Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
[24 d'abril-València] Horitzó 2007: Guanyem el futur!
01 abr 2004
Sota el lema Horitzó 2007: guanyem el futur!, el 24 d’abril se celebraran els actes commemoratius –però sobretot reivindicatius– del 25 d’Abril. Enguany, aquesta data adopta un significat especial ja que significa l’inici d’un procés de debat, disseny i elaboració d’unes bases de reforma de l’Estatut del País Valencià que ha de culminar el 2007, quan es complesquen 300 anys de la desfeta d’Almansa i 25 anys de l’actual Estatut. Un procés en el qual ha de participar el màxim nombre possible de persones i entitats del País Valencià.
mani20032g.jpg
25abril04.gif
El passat 31 de gener es va celebrar una jornada de formació i debat adreçada als responsables territorials d’ACPV, la qual va servir de punt de partida per engegar aquest procès estatutari per al País Valencià. Acció Cultural no vol ni desitja que es repestesca l’experiència del text de 1982, quan un nucli reduït de polítics van dissenyar a Madrid el marc d’autogovern dels valencians. Cal sumar voluntats, obrir les portes a la participació dels sectors progressistes i nacionalistes, i respondre a la necessitat de garantir un futur de llibertat per al nostre poble.

Amb la intenció de donar impuls a aquest procés imprescindible, el 25 d’Abril del 2004 servirà de presentació pública de la proposta. És per això que us convidem als actes programats per Acció Cultural: la tradicional manifestació i un concert d’homenatge a Lluís Llach.

La manifestació, que manté el lema del procès de reflexió social iniciat per Acció Cultural (“Horitzó 2007: guanyem el futur!�), mantindrà el recorregut tradicional dels darrers anys pel carrers més cèntrics de la ciutat de València, amb l’eixida des de la Plaça de Sant Agustí a les 18 h. Per la seua banda, l’espectacle musical “A Llach� tindrà lloc al Pàrquing del Campus de Tarongers de la Universitat de València. Representants de música més jove i actual del nostre país, com ara Cheb Balowski, Feliu Ventura, Pomada i Obrint Pas, retran un merescut homenatge a la coherència i al compromís de molts anys de Lluís Llach amb la cultura en general i amb el País Valencià en particular.

Per guanyar el futur, us esperem a València el 24 d’abril!
Mira també:
http://www.acpv.net/25abril04

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat