Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: mitjans i manipulació : guerra
Crònica de la mani "La seua guerra, els nostres morts"
13 mar 2004
Com a la resta de l'Estat Espanyol a castelló avui s'ha generat una mobilització social espontanea i de boca a boca per manifestar el rebuig al cop d'Estat mediàtic que estem patint. Per la TV i des del govern s'està silenciant l'autoria de l'atemptat mercadejant amb el sentiment col·lectiu que s'ha generat en contra del terrorisme en benefici dels seus interessos partidistes.

A les 20:30 ha començat una concentració davant la seu del PP per a protestar per el tracte mediàtic de l'atemptat a Madrid. Espontaneament i utilitzant els mòbils per convocar la mobilització el grup de gent ha anat augmentat.Seguidament s'ha convocat també de boca a boca a les 21:00 a la plaça Maria Agustina. La gent s'ha desplaçat de la seu del PP al camí de la plana fins a Maria Agustina.

La gent cridava lemes com "exigim la veritat", "els nostres morts, la seua guerra", "Urdaci mentider", etcetera. Tambe s'han vist banderes contra la guerra i nombrosos cartells convocant a la manifestació del dia 18 exigint la retirada de les tropes de l'Iraq, Afganistan i Palestina.
Si vols saber més mira també:
http://laplana.indymedia.org/newswire/display_any/1142

Quan estàvem allí ens hem enterat que Mariano Rajoy demanava per la TV a la gent que no eixira al carrer, que si feïa falta carregàven.

A poc a a poc ha anat arribant gent. S'han començat a escoltar les primers cacerolades. La gent concentrada ha tallat la plaça cridant davant la delegació del Govern. Després hem eixit en manifestació arreplegant a la gent que passava pels carrers fins arribar sobre les 22:00 a les portes del'Ajuntament més de 500 persones. Hi havia un ànim col·lectiu d'indignació davant l'ocultament del que és evident. La gent no parava de cridar per exigir transparència informativa, també s'ha demanat la dimissió del govern i d'Acebes. De fet un dels crits que més s'ha escoltat és el de MENTIDERS i el e TELEVISIÓ MANIPULACIÓ.

Ja finalitzant la gent ha plenat la porta de cartells demanant PAU, transparència informativa, demanant la veritat, etcètera. També amb més cartells de la mani del dia 18.

Quan ens hem anat encara quedava gent. Ens comenten que a la seu del PP han col·locat tres cotxes de policia nacional.
Mira també:
http://laplana.indymedia.org

Comentaris

Re: Crònica de la mani
13 mar 2004
12 furgonetes i al voltant de 2000 persones, pot ser mes a hores d'ara (es veu a BTV i a les noticies de TV3)

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more