Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
La CNT madrileña condena el salvaje atentado de esta mañana
11 mar 2004
La CNT madrileña condena el salvaje atentado de esta mañana
Madrid 11 de marzo de 2004
Madrid amanecía esta mañana teñido de sangre. El sur de la capital, zona donde se concentra la mayor parte de la clase tarbajadora de la ciudad, era el escenario de uno de los más atroces y salvajes atentados de la historia.

Todavía consternados y sin saber la dimensión de la catátrofe causada por los artefactos que han hecho explosión en las vías de cercanías de RENFE, en unos trenes repletos de trabajadores y trabajadoras que se trasladaban a sus empleos, desde la Federación Local de Madrid de CNT, queremos mostrar nuestra más enérgica repulsa y condena ante cualquier hecho de este tipo y, a la vez, mostrar nuestra más sincera solidaridad con las víctimas y familiares de estos salvajes atentados.

El Comité en funciones de la F.L. de Madrid, CNT
Mira també:
http://www.cnt.es/noticia.php?id=1220

Comentaris

Re: La CNT madrileña condena el salvaje atentado de esta mañana
11 mar 2004
Comunicat de la direcció d'ERC davant el greu atemptat d'ETA

Esquerra Republicana de Catalunya condemna enèrgicament la massacre perpretada per l'organització terorista ETA. L'atemptat al dret a la vida és una indignitat que no es justifica amb cap objectiu polític.

ETA ha decidit matar de forma massiva a Madrid i això és un crim horrorós i alhora un argument pels qui volen limitar o eliminar les llibertats personals i col·lectives.

ERC considera d'especial repugnància l'atemptat massiu a víctimes anònimes que acudien al seu treball.

Esquerra Republicana de Catalunya es solidaritza amb el poble de Madrid i expressa el seu condol a totes les famílies afectades pels cruels assassinats.

ERC es torna a reafirmar en la reclamació que ETA es dissolgui i deixi de matar a tot arreu i accepti que només és legítima la defensa per la via democràtica dels plantejaments polítics.

ERC considera un cop més que la necessària persecució policial i judicial als autors dels crims no es pot confondre amb la criminalització de qualsevol plantejament polític defensat des de posicions pacífiques.

Alhora, ERC reclama la convocatòria d'un acord de totes les forces democràtiques que no sigui excloent de cap opció que utilitzi les vies legals, per posar fi definitivament al terrorisme. En aquest sentit és especialment imprescindible recuperar el marc de diàleg entre el govern de l'Estat i els governs legítims dels pobles basc i català i de la resta de comunitats autònomes així com el diàleg entre tots els partits de trajectòria democràtica.

Esquerra Republicana de Catalunya impulsarà i participarà en totes les concentracions de repulsa que s'organitzin arreu de Catalunya. La direcció d'ERC ha ordenat hissar a mitja asta amb crespó negre les banderes estelades de les seus del partit.

ERC crida a la participació massiva a les urnes del poble català com a expressió de les seves conviccions democràtiques i de la seva repulsa a la violència.
Re: La CNT madrileña condena el salvaje atentado de esta mañana
11 mar 2004
trobo molt bé que totes les organitzacions facin anunciats denunciant l'atemptat a obrers i estudiants i el poble en general.
Però el que no puc entendre es com el comunicat de molts partits acaven tots amb "es crida a la participació massiva a les urnes" però de què aneu?
Sigueu una mica més humans, només voleu els vots el diumenges i ja està, sou uns manipuladors tots els de la classe política.
Una abraçada al poble de Madrid.
Salut!
Re: La CNT madrileña condena el salvaje atentado de esta mañana
11 mar 2004
los niños muertos en irak, en palestina...hoy estaran sonrientes, venganza...
Colera camping CNT