Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Anunci :: antifeixisme : pobles i cultures vs poder i estats
Concert/presentació del CD
21 abr 2004
El dissabte 24 es farà un concert de presentació a la Pç Osca, a partir de les 18h. amb els grups: Mall, Pirat's Sound Sistema, Kalash, Net Flanders, Burman Flash i Juanito Piquete, tots ells presents en el recopilatori.
El proper 23 d'abril surt al carrer el segon volum del Cultura de Resistència, un recopilatori doble de música compromesa en català per finançar el Centre de Documentació Arran.
El dissabte 24 es farà un concert de presentació a la Pç Osca, a partir de les 18h. amb els grups: Mall, Pirat's Sound Sistema, Kalash, Net Flanders, Burman Flash i Juanito Piquete, tots ells presents en el recopilatori.

Cultura de Resistència. La iniciativa sorgeix un altre cop per recollir diners pel Centre de Documentació Arran, i recull 41 cançons de música compromesa cantades en català. En aquesta segona edició, però, es superen amb escreix les espectatives, i artistes com Dusminguet, La Txaranga Revoltosa, Ràbia Positiva o Fermín Muguruza ens sorprenen amb temes inèdits, als quals s’afegeixen col·laboracions de luxe extretes dels seus darrers àlbums: Obrint Pas, Banda Bassotti, Skaparràpid, Habeas Corpus, Feliu Ventura, Discípulos+Titot... El cd no té límits musicals, i tan s’hi pot trobar ska i hardcore com rumba, hip hop, folk, pop o música d’autor. Els grups i els cantants provenen de diversos punts dels Països Catalans i els uneix, amb menor o major intensitat, el caràcter compromès de les seves lletres, de la seva actitud, de la seva música. Destaquen també grups d’altres indrets que en forma de cançó mostren la seva solidaritat amb la defensa del català. El primer volum del recopilatori, segons comenta un dels impulsors de la idea, va tenir un èxit més que notable. Va sortir al carrer el desembre del 2002, i fins ara s’han venut unes 1400 còpies, xifra que no està gens malament si tenim en compte el magre panorama de la música en català. Els beneficis van servir per editar material i comprar un bon ordenador per l’arxiu. Ara la nova fita es centra en conseguir pagar el sou de la persona que està treballant.

Per més informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a: arran ARROBA llibertat.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Concert/presentació del CD
21 abr 2004
Si quereis difusión de vuestros actos y eventos usad la agenda de indymedia y publicad dos semanas antes a ser posible ya que hay diferentes publicaciones, webs y programa de rádio que acuden a ella para poder informar.
y ya q tocamos el tema...
21 abr 2004
la columna derecha es para noticias y la agenda para eventos. entiendo q en la agenda no se pueden subir imagenes y estoy d acuerdo con q se presente el acto en noticias. pero hay gente q abusa seriamente. repiten el anuncio cada vez q desaparece d la columna derecha. y ademas lo ponen en la agenda.

es responsabilidad d tod*s q imc-barcelona tenga calidad, no se abuse (es tu acto tan reimportante como para desplazar otras noticias d la columna derecha????).

otra posibilidad q veo es q se aporte algo mas. convocas un acto? pues pon articulos relacionados con el tema y al final anuncias el acto. asi mejorarias la calidad del acto por ejemplo.

esto no va por esta noticia, q arran esta fent molt bon treball :)

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more