Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: xarxa i llibertat
Campanya per un domini.cat
26 mar 2004
Aquelles entitats que treballin pel foment de la llengua i la cultura catalanes, i que vulguin formar part de l’associació puntCAT, més enllà de donar-hi suport subscrivint aquest manifest, es poden adreça a la junta de l’associació puntCAT a l’adreça associacio ARROBA puntcat.org sol·licitant-ne el seu ingrés.
brand.gif
Perquè la llengua i la cultura catalanes són una comunitat que vol ser identificada a internet amb un domini propi. Creiem que si, per exemple, les cooperatives, la indústria aeronàutica, o la dels museus han pogut ser reconegudes a internet com a comunitats amb el seu domini, la llengua i la cultura catalanes tenen un fonament molt important per a tenir un domini .CAT.

Sota el domini .CAT s'hi podran registrar dominis d'aquelles entitats, empreses i persones que s’expressin en llengua catalana i/o pel foment de la cultura catalana.

L’associació puntCAT fan una crida a totes les persones individuals, col·lectius, entitats i empreses que vulguin expressar el seu suport a aquesta iniciativa, que vol demostrar un gran suport social de la comunitat lingüística i cultural catalanes que volem representar.
Mira també:
http://www.puntcat.org
http://www.puntcat.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Campanya per un domini.cat
30 mar 2004
N'Asturias pa tener un dominiu .as tenemos que dir a la "american samoa" pa que flipeis!
¡Tamos fartos de represión!
Sindicat Terrassa