inmobiliaries
26 mai 2004
29 de Maig, mani contra les màfies immobiliàries
En lâàmbit de lâespeculació immobiliària estem veient com sâestan donant cada vegada més casos de âiniciativa privadaâ? pel que fa a lâús de la força bruta. Ãs ja quotidià i silenciat lâassetjament a inquilins i petits propietaris que romanen en zones dâalt interès econòmic. A les darreres setmanes també estan augmentant les agressions a cases okupades, com ara: Vil·la Mirabella, desallotjada per un grup de matones; CSO LâÃpera, assaltada amb danys i robatori en un intent frustrat de desallotjament; Can Boketes, començada a demolir amb quatre compes dormint a dins i que de poc no van ser sepultats pels enderrocs. Per tot això i més convoquem aquesta MANIFESTACIà CONTRA LES MÃFIES IMMOBILIÃRIES, el dissabte 29 de maig, a les 12 h., pça de lâesglésia de Sant joan, Viladecans.
Aprofitem per un parell de breus des de Viladecans: el primer judici seriós contra lâAteneu Llibertari, previst per al dimecres 19, finalment ha sigut ajornat perquè no es van presentar una de les propietàries ni una veïna, citades com a testimonis en aquest cas. Recordem que els propietaris (més aviat el gestor) volen el desallotjament de lâateneu. I una bona notícia, N. i O., acusats de la siliconada al metro en solidaritat amb els compes detinguts en Tessalònica en vaga de fam, finalment els demanen 120 euros de danys i potser una multa, en comptes dels 16.000 euros que els hi volien ficar.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Mani anti mafies inmobiliaries
27 mai 2004
Endavant viladecanenques!!!

Mos veiem el dissabte.
Re: Mani anti mafies inmobiliaries
27 mai 2004
YA ESTA BIEN DE PUTOS MAFIOSOS DE MIERDA. VILADEKANS EN LUCHA NO DESKANSA. A VER SI LA PEÑA DE BARNA SE MUEVE TAMBIEN HACIA EL BAIX, Q NO ESTA TAN LEJOS!!! I AQUET POBLE TE MOTIUS PER NECESSITAR AJUDA!!
Re: Mani anti mafies inmobiliaries
28 mai 2004
Efectivament els pobles del Baix també necessitem el recolzament dels de fora de la comarca no només entre nosaltres. Estan succeint moltes coses a pobles com Cornellà, El Prat, Viladecans, Molins, Gavà, Hospitalet, Esplugues.....i si bé hi ha gent de Barna en moltes d'elles es troba a faltar un recolzament més explícit moltes vegades. L'assemblea d'okupes no s'acaba a Barcelona. No és una bulla a ningú és una crida a tots. Recolzament recíproc.
Sindicat Terrassa