Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
8é aniversari de l'Hamsa 18-23 març
08 mar 2004
Aniversari de l'HAMSA
Divendres 13, i de dijous 18 a dimerts 23 de març
Cartell8aniversari.jpg
L'aniversari comença amb un concert el dissabte dia 13 a les 22h, la presentació del CD CONTRA EL DESALLOTJAMENT a càrrec de Grup da grups i a continuació ONEBLOOD i NEBLINA SOUNDSYSTEM.
Dijous 18 a les 20h presentació del video PRECARIAS A LA DERIVA i May DAY 04
Divendres 19 a les 22h Nit JARANERA amb l'actuació de CABO SAN ROQUE i VERIETËS FLAMENQUES.
Dissabte 20 a les 22h Concert del 8é aniversari R�BIA POSITIVA, A SALTO DE MATA i JALEA REAL i després DJ UX.
Diumenge 21 a les 19h CABARET DE CIRC i Teatre MUJER TENIAS QUE SER del grup PIPI-
Dimarts 23 GRAN SOPAR D'ANIVERSARI + SORPRESA

i
RECORAR-VOS QUE DISSABTE 27 A LES 17H HI HA CONVOCADA MANIFESTACIÓ CONTRA ELS DESALLOTJAMENTS A LA PORTA DE L'HAMSA, CARRER Miquel Bleach, 17.
I dilluns 29 a les 8h del matí, concentració solidaria contra el desallotjament de l'Hamsa davant del Centre Social.

Comentaris

Re: 8é aniversari de l'Hamsa 18-23 març
08 mar 2004
happy birthday Hamsa.
you never got a journalist killed
you never defended paedophiles
you never fucked not one just sea, but two.

lo siento que no peudo escribir ese en español, pero sabeis que este cultura no sepermite decir algunos cosas para protegir la democracía, verdad?
logo hamsa
21 mar 2004
logohamsa.gif
el logo i dos links importants
Mira també:
http://www.nodo50.org/csoa-hamsa/
http://www.quesevayantodos.net/dlahamsa.htm
Re: 8é aniversari de l'Hamsa 18-23 març
23 mar 2004
8,1,13,19,1

Vuit, un, tretze, dinou,un...No es una data de qualsevol event important a cel.lebrar, ni l’ eslogan publicitari de cap nou perfum per continuar amagant la olor i aroma que desprenen figures femenines atapaides de patiment d’ altres animals. No, no es el nou anunci de Nina Ricci, ni una quantitat que es pugui veure al carrer, No es cap rebaixa,ni una oferta de un cotxe, ni el num d’ euros que pot arrivar a valdre el metro quadrat a a Barcelona. No, no es aquella cifra enmarcada en un quadrat taronja, que informava de la inquietant i vergonyosa política especulativa que pateix la ciutat post.olímpica, de les grans construccions i processos d´elititització. Tampoc es un somni, es una realitat.

Vuit? vuit, es un numero moebic. Ens porta a comencar allà on vem iniciar el viatge, la búsqueda, la via o el camí .
En aquest cas no hi há cap Neo, vestit amb una gabardina negre a mode de túnica que ha arribat, després de trovar la clau, davant de l´arquitecte segut a la blanca cadira.

Vuit, s’ entrellaça a sí mateix, i no para de moldejar.se, es un número transitable, de recorregut, aprenetatge i experiéncia. Escher, sabi, dibuixant i matemátic l´inmortalitzaba en els seus gravats, amb figures de camaleons, animal que segons el seu habitat i perill, es mimetitza, pero no desapereix. Espera, es torna invisible i perillós perque hi és present, i justament es visibilitza a l’ hora de l’acció, del moment de fer, no solsament d’atacar o defendre´s sinó també de crear i el.laborar, el seu propi espai i afinitat.
Vuit, no es una utopia, es un simbol de seguretat.
No caurem del precipici si ens recolza un vuit pasat per una corda ,un arnés i el company o la companya que ens acompanyi en aquest repte de l´ascens i la gravetat...que en son tants...
En son tants els que han passat, i passen i ens recolzen i recolzem...que es necesitaren molts vuits, cordes i arnesos per que no desapereixi aquesta complicitat forjada com els ferros i el tomsté a l´antiga fábrica que resisteixen a les amenaçes climàtiques, naturals i d’ artifici i efecte creades a qualsevol dels despatxos d´una torre colmenar,simbiosi de formigó, poder,luxe i avaricia.
Al garf inmortalitzat entre els nussos de la fusta de la taula de cahoba robada d´una reserva natural encara perdura l´esperit del lleó salvatge, que reescriurà les histories de cacadors caçats.


Vuit anys
Un dessallotjament...mil ocupacions.
Trece: que te parece?
Dinou, a lisboa tambe plou.
un més per encertar l’ endevinalla.


No ens faren creure....
Felicitats, des de la distancia com amor.........
Sindicato Sindicat