Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Actes a les Borges Blanques
25 mai 2004
EstatCatalaweb2.gif
Diumenge 30 de Maig.
12:00 h
Casa de Cultura ( Plaça del Terrall )
Borges Blanques-les Garrigues.
Acte d'Estat Català
Intervencions:
Lluis Maria Xirinacs
Rosa Sans (cap de llista)
Lluis Planes
Mira també:
http://www.estat-catala.org

This work is in the public domain

Comentaris

friki friki
25 mai 2004
yeah, friki man !
Re: Actes a les Borges Blanques
25 mai 2004
Dia 4 de juny, Centre Cívic, Les Borges Blanques:

· acte electoral de la CUP.

Fora freakis (EC) dels Països Catalans!
Re: Actes a les Borges Blanques
25 mai 2004
Fora els tinglados de partits virtuals com EC
L'únic que esteu fent es embrutar les sigles històriques que diuen conservar
El que es pot fer amb els diners de CIU
25 mai 2004
Bé us explico una mica com va això, el altre dia parlant amb un militant d'Estat Català del meu poble (encara que ara visc exilat a Barcelona) m'explicava amb 5 copes de mes al bar del poble que si Estat Català era perquè hi havia una mà negra darrera de tota aquesta campanya, gent coneguda de CIU de les comarques de Lleida havia deixat anar algunes aportacions interessants (econòmiques imagino) per tal que Estat Català aconseguís restar vots a ERC. D'altra banda tot això que hi a muntat a les Borges és un tinglado!!!, els Independents del poble que són els mateixos que es van aliar amb CIU per fer fora a l´alcalde d´ERC que era el que havia tret més vots i són els mateixos que van ajudar a tornar a posar la bandera espanyola al consistori municipal.

També em va confessar que la majoria de signatures que tenien per presentar-se eren de regidors de convergència, però que sobretot els havien posat com a condició que no se sabés, ja que seria massa evident que aquesta candidatura la unica utilitat que té és desgastar ERC.

Jo que sóc d´aquella terra se molt bé com són els de CIU ja que sóc militant d´ERC des de fa força anys i tots sabem que la majoria d´ells no tenen uns orígens massa democràtics que diguem, per tant aquests independents, Estat Català i CIU són una simple patranya que només servirà per tocar els collons i per no massa més.
Re: Actes a les Borges Blanques
25 mai 2004
Doncs pel que tinc entés jo l'acte l'organitza gent de l'espenta que entre d'altres coses es dediquen a rebentar actes de les CUPs com el de Lleida
doncs ho deus tenir mal entès
25 mai 2004
Quant difamador que hi ha per aquí ! Deus tenir mal entès això de l'Espenta si resulta que molta de la gent signa el manifest de la CUP...
Re: Actes a les Borges Blanques
25 mai 2004
Mireu,
entre els qui han montat l'acte freaki hi ha gent de la candidatura independent de les borges (que donen suport a ciu), i punt.
Dono constància que L'Espenta no té res a veure amb tot això, tot i que algun dels seus militants pugui dubtar del projecte de les cup.
I no cal donar-hi més voltes: si l'EI és un món ple de freakis, Ponent s'emporta la palma!
www.llibertat.com/espenta
25 mai 2004
i és tota una llàstima que les teves mentides estúpides es puguin desmentir simplement entrant al web de l'Espenta. Ho sento noi !
Re: Actes a les Borges Blanques
25 mai 2004
Se ben bé el que dic, el noi que ha dissenyat aquest cartell, qui ha quadrat l'acte i qui porta la pàgina web de l'espenta , és precisament el fill del regidor de la candidatura independent a l'ajuntament de Borges, aliada amb ciu.
Re: Actes a les Borges Blanques
25 mai 2004
Ep, puntualitzacions:

-Jo també he sentit la versió de Garrigues. I realment és molt versemblant. Jo no tinc excessiva simpatia per ERC, però el cert és que això del partit freak EC és una jugada convergent per fotre ERC. És de manual de la TIA de Mortadelo.

-Que jo sàpiga, la gent d'Espenta està liniada amb la CUP.

-Allò que no m'explico és com en Xirinachs va de bracet amb aquesta gent tan marginal i amics de CiU. Però vaja. I això que hagués estat un bon candidat per a les CUP a les Europees (tot i que deu estar inhabilitat). Però ja se sap, la gent molt gran i els nens són els més manipulables.

Garrigues, una bona anàlisi.
Per cert, jo coneixia gent del rotllo del Soleràs i dels Torms, fa anys. Però em sembla que no n'ha quedat res. Oi?
//*///
26 mai 2004
Aixó es pel autoanomenat "Garrigues", no i pleges res ! ni Olives !!!! Les Garrgues es territori Indi, aquí cada poble és un món i una realitat, tot el que dius es un fal·làcia, i les copes les devies portar tu, la bandera espanyola mai ha estat penjada takl i com dius sinó com es que tothom en parla i mai he vist res aixó aquí o anomenem; Fer-se Palles Mentals !!!!
Salut !
Re: Actes a les Borges Blanques
27 mai 2004
segur que d'olives n´he plegat més que tu (al troç del meu padrí, jejjeje) i molt sospito que ens deben coneixer en persona. Si tant defenses als de la candidatura independent de les borges, explican's perquè van fer fora del govern a una força independentista i van posar-hi els ex-franquistes de CIU.
No em vulgues donar lliçons sobre la meva comarca perquè aquí qui no plega res ets tu.
//*///
28 mai 2004
Per començar les olives es cullen o és plegen ? pq si les pleges de terra deus acabar amb un mal d'esquena impressionant !!! o nos e que facis servir algun trasto !!I segon on és la bandera ?? perdona peò ERC no te res d'independentista !!! O sigui que ara no vinguis de progre !!!
SALUT I CANYA !!!
Re: Actes a les Borges Blanques
28 mai 2004
tu saps que és una borrassa? Apa doncs!
//*//
28 mai 2004
Que la ,prefereixes de roba, plàstic verd o negra ?
Re: Actes a les Borges Blanques
28 mai 2004
potser ens serviria la bandera espanyola de l´ajuntament de les Borges ;)
//*//
29 mai 2004
Crec que qualsevol drap, metres no tingui forats serviria per collir olives, almenys no caldria plegar-les de terra, oi ?
Re: Actes a les Borges Blanques
18 abr 2005
Pel que fa o deixa de fer l'Espenta...

Des del col·lectiu l'Espenta us aconsellem que, en cas de necessitar qualsevol mena d'aclaració sobre les decissions i iniciatives empreses pel col·lectiu, us posseu en contacte a espenta ARROBA llibertat.com o espenta ARROBA lleida.org.

Tota mena d'afirmació que no vingui de forma expressa per part d'aquestes dues adreces, queden completament desautoritzades, es a dir, seran opinions subjectives, alterades o emeses, com passa moltes vegades, de manera mal-intencionada.

Pel que fa als comentaris que s'emeten en aquesta pàgina, des de l'Espenta hem de dir que no hi hem tingut cap mena de relació amb aquesta convocatòria. No hem estat particeps en cap moment i, ni tan sols hem estat consultats per EC. Ho podeu consultar amb el mateix EC que, no podrà fer-ho d'altra forma, confirmarà el que ara llegiu.

Pel que fa a la campanya de les CUP per les europees, dir nomès que el col·lectiu va donar el seu suport a la candidatura, va oferir la seva força de treball i la va fer servir, no trobareu ningú que pugui demostrar el contrari. Pel que fa a les actituts de determinats membres de l'espenta, de les que també podríem discutir perque no tenim la mateixa informació al respecte, no son, en cap cas extenibles a la globalitat dels membres que, avui en dia, conformem l'espenta. No és correcte, per tant, aplicar la generalització d'una actitut d'un militant a la de tots els altres.

I per acabar, una última puntualització, dels militants de l'Espenta de les Borges Blanques, (als quals mai s'ha preguntat qui és son pare o sa mare, o quins els seus germans o germanes), el col·lectiu no té cap mena de queixa, al contrari, son i seran un exemple de treball i de compromís a seguir per tots nosaltres.
Sindicat