Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Per la Dignitat. Stop Precarietat. Manifestacio 1 de Maig Terrassa
28 abr 2004
Pl. Vella, 19h, Dissabte
Terrassa, Periferia Metroploitana de BCN
cartell xarxa mani 1 maig.jpg
Al crit de ciutadania expresat en els darrers anys pel moviment global, s'afegeix la recuperacio de l'1 de Maig, com a jornada per mantenir el comprimis per un mon mes just, per un mon on es respetin les singularitats i on les persones recuperem i actualitzem la dignitat.

Aixi, des de Terrassa, com en d'altres metropolis d'Europa i del conjunt del planeta, reemprenem el llegat historic de les generacions que han apostat per un mon de fraternitat, actualitzant aquest llegat a les condicions social que avui ens toca viure. Per aixo avui donem a l'1 de Maig una nova actualitzacio en funcio del mon d'avui, de les incerteses a que ens porten el Poder.
Reivindiquem la plena ciutadania, la seva construccio permanent. I aixo no es possible amb la precarietat que ens volen fer viure en tots els ambits, en l'assalariat, pero tambe amb l'habitatge, i en general en la constant mercantilitzacio de la vida. Volem tambe cridar per la greu incongruencia que suposa que avui una part de nosaltres hagin de viure sense papers, en condicions nmes propies d'un sistema feudal que no pas en el periode de la globalitzacio, de la multiculturalitat, de l'intercanvi, que tant assenyalen com a tret distintiu del mon d'avui.

I volem seguir compartint, cooperant, desmercantilitzant, desprivatitzant, posant el coneixement al servei de la societat. Defensem i practiquem les coses comunes. Les conquestes, avui en perill i en franc decliu, del benestar, pero tambe l'aposta per la generacio de nous espais, de noves practiques, a les que no podem deixar pas al capital, al diner, a la mesquintat. Volem garantizar la propietat comuna de les coses. Com diu els i les zapatistes. Para tod@s, todo.

Ens veiem l'1 de Maig a Terrassa

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Per la Dignitat. Stop Precarietat. Manifestacio 1 de Maig Terrassa
29 abr 2004
Endavant, i molta sort amb la manifestació
ja era haora que es fes a terrassa un 1 de maig per a tots i totes. des de les singularitats recupererem aquesta reivindicació.
fins dissabte
salut !!!
Re: Per la Dignitat. Stop Precarietat. Manifestacio 1 de Maig Terrassa
29 abr 2004
Anims i que vagi fantàstic. Des de Ciutat Vella tot el suport. Terrassa, sempre un referent.
Sindicato Sindicat