Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
Aznar ha de dimitir (vilaweb)
13 mar 2004
El president del govern espanyol està protagonitzant un dels casos més escandalosos de manipulació informativa que hem pogut veure mai.
EDITORIAL DE VILAWEB - 13 de març

El president del govern espanyol està protagonitzant un dels casos més escandalosos de manipulació informativa que hem pogut veure mai. Dijous al matí l'executiu que dirigeix va decidir que ETA era la responsable de l'atemptat de Madrid i a partir d'ací ja no pensen canviar d'opinió. Ni les proves més contundents canviaran aquesta decisió, presa per motius polítics més que evidents. És cert que varen flaquejar la nit de dijous. Ara ja sabem perquè: els serveis secrets varen activar les seues relacions amb el PSOE per advertir de la manipulació que, contra la seua opinió, estava portant a terme el govern. Va ser un moment de flaquesa, però s'han recuperat amb un excés de vitamines. Ara ja no tornaran a caure i per impedir-ho han activat tots els seus recursos polítics i mediàtics amb la sola finalitat de mentir, sabent que menteixen, per tal de guanyar les eleccions de demà diumenge.
Certament que no és cap novetat. Les armes de destrucció massiva i el perill mundial que suposadament representava l'Irac ja varen ser un exercici de cinisme i mentida que aleshores semblava insuperable. Només aleshores. Ara és encara més gros.
Ara el ministre de l'interior no té problema en inventar-se proves a tort i dret i fins i tot "Informe Semanal" promet per aquesta nit una sessió única de circ pornopolític, en plena jornada de reflexió. Al govern espanyol fins i tot li queda temps per muntar gires internacionals. La ministra d'afers estrangers va decidir ahir obligar tots els ambaixadors a fer de propagandistes i dir, a cor que vols, que la culpa és d'ETA. Que per això els paguen.
Diguem-ho clar: el PP farà el que siga per mantenir-se en el poder. Exactament el que siga. I ho farà al preu que siga. Qualsevol iniciativa que puguem imaginar, per tenebrosa que ens puga semblar, es quedarà curta. Fins diumenge queden molt poques hores i l'oposició no està a l'alçada de la gravetat de les circumstàncies. No sap exigir que s'ature aquesta manipulació. Sembla que tinguen por fins i tot de tenir por. No ens mereixem aquesta situació.
Però sobretot no ens mereixem, com a ciutadans de la Unió Europea, que Aznar plegue tranquil·lament i se'n vaja a casa sense la vergonya d'haver estat expulsat del poder. Ell va decidir trencar amb la política exterior tradicional de l'estat i vendre's totalment a la política de Bush. Ell va decidir enviar tropes espanyoles a invadir l'Iraq. Ell va decidir mentir sobre les armes de destrucció massiva i criminalitzar qualsevol ciutadà que s'oposés al seu dictat. No és una qüestió de legítima discrepància democràtica. És molt més que això. José Maria Aznar està atemptant de manera conscient contra totes les bases de la democràcia i la convivència i està generant un clima d'enfrontament i divisió social que pot acabar tenint conseqüències nefastes si és que no les ha aconseguit ja. Per tot això ha de dimitir

Comentaris

Re: Aznar ha de dimitir (vilaweb)
13 mar 2004
Potser que estigui "rizando el rizo", però i si han sigut, agents de la CIA,ajudats per elements de l'extrema dreta del PP?.Perque que hagi sigut Alqaeda també beneficien a Bush i Sharon para seguir enconant la seva política antiterrorista. L'11S a Nova York, també apuntava aquesta hipotèsis de la CIA, pel fet que haguès ocorregut en el lloc que va ocòrrer, i no a Brooklyn o altra part de la ciutat on viuen la gent que mou la "pasta" als Estats Units. LA majoria dels morts eran immigrants dels grups de neteja i serveis de l'edifici, per l'hora de l'atemptat.A Madrid també han sigut , treballadors, immigrants, estudiants, etc qui han patit.Aquesta gent que ha promogut la guerra preventiva a l'Irak, de manera il.legal,amb milers de víctimes innocents,qui no ens diu que son capaços de sacrificar 200 victimes més, per mantenirse a la seva poltrona i justificar sus políticas fascistes?.
american cinismo (vosotros, fascistas, sois los terroristas)
24 mar 2004
.. y dicho y hecho

(como por arte de magia)

al-quaeda golpea en madrid antes de las elecciones (supuestamente para baneficiar al pp porrompompero pero fascipero fasci fasci pero porrom pom pom ?)

ah, misterios de la sociologia, europa no es america, y en espania la genta ya esta muy quemada con las metiras de los fachos fachos fascistas de siempre disfrazados paralaocaion (pasalo))

en fin, por pensar mal que no quede...

(les ha salido el tiro por la kulata?, ke se jodan, pero los doscientos muertos nos los comemos nosotr*s aqui,)

::

algun dia pagaran sus crimenes (con intereses)

guillotina, restauracion, ya !!!
Re: Aznar ha de dimitir (vilaweb)
03 feb 2005
Dais pena vuestros dirigentes que solo buscan el poder os han vendado los ojos y os dirigen por donde quieren

Aznar ha sido el mejoor presidente de España en la Historia y a los datos me remito

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more