Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Sé que és trist votar...
05 mar 2004
Buenaaaaaaas tardeeeeeeeees señooooooras y señooooooores,
Sé que es triste votar, pero más triste es que gane el PP.
Vivo en un pueblo de la costa bañado de chapapote. Mi mujer es vasca y, por lo tanto, terrorista. Mi cuñaaaaoo es marroquí, y por lo tanto, delincuente. Tengo un hermano catalán y los de ERC, que son de ETA, le obligan a hablar catalán en la intimidad y a ser insolidario. Tengo tres hijos en Irak de una aventurilla que tuve cuando fui a llevarles unas armas de destrucción + IVA. Por cierto ¿a costa de qué y quien nos bajan los impuestos directos los "populares"? Me he quedado sin agua corriente porque toda la del PHN va a la agricul..., seamos honestos, a los campos de golf y urbanizaciones de lujo del litoral. A mi madre de 76 años la quieren echar de su piso de toda la vida, de bajo alquiler (aún así, casi tan alto como su pensión), por acoso inmobiliario y si la echan a ella, yo también voy a la calle, porque a mis 40 años todavía no he podido independizarme. Tan sólo les pido que la voluntad... la voluntad suya y de la mayoría de los españoles de que no se añadan cuatro años más de desgobierno en este país.
Antes les ofrecía unos mecheros y unos kleenex, pero dejé de hacerlo al observar su parecido con el programa del PP, de usar y tirar después de las elecciones. Por favor, ayúdenme, vayan todos a votar el 14-M, que no quiero de presidente a alguien que confunde la mayor marea negra de la historia de nuestro país con unos "hilillos de plastelina". Nuestra vida sí que se presenta negra con ese señor y su séquito político-financiero-mediático. ¡¡Muchas gracias y que tengan todos un buen viaje y unas buenas elecciones!!



Cap partit està a l'alçada dels nostres projectes de transformació social; votar el dia 14 de març és sols un gest racional i mecanicista per a mitigar les conseqüències del que pot passar si després de 8 anys de menifesatacions contra aquesta xusma l'electorat espanyol els torna a donar la majoria absoluta. En un marc d'inestabilitat de govern, on hi hagi d'haver pactes complicats, els moviments socials tindrem força més capactiat de treball i maniobra que no pas en una tercera majoria absoluta dels falangistes.

Comentaris

Re: Sé que és trist votar...
05 mar 2004
Sé que es triste votar, es muy triste elegir entre los fachas falangistas y los nuevos ricos pogres del psoe. Por eso, renuncio a esa tristeza. La tristeza nos resta potencia. Prefiero la alegría de la lucha en la calle, en los colectivos autónomos, en los barrios, en el contacto personal. No quiero la tristeza de unos ni la de otros. No pienso votar por miedo o por resignación, ni por impotencia. Me abstendré con una sonrisa y seguiré luchando contra este orden de tristeza.
sonrisas
05 mar 2004
Mentre tu somriguis,
a l´irak continuaran morint persones amb l´ajuda dels teus diners.
Re: Sé que és trist votar...
05 mar 2004
tu què t'empatolles?
si ens posem així, l'iraq ha estat agredit per aquestes democràcies ansioses de votants legitimadors...
Re: Sé que és trist votar...
05 mar 2004
Total, es posar un paperet en una caixa transparent, i continuaré lluitant contra "aquest ordre de tristessa", però si no surt el PP, és probable que alguna lluita quedi reduida o que no sigui necessari (com la religió a les escoles, el PHN o la guerra d'IRAK)
Re: Sé que és trist votar...
05 mar 2004
El abstencionismo es el camino al lado oscuro (Yoda)
Re: Sé que és trist votar...
05 mar 2004
estic d'acord en q és necessària la inestabilitat de qualsevol govern per a q els mov socials ens colem. intenteu q a les vostres paperetes hi vagi enganxat una mica de xicle marca gom A2, molt bó!!
Re: Sé que és trist votar...
05 mar 2004
tito: "yo no voto, que me ensucio"
Re: Sé que és trist votar...
05 mar 2004
ays ays, da la senscion que sois de algun partidillo politico y que os trabajais el tema del voto del miedo

ya lo dijo no se quien.

"no comer por no cagar es dos veces ahorrar"
Jo sí que votaré
05 mar 2004
Com que no vaig nàixer lliure de pecat original no em fa res votar, votar algun partit qualsevol que li resti percentatge als grossos, i el mateix dia, cada dia, i demà i sempre lluitaré al carrer i als ateneus. L'estabilitat del PP per tercera legislatura és un mal afegit molt empitjorador; com a mínim que perdin.
Re: Sé que és trist votar...
05 mar 2004
Jo crec en el poder del poble per decidir sobre el seu propi desti. Per tant crec en la democracia de veritat. Perque tal i com estan les coses, no se a vosaltres pero a mi cada cop que sento un discurs politic sigui de qui sigui en sona a pelicula (vease l'entrevista que li han fet al Anguita, uf! qui hagi estat a Cuba sabra veure la de mentides que hi diu). El dilema es, voto o no voto? Jo vaig descobrir una bona opcio, busqueu la pagina web d'Escons insubmisos, em sembla molt bona la idea i i algu te arguments en contra que me'ls digui ho agrairia.
Re: Sé que és trist votar...
05 mar 2004
jo, em considero lliurepensador, sempre he estat abstencionista conscient, és a dir, considero que la sol.lució als problemes no vindrà per les urnes, no necessariament per falta de confiança en els partits, sinó per l´estructura de l´estat, el poder, crec jo, no el tenen els polítics.
Ara bé, em fot la fatxenda del pp, el seu descaro,i em preocupa l´aprofitament empresarial sobre els inmigrants indocumentats, i aquestes eleccions, igual m´ho plantejo, però:
deixeu de buscar els putos vots d´esquerres als abstencionistes, aneu-los a buscar als foros de la vanguardia, perquè quan més m´ho demaneu, menys ganes tinc de votar.
La gent abstencionista, siguin de CNT, CGT, CJC, o Independentista treballa tots els putos dies de l´any, no necessitem que ningú ens digui a qui beneficiem, és la vostra guerra, així que respecteu-nos.
Suposo que ho feu amb la mateixa "bona" intenció que quan els del PSOE criden al vot útil, ¿que en penseu d´això ?"

de totes formes salut y anarquia.
Re: Sé que és trist votar...
05 mar 2004
Missatge per als anarquistes i algun comunista despistat:

No votis al PP, PSOE, CIU , ICV, ERC...

Però no diguis que no pots votar:

Fes creixer als partits Escons Insubmissos, lluita internacionalista, PSAN ...

Au Salut i Unitat Popular
Re: Sé que és trist votar...
05 mar 2004
Jo respecto ambdues postures però em fot que els que opten per abstenir-se parlin com si fossin els únics que treballen "tots els putos dies de l'any". Jo he votat poques vegades. Aquest cop ho faré i no tinc cap remordiment. Tot el que serveixi per fer recular el feixisme es bó.

salut
Re: Sé que és trist votar...
06 mar 2004
A aquest babau que sonriu ...i no vota,el teu sonriure quedará congelat quan guanyen un altra volta els feixistes...però tú tranquil,tan pur i tan revolucionari,lluitant al carrer (si ells no et tanquen el carrer,el sonriure i fins i tot la teua vida )
Sindicato Sindicat