Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: antifeixisme : criminalització i repressió : immigració
Després del 11-M, la criminalització de la immigració àrab
24 mar 2004
Convocatoria protestes front la reactivació de la persecusió judicial i policial als supossats integrants del "comando Dixan"
Comunicat de la Plataforma gironina Aturem la Guerra.

Necessitem ajuda!

Companys/es, ja comencem a patir el que tots/es temíem després del 11-M, la criminalització de la immigració àrab. Ahir dimarts, 23, es va aplicar la llei antiterrorista a 4 companys (2 de Banyoles, 1 dâOlot i 1 de Barcelona) sobre els quals encara es perpetua la manipulació del govern, LâOPERACIà LLAC. Com tots recordareu, abans de lâinici de la guerra lâany passat, el govern del PP es va treure de la màniga a 20 presumptes terroristes de les comarques gironines i de Barcelona, els quals van ser un motiu més per justificar la guerra. El dia següent de lâatac a Iraq el govern en va deixar lliures 14 i la resta unes setmanes més tard. Resultava que el que havien de ser les seves armes no era res més que SABà DE RENTADORA.

Doncs el tema encara no està tancat. El cas es va reobrir quan, en base a un informe de lâFBI, resultava que el detergent de rentadora barrejat amb gas-oil era inflamable, absurd, no?

El cas ara ha passat a mans de Garzón i aprofitant lâambient de criminalització de després del 11-M, i per tal de sortir del ridícul del detergent per part del govern del PP, ara hi tornen, sense tenir res nou a aportar al cas!!!

Des de Girona us demanem la màxima rapidesa de reacció i la condemna a aquestes detencions, marcadament polítiques:

Actes Barcelona:
Divendres 26 la Plataforma de Girona tenim una cita amb el conseller de justícia, relacionat amb aquest tema. Per tal de fer més pressió us convoquem davant del Parlament de Catalunya, âCONCENTRACIà PER LA POSADA EN LLIBERTAT INMEDIATA DELS IMPLICATS EN LâOPERASIO LLAC I EN YOUB I EN MOHAMEDâ?.

Actes a Girona:
Dimecres 24 a les 5h al local dâU.G.T de Girona roda de premsa.
Dijous 25 a les 8h dâavant de la subdelegació del govern concentració per la posada en llibertat immediata dels implicats en lâoperació Llac i en Youb i en Mohamed.

Agraïrem la vostra resposta. El nostre mail de contacte és <subiradaa ARROBA hotmail.com>

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Després del 11-M, la criminalització de la immigració àrab
06 abr 2004
Quin bestia, que no vas veure com un camio va explotar fa unes setmanes amb detergent?

si us plau, repaseu la quimica els qui teniu estudis.

Terrorisme no
Re: Després del 11-M, la criminalització de la immigració àrab
17 ago 2004
Musulman = terrorista. Ecuación PERFECTA :D
¡¡¡Arriba España!!!
Sindicato Sindicat