Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : indymedia : xarxa i llibertat
El govern de Sharon saboteja Indymedia Israel
26 mar 2004
Tant la versió hebrea com l'Indymedia Palestina es troben paralitzades i plenes de propaganda de caire feixista i islamòfoba. La policia israeliana va començar una persecució contra indymedia per les seues denúncies contra l'ocupació i les violacions dels drets humans.
Redacció / València

Degut a la persecució en que es troba l'indymedia israelià s'han vist forçats a canviar de servidor d'Orient Mitjà a Canadà per tal d'evitar el tanacament per part de les autoritats hebrees. Malgrat el trasllat del servidor, uns misteriosos hackers han sabotetjat els dos indymedia que cobreixen l'ocupació israeliana.

La policia va començar la investigació sobre Indymedia Israel, des de que un visitant anònim de fora d'Israel va penjar una il·lustració on es veia a Sharon besant-se amb Hitler. El Fiscal General va ordrenar el seguiment dels administradors de la web "incitar a l'insult a una figura pública". Les autoritats han recomanat als webmasters que realitzen una censura prèvia per evitar publicacions no desitjades. Cal recordar que Israel manté censura militar per a les informacions periodístiques.

Shamai Leibowitz, advocat d'Indymedia Israel ha declarat que "aquest és una perillós intent del govern israelià de destruïr la llibertat d'expressió. Està utilitzant la por i les amenaces per suprimir les crítiques sobre el que està ocurrint als territoris ocupats. Tot açò ens recorda a la situació descrita per George Orwell en 1984".


Més informació:

israel.indymedia.org

www.indymedia.org.il

www.jerusalem.indymedia.org
Mira també:
http://www.lavanc.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El govern de Sharon saboteja Indymedia Israel
26 mar 2004
Els palestins s'immolen en nom d'Alà, el seu Deu.
Quan els jueues aproven un assesinat al seu parlament també comptem amb l'aprobació del seu Deu?
Re: El govern de Sharon saboteja Indymedia Israel
27 mar 2004
Donada la fusió quasi clonica entre els Governs sionista de Sharon i el cristiá-fonamentalista de Bush...ningú mou una má sense l'aprovació de l'altre.
Son com a una hidra de dues caps.
L'eix d'el mal.
Sharon ès el cervell i Bush la força bruta,la Biblia ès el seu llibre religiós comú...
El terrorisme global.
Re: El govern de Sharon saboteja Indymedia Israel
27 mar 2004
bandera Yanki retocada II.gif
a
Colera camping CNT