Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sanitat
Mutilació ritual de xiquets
10 mar 2004
No hi ha trellat en condemnar la mutilació genital de xiquetes i tolerar com bajoques la de xiquets.
Al març del 2003, quan el xiquet tenia sis anys, al meu fill li practicaren una circumcisió innecessària de greus conseqüències fisiques i psicològiques. L'esgarrifosa mutilació va ser obra del bàrbar i deshonrat ginecòleg Youssef Mahmoud Jaddou a la Clínica "Virgen del Consuelo�? de València. Vaig denunciar la meua dona, que havia actuat sense el meu consentíment, i el ginecòleg, conegut de tothom. El cas es troba encara a l'Audiència de València. Mentres espere una resolució, m'he adrecat sense exit a una desena d'organismes amb la finalitat d'impedir que es continuen fent aquests tipus d'intervencions.

    El cas del meu xiquet no és excepcional, n´hi ha un fum. Quan vaig sol•licitar entrevistar-me amb el director de la Clínica i vaig explicar a la recepcionista per qué el volia veure no es van estranyar. És més, feren comentaris referents al fet què fins i tot es feien cues d'immigrans magribins perqué aquest ginecòleg —no uròleg— sotmetera els seus fills a una circumsició. A hores d’ara, a l’Estat espanyol s'estan efectuant per tot arreu circumcisions rutinaries de xiquets menuts sense cap necessitat terapèutica, ocultes sota l'aparencia d'una operació de fimosi.

    La circumcisió masculina —practicada tant per jueus com per musulmans— afecta cada any en el mon 13 milions de xics enfront dels prop de 2 milions de xiques. Es tracta d'una mutilació tan denunciable per atemptar contra la integritat física com ho és en el cas de la mutilació genital femenina. Resulta molt lamentable la doble moral del món occidental, que porta a prohibir l'ablació en les dones i en canvi no protesta per la circumcisió sense cap finalitat terapéutica en els homes. El cas, posa al descobert una vergonyosa pràctica criminal de agressió sexual tolerada en Espanya, en el mes trist i disortat dels silencis.

Comentaris

Re: Mutilació ritual de xiquets
10 mar 2004
NI UNA NI LA OTRA... UNA BARBARIDAD SE MIRE POR DONDE SE MIRE... POBRE NIÑO..... -:((
Més info
10 mar 2004
Podeu donar informació més concreta de en què consisteix una operació de circumcisió masculina?? Gràcies
Mutilación genital de varones en el mundo.
12 set 2004
mapayamaquetado.GIF
La incidencia del fenómeno aúna a los paises más primitivos y a los desarrollados.
La ablación femenina en el mundo
12 set 2004
mapamutilacionfemenina.GIF
¿Llegará a exigirse su inclusión entre las prestaciones de la Seguridad Social, como ya se está haciendo con la circuncisión ritual de niños desde los piadosos Centros Culturales Isl´´amicos?
Sindicato Sindicat