Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: globalització neoliberal : educació i societat : sexualitats : dones
Una estudiant subhasta seva virginitat a internet per pagar-se estudis
13 abr 2004
"Amb l'objectiu d'aplegar prou diners per pagar-se la matrícula del seu curs a la Universitat de Bristol, Reid va oferir a una pàgina d'internet allitar-se amb l'home que li oferis més diners.

Rosie Reid, una lesbiana londinenca de 18 anys, va vendre la seva virginitat al millor postor."

Desprès d'anys de neoliberalisme -primer amb la Thatcher i ara amb el "socialista" Blair- salvatge, les condicions de vida de la gent no milloren. Al contrari, son cada vegada més precàries i difícils. Cal organitzar-se per tal que els treballadors tinguin veu en aquesta "nova" Europa, si no ens podem anar preparant per aixó i molt més. Ara més que mai cal una esquerra forta, coherent amb els seus valors i que sigui un mitja eficient per lluitar per un món millor.
Rebelion.org

Segons el diari anglés News of the World, un enginyer britànic de 44 anys, divorciat i amb dos fills, va pagar 8.400 lliures esterlines (US$ 15.398) per ser el primer home en tenir relacions amb la jove.

Reid va decidir donar aquest pas per evitar el pes d'un deute de 15.000 lliures (uns US$ 27.500) al concloure els seus estudis de Polítiques Socials.

"Va ser esgarrifòs... Hem sentía nerviosa i espantada", va dir al diari.

Reid va dir sentir-se obligada a complaure el seu client desprès que aquest haguès acceptat pagar l'alta suma, por sobre d'altres 2.000 homes que van participar a la subhasta virtual.

"No vaig sentir com si m'estiguès passant a mí. Vaig sentir-me com si estiguès observant el que li succeia a una altre persona", va explicar Reid al relatar la seva experiencia.

Al temps que aixó succeia -segons l'entrevista, fa exactament tres setmanes-, la seva parella lesbiana, Jess Cameron, ocupaba una habitació al mateix hotel.

L'estudiant va dir sentir-se alleugerida al concloure l'acte i desesperada per tornar als braços de la seva nòvia. Al matí següent va reunir-se amb Cameron per "plorar i plorar".

Reid, qui treballava per pagar-se els estudis, va dir que s'estimava allitar-se amb un home extrany abans que enfrontar la perspectiva d'anys de pobressa retornant el seu deute estudiantil.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Una estudiant subhasta seva virginitat a internet per pagar-se estudis
13 abr 2004
quin interès té aquest fet?

la noia va vendre el seu cos per voluntat pròpia i de comú acord a un paio, si no li va agradar que no ho repeteixi

si busqueu el cas al google trobareu que a part de la pasta del tiu, es va emportar una bons suma de diners per vendre l'exclusiva a un diari sensacionalista


i repeteixo, qiun interés té això? i encara més, que fa a bcn-imc?
Re: Una estudiant subhasta seva virginitat a internet per pagar-se estudis
13 abr 2004
totalment d'acord amb eee?.
Re: Una estudiant subhasta seva virginitat a internet per pagar-se estudis
13 abr 2004
potser és per demostrar com està l'ensenyament en aquests temps de democràcia i capitalisme. a més em sembla que a la noia no li va agradar gaire (no va ser de mutu acord si no per obligació, la de pagar-se la carrera).
Re: Una estudiant subhasta seva virginitat a internet per pagar-se estudis
13 abr 2004
Us sembla normal que algu hagi de vendre's per internet o pel diari només per poder pagar-se els estudis i evitar quedar-se endeutat durant molts anys?

Aquest sistema esta molt malament, no només s'ha de pagar molt i cada vegada més pel nostre dret a la educació, a la vivenda, a la sanitat, etc.

Potser es que ho veieu tot com una mena de Crónicas Marcianas on la realitat és un xou grotesc i absurd. La realitat es que quan algú es ven per pagar-se els estudis es que aquest sistema comença a estar molt podrit, que l'alternativa són moltes feines en precari -mal pagades i sempre temporals- que poden fer molt complicat estalviar no ja per retornar el deute dels estudis al banc sino per pagar-se una vivenda o el menjar mes rera mes.

Potser es que els vostre papis us ho paguen tot, pero si els treballadors no reacccionem ens colaràn una nova Unió Europea on faràn amb nosaltres el que vulguin. I encara hi haurà gent, com vosaltres, que li semblarà bé perque no s'adona que aixó no es una anécdota sino un simptoma de la malaltia que patim tots plegats i que es diu explotació capitalista.
Re: Una estudiant subhasta seva virginitat a internet per pagar-se estudis
13 abr 2004
Que sí, que es un síntoma más, pero la sociedad está muy podrida desde hace mucho, mucho tiempo. por eso no nos sorprende. Ley de la oferta y la demanda, a cuánto está el himen de una lesbiana europea en el mercado de rarezas? Pues eso. No es diferente como bien dices del chantaje social al que nos vemos sometidxs todxs, así que QUÉ PINTA AQU�?

Por lo menos la chavalina esta se habrá sacado un pico...
Re: Una estudiant subhasta seva virginitat a internet per pagar-se estudis
13 abr 2004
Estàs dient que tú també ets a la venda? Fes el que vulguis, pero et sembla bé aquesta situació? A qui creus que beneficia? A tú que hauràs de competir amb cada vegada més gent en la teva mateixa situació si tot segueix així i, en conseqüència, abaixant cada vegada més el preu pel que estàs disposat fins a tot a empassar-te la polla del teu "jefe"?

Hi han molts empresaris que estaràn molt contents en veure que hi ha gent, com tú, a la que desprès de imposar preus imposibles a la vivenda, l'educació, la sanitat, transformant-los de drets en privilegis -o caritat per la gent com tú...- a sobre no es reboten sino que s'abaixen els pantalons i demanen més!! No només literalment sino quant a actitud, s'apropa l'1 de maig -dia dels treballadord, dia que hauría de ser de lluita- pero si et llegeixen es quedaràn molt tranquils.

Aquest cas, i la teva reacció, és un bon exemple del que esmento. Sembles incapaç de reaccionar, de sentir l'impuls natural de voler canviar les coses a millor, d'emprenyar-te pel que li passa a aquesta persona. Perque quan una persona es ven a si mateixa per pagar-se els estudis o una vivenda que se suposa son drets "constitucionals", etc. es que aquest sistema esta podrit, pero ho esta encara més quan hi ha gent que no es capaç de solidaritzar-se'n.

Aquests dies s'ha parlat sobre la violencia com mitjà per superar aquest sistema que ens explota i envers al que sembla que alguns han interioritzat una trista actitud de sotmetiment.

Tothom ha de cuidar-se per si mateix en aquest sistema, aixó ja ho sabem, pero no m'impedeix ni a mí ni a moltíssima altre gent voler canviar-lo ni ser insensible amb tota la merda que genera.
Re: Una estudiant subhasta seva virginitat a internet per pagar-se estudis
13 abr 2004
Que sí, que tens raó, però que símptomes els pots trobar obrint la porta i sortint al carrer. Ningú ho ha trobat bé, ni es resigna, ni ens agrada ser esclaus, ni deixem de solidaritzar-nos, però sorprenent el que se'n diu sorprenent no és. Tristament, és NORMAL. I de qualsevol manera desmitificar el sexe sempre és positiu.

Ah, per cert, drets constitucionals? Si els van reconèixer va ser en un moment en què perillava l'estabilitat capitalista, seriosament, per l'amenaça del moviment obrer. Del moviment obrer l'únic que ens queden són els morts i aquestes engrunes recents que tu anomenes "drets constitucionals". Jo no vull engrunes, i el que hem de defensar és la nostra llibertat, els drets que se'ls fotin per on els càpiguin, si no reconec la legitimitat de qui els atorga com em puc conformar amb la seva defensa?
Re: Una estudiant subhasta seva virginitat a internet per pagar-se estudis
13 abr 2004
No em facis riure, hi ha una diferència molt gran entre desmitificar el sexe i deixar-te cardar per un pallo perque no pots pagar-te els estudis o la vivenda. Vols relativitzar aixó? Hi ha una gran diferència entre la llibertat sexual i entre una acció desesperada provocada per l'explotació que moltíssims coneixem de més o menys a prop. Amb treballs temporals i mal pagats, que cada vegada són més i empitjoren. No et confonguis o no vulguis confondre.

Un altre simptoma es tota la gent que es veu dormint als caixers automàtics. Ho tenim tots assumit perque, tal com dius, ho veiem gairebé només sortir de casa. Pero la veritat és que aixó no és normal, no és normal que hi hagi tanta gent forçada a dormir a un caixer automàtic per fugir del fred. Perque els ha fotut fora de casa un banc després de que se'ls acabès el contracte de 6 messos que teníen. Que estiguem malauradament acostumats a veure el patiment dels altres no significa que aquest patiment hagi de ser normal.

Dius que aquesta explotació és normal, que aquesta actitud derrotista i resignada és la norma a entre molta gent. Aquesta és la qüestió, que no és normal. Que no ho ha de ser, que aixó no canviarà si no ho canviem nosaltres.

Aixó els primers que ho saben són els que es beneficien d'aquesta situació de precarietat generalitzada i que s'esta ampliant, perque si aconsegueixen fer-nos interioritzar que tot aixó és normal i que no hi ha res a fer... faràn el que vulguin amb nosaltres.
quina parida
13 abr 2004
no perdeu el temps, amb aquestes parides, siusplau.

jo també em posaria al llit amb una tia si em pagues 12.000 euros, ah i sóc gay.

no et fot
Re: Una estudiant subhasta seva virginitat a internet per pagar-se estudis
13 abr 2004
Tú fes el que vulguis, es molt diferent fer-ho forçadament perque no tens pasta per pagar-te els estudis i el lloguer del teu pis.

Que tú et deixaríes cardar pel primer que et pagues 12.000 euros? Perfecte, si és el que vols, pero aquest no és el cas. Aqui passa que aquesta persona necessita la pasta perque aquest sistema esta malparit i, com cada vegada més gent, no pot accedir a drets bàsics sino és deixant-se explotar fins a l'extrem de ferir la seva dignitat com persona.

Aquesta noia ho fa per necessitat i qualifica l'experiència d'"esgarrifosa", no ho fa per gust o avorriment o per comprar-se qualsevol parida.
Re: Una estudiant subhasta seva virginitat a internet per pagar-se estudis
14 abr 2004
La noticia es una puta xorrada.
Re: Una estudiant subhasta seva virginitat a internet per pagar-se estudis
14 abr 2004
Es un exemple dels extrems on poden arribar les conseqüències de la precarietat laboral i social que s'extèn cada día més. Un bon exemple, veient com has reaccionat. T'ha semblat normal i dius que faries el mateix. Doncs quina merda, amb gent com tú faràn el que vulguin amb tothom, perque sempre estaràs disposat a vendre't fins l'ànima per un grapat d'euros. Ningú es perfecte i la vida pot ser molt cabrona, pero anar amb aquesta actitud només començar es molt trist. Aixó si que és una merda.
Re: Una estudiant subhasta seva virginitat a internet per pagar-se estudis
13 mai 2004
1) "Rosie Reid, una lesbiana londinenca de 18 anys, va vendre la seva virginitat al millor postor"

2) "Reid va decidir donar aquest pas per evitar el pes d'un deute de 15.000 lliures (uns US$ 27.500) al concloure els seus estudis de Polítiques Socials."

Conclusió havent vist 1 i 2: el sistema educatiu anglés és poc fiable, si als 18 anyets ja tens el títol sota el braç de Polítiques Socials. Ja alguna cosa que no quadra en aquesta inmaculada notícia.
Re: Una estudiant subhasta seva virginitat a internet per pagar-se estudis
13 mai 2004
1) "Rosie Reid, una lesbiana londinenca de 18 anys, va vendre la seva virginitat al millor postor"

2) "Reid va decidir donar aquest pas per evitar el pes d'un deute de 15.000 lliures (uns US$ 27.500) al concloure els seus estudis de Polítiques Socials."

Conclusió havent vist 1 i 2: el sistema educatiu anglés és poc fiable, si als 18 anyets ja tens el títol sota el braç de Polítiques Socials. Ja alguna cosa que no quadra en aquesta inmaculada notícia.
Re: Una estudiant subhasta seva virginitat a internet per pagar-se estudis
13 mai 2004
Ho has entès malament, hi diu que la noia vol evitar el deute de l'equivalent d'uns 22.OOO euros quan hagi acabat els seus estudis. Fixa't, "al concloure els seus estudis de Polítiques Socials". Esta molt clar, no t'ho sembla?

Per aixó va vendre's a un pallo, per deslliurar-se ràpidament del pes esclafant d'aquest deute. Per evitar-se haver d'estar vivint asfixiada per aquest deute per molts anys, dedicant totes les seves energíes i el seu temps a pagar aquest deute en treballs temporals succesius i mal pagats. Havent de viure, així, sense poder aprofitar-ho per pagar-se les despeses normals com un pis, roba i fins i tot menjar.

La notícia reflecteix les condicions de precarietat i explotació que podem arribar si no treballem per consolidar les conquestes socials dels moviments socials -l'obrer en concret- del passat segle. Cal tenir en compte que a la Gran Bretanya, on va passar aixó, el neoliberalisme ha afectat molt més la societat ja que el pateixen des molt més temps que aquí. I els efectes són aquests. Les condicions de vida han millorat per uns quants pero no per la majoría pel que fa a l'accés a drets bàsics com la vivenda, la sanitat, l'educació, etc.
Re: Una estudiant subhasta seva virginitat a internet per pagar-se estudis
20 jun 2004
¿Podría un varón (homosexual o heterosexual) subastar su virginidad de la misma forma, y lograr que alguna señora madura le pagase sus estudios? Si la respuesta es negativa, quizás haya que pensar que no todo es un chollo en lo de nacer varón.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more