Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
"Hay motivo" dimecres a Barcelona
09 mar 2004
HAY_MOTIVO.jpg
Companys i companyes, abans de res demanar-vos disculpes per què la primera convocatòria va ser a les 20:00 hores, però per motius tècnics i de coincidència amb activitats de grups es a decidir passar la peli a les 21:30, dimecres 10 de març al Palau de Vidre de Cotxeres:

-------------------------------------------------
Benvolguts i Benvolgudes,
Hi ha una pel·lícula acabada de muntar que a penes no entrarà en cap circuit ni públic ni privat, dirigida per més de 20 realitzadors i que aborda temes ben diversos en situacions de 3 minuts cadascuna. Parla de temes com el Prestige, immigració, maternitat i treball, el codi penal, ...
Aquests són els directors i directores:
Vicente Aranda, Montxo Armendáriz, Mariano Barroso, Antonio Betancor, Ana Díez, Miguen �ngel Díez, Yolanda García Serrano, Chus Gutiérrez, Iciar Bollaín, Juan Diego Botto, Daniel Cebrián, Isabel Coixet, Fernando Colomo, José Luis Cuerda, �lvaro Del Amo, Agustín Díaz Yánes, Mireia Lluch, Víctor García León, J. Luis García Sánchez, Manuel Gómez Pereira, Pere Joan Ventura, Joaquín Jordá, El Gran Wyoming, Víctor Manuel, Julio Medem, Pedro Olea, Joaquín Oristell, Pere Portabella, Gracia Querejeta, José �ngel Rebolledo, Imanol Uribe, David Trueba i Alfonso Ungría. http://www.haymotivo.com/; http://www.rojoynegro.info/2004/article.php3?id_article=168

I resulta que de la mà del Centre Social de Sants i del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta la podrem veure aquest dimecres 10 de març a les 21,30 h a l'auditori de les Cotxeres de Sants.

Ãs possible que a algú o alguna de vosaltres no us vagi bé de passar per les Cotxeres, però l'ocasió s'ho mereix perquè reenvieu aquest mail a la vostra llista de contactes, especialment a aquella que creu que la crítica serveix per seguir construint el nostre propi pensament i molt lluny, per tant, d'un model de pensament únic que està molt present últimament en algunes realitats del país.

I si omplim la sala voldrà dir que hi ha un gran mitjà, el correu electrònic per apropar la consciència crítica de la ciutadania.

Salutacions cordials

Comentaris

Re:
09 mar 2004
Hay motivo.... ahi estaremos :))
Re:
09 mar 2004
Esta sí, esta nos la bajamos de gratis para mayor gloria Psocialista. Aquí no hay canon, olé. Menudos oportunistas.
Re:
09 mar 2004
quant val l'entrada?
Sindicat