Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
asoma la primavera, cal suís s’altera
23 mar 2004
Aquest mes hem presentat el projecte d'ús i gestió que volem per Cal Suís. Hem volgut apropar-nos encara més a tota la gent per tal fer un gran esforç per comunicar-nos amb totes les persones que qüestionen el projecte sense saber res d'ell.
Fa més de tres mesos que un grup de persones vam entrar a la finca de Cal Suís per iniciar un projecte reivindicat per gairebé 20 anys. Durant la segona quinzena de març hem presentat a la població d'Esplugues el projecte d'ús i gestió que volem per Cal Suís a quatre llocs diferents: els edificis municipals Puig Coca, Molí-Cadí i Robert Brillas i el local de l'associació de veïnes i veïns de Finestrelles. Hem volgut apropar-nos encara més a tota la gent per tal de donar a conèixer la realitat que vivim a Cal Suís i fer un gran esforç per comunicar-nos amb totes les persones que qüestionen el projecte sense saber res d'ell.

Un altre objectiu era i continua sent fer front a la maquinària propagandística de que disposa l'equip de govern per comunicar les seves opinions. Tothom coneixem l'enorme capacitat que té l'ajuntament per fer valer el seu discurs davant l'opinió pública i els pocs mitjans amb que comptem les entitats, col·lectius o persones que ens volem expressar de forma crítica sobre la gestió del govern local.

Aquest text i molts més i les activitats que venen a continuació haurien de sortir a la revista municipal que paguem entre totes i tots.

última oportunitat!!
dijous 25 de març, 20h: presentació del projecte al casal robert brillas

agenda d'activitats lliure, gratuïta i participativa:

dissabtes de tallers a cal suís
27 març: maquillatge (personatges fantàstics) per Mariajo de 16 a 19h
3 abril: cosmètica natural (cremes i xampús) per Urbi de 17 a 20h
17 abril: veu (tècnica vocal i cant coral) per Viv de 16 a 19h
24 abril: swing (fer-ne i aprendre a moure'ls) per Agos de 17 a 20h

i els divendres
26 març: sopar mexicà
23 abril: xerrada sobre el centre social okupat i desallotjat Les Naus amb la presentació dels muntatges de cabaret a les 21h

activitats permanents
taller d’art i plàstica, rocòdrom, hort, biblioteca, laboratori de fotografia, sala de dansa, expressió corporal i teatre, sal de reunions de diferents col·lectius i entitats, taller de bicicleta, cuina, magatzems, ludoteca, casal de gent gran, espai de debat, sala d’estudi...

>> on està cal suís??
c/finestrelles 32-38, esplugues
3 carrers amunt de l’hospital st.joan de déu

Comentaris

Re: asoma la primavera, cal suís s’altera
24 mar 2004
Anims Cal Suís, esteu fent una feina impresionant, el vostre projecte és incontestable per moltes propagandes i manipulacions informatives de les institucions locals, costa trenca cada dia la cortina de fum, però en això estem, donant-nos diàriament arguments i ganes de lluitar per transformador la seva tristesa. Cal Suís per fi és del poble i continuarà sent-ho.

Una abraçada des del Prat.
Sindicat