Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: especulació i okupació
asoma la primavera, cal suís s’altera
23 mar 2004
Aquest mes hem presentat el projecte d'ús i gestió que volem per Cal Suís. Hem volgut apropar-nos encara més a tota la gent per tal fer un gran esforç per comunicar-nos amb totes les persones que qüestionen el projecte sense saber res d'ell.
Fa més de tres mesos que un grup de persones vam entrar a la finca de Cal Suís per iniciar un projecte reivindicat per gairebé 20 anys. Durant la segona quinzena de març hem presentat a la població d'Esplugues el projecte d'ús i gestió que volem per Cal Suís a quatre llocs diferents: els edificis municipals Puig Coca, Molí-Cadí i Robert Brillas i el local de l'associació de veïnes i veïns de Finestrelles. Hem volgut apropar-nos encara més a tota la gent per tal de donar a conèixer la realitat que vivim a Cal Suís i fer un gran esforç per comunicar-nos amb totes les persones que qüestionen el projecte sense saber res d'ell.

Un altre objectiu era i continua sent fer front a la maquinària propagandística de que disposa l'equip de govern per comunicar les seves opinions. Tothom coneixem l'enorme capacitat que té l'ajuntament per fer valer el seu discurs davant l'opinió pública i els pocs mitjans amb que comptem les entitats, col·lectius o persones que ens volem expressar de forma crítica sobre la gestió del govern local.

Aquest text i molts més i les activitats que venen a continuació haurien de sortir a la revista municipal que paguem entre totes i tots.

última oportunitat!!
dijous 25 de març, 20h: presentació del projecte al casal robert brillas

agenda d'activitats lliure, gratuïta i participativa:

dissabtes de tallers a cal suís
27 març: maquillatge (personatges fantàstics) per Mariajo de 16 a 19h
3 abril: cosmètica natural (cremes i xampús) per Urbi de 17 a 20h
17 abril: veu (tècnica vocal i cant coral) per Viv de 16 a 19h
24 abril: swing (fer-ne i aprendre a moure'ls) per Agos de 17 a 20h

i els divendres
26 març: sopar mexicà
23 abril: xerrada sobre el centre social okupat i desallotjat Les Naus amb la presentació dels muntatges de cabaret a les 21h

activitats permanents
taller d’art i plàstica, rocòdrom, hort, biblioteca, laboratori de fotografia, sala de dansa, expressió corporal i teatre, sal de reunions de diferents col·lectius i entitats, taller de bicicleta, cuina, magatzems, ludoteca, casal de gent gran, espai de debat, sala d’estudi...

>> on està cal suís??
c/finestrelles 32-38, esplugues
3 carrers amunt de l’hospital st.joan de déu

Comentaris

Re: asoma la primavera, cal suís s’altera
24 mar 2004
Anims Cal Suís, esteu fent una feina impresionant, el vostre projecte és incontestable per moltes propagandes i manipulacions informatives de les institucions locals, costa trenca cada dia la cortina de fum, però en això estem, donant-nos diàriament arguments i ganes de lluitar per transformador la seva tristesa. Cal Suís per fi és del poble i continuarà sent-ho.

Una abraçada des del Prat.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more