Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: corrupció i poder : guerra
Rumors, rumors
16 mar 2004
Rumors de cop d'estat? Ja ja ja... Però si ja el van fer fa temps!
Collooooons quina tarda! He rebut això del RUMOR ja 20 vegades avui...
Realment algú es creu que aquesta gent dissabte va voler fer un cop d'Estat? Però si ja l'havien fet fa anys! Què no?

Llavors com expliques que a Galícia les costes s'omplin de pudent i viscós chapapote i la gent els continui votant? Ben simple: el sistema caciquil que impera als pobles de la Costa da Morte s'assegura que la gent vota el que diu el poderós. Mitjançant una burda compra de la ràbia van aconseguir calmar els ànims i una més que pressumpta revolta popular engegada per Munca Mais. "Quan val un kilo d'indignació? Quan vols pels teus insults en públic? Quan val en definitiva el teu vot?"


Llavors com expliques que la marquesa consort, Doña Esperanza Aguirre sigui presidenta de la Comunitat de Madrid. Ben simple: Després del txiringuito immobiliari que tenien muntat entre el PSOE (los cachorros de Balbás, entre ells Tamayo i Sáez, però NO els únics) i el PP (amb el polifacètic Romero de Tejada al front però amb poderosos grups immobiliaris darrera) ple d'irregularitats, fraus, concessions a amics com Florentino Pérez (avui president del Real Madrid) i requalificacions de terrenys més que sospitoses... sí, després d'això, els electors decideixen que governi el P(SO)E amb IU coaliat i aquest demanen la Consejería de urbanisme i habitatge. La trama de després ja és més que coneguda. El PP i una part del PSOE ensorren tot això amb les arts més brutes. La pregunta és: Si haguessin necessitat tres transfugues en comptes de dos, haguessin trobat un tercer? La resposta és, segons la meva opinió, sí. Allò de Madrid va ser un cop d'Estat en tota regla.


Llavors com expliques si no, com és possible que un Govern es fiqui en una guerra il·legal, que provoqui un frau multimilionari amb Gescartera, que superi una vaga general sense despentinar-se, que... bé, aquell llarg etcètera. Com és que supera aquests problemes sense més? Doncs perquè no li cal la División Brunete de tancs que va acollonir a mitja Espanya als anys vuitanta. No, tenia quelcom millor: la Brunete mediàtica de COPE, Onda Cero, El Mundo, A3, Urdaci, ABC, The Reason, etc... Aquest mitjans han acabat creant una autèntica màquina de cuinar notícies manipulades.
Espanya és el país del Món que proporcionalment més manifestacions fa. Fixeu-vos-hi! És veritat! I en canvi, aquells allà plantats estaven.

Perquè han estat tan forts? Segurament perquè el cop d'estat no l'han donat el dissabte, ni el mes passat, ni tan sols l'any 1996. Aquest cop d'estat ve des del 1939 quan "Cautivo y desarmado el ejército rojo..."

Per desgràcia per acabar amb aquest Govern han calgut morts. Com a bon govern que està imposat per la força ha caigut només degut a l'efecte dels morts. 201 concretament. Què trist! En quina mena de país vivim com per a que l'única forma d'acabar amb això sigu aquesta?

Cumplirà ZP la seva promesa de crear una radiotelevisió independent del poder seguint el model britànic de la BBC? Tinc seriosos dubtes de que ZP es permeti renunciar a un carmel com és posar a un Gabilondo o un Sacaluga de cap de serveis informatius.

Molt em temo que la lluita aquests propers 4 anys l'haurem de fer igualment. El que tenim davant és un govern menys autoritari, sobretot en les formes. Però a ningú se li escapa que Zapatero no encarna precisament el sector més progressista del PSOE. Una dada: A Zapatero el va encumbrar el mateix Balbás (sí, sí, el mateix mafiós de la trama de Madrid). Zapatero, amb tot, no deixa de ser el sector més liberal del sociolistos. Ens farem un fart de tercera via, estil Tony Blair...

Però una cosa: Que ningú s'atreveixi a sir que els moviments socials no aconseguim res. No em digueu que no ho heu sentit mai allò de "total, això no servirà de res..." Doncs jo crec que aquesta legislatura ha estat plena de mobilitzacions i l'estaca ja estava ben corcada. Si us fixeu, les manis i mobilitzacions han sorgit espontàniament des de la societat civil i hem aconseguit (amb l'ajuda puntual i interessada de l'esquerra institucional) fer fora finalment al PP.

Ànims, que el primer pas, que era fer fora als fatxes del PP ja està fet. Cal conquistar les ments i així, i només així guanyarem.

La construcció d'un teixit social amb l'ajuda de les noves tecnologies està fent possible la tan desitjada tranformació social.

Un rumor que jo crec que hem d'escampar és aquest que llenço jo ara mateix aquí i que corri:

Ànims tot està per fer i tot és encara possible!!!!

Comentaris

Re: Rumors, rumors
17 mar 2004
Totalmente de acuerdo.. no hay que dormirse. De todas formas, creo que ZP se queda con un pais, donde a la minima le va a saltar el personal a la yugular.. y eso ¿es bueno?. Aunque no olvidemos que 9.000.000 millones votaron al PP (?) Parece ser que a esta gente no le afecta nada, o se creyeron todo.. no lo se.. Pero creo que el mensaje de que no tienen un cheque en blanco a sonado alto y claro.... Lo del Sabado-13-marzo fue la señal de que la gente estaba hassta los mismisimos cojones... De acuerdo contigo. LA LUCHA CONTINUA (SIEMPRE ESTUVO AHI) NO OLVIDEMOS...

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more