Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Agost»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
      01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: especulació i okupació
[lleida]Manifestació "3 mesos, 3 desallotjaments"
04 mar 2004
El passat 28 de febrer es va dur a terme una manifestació de denuncia pels 3 desallotjaments que s'han dut a terme en només 3 mesos a la ciutat de lleida.
smuack!mmmm!ooookupa!
catedral.jpg
La manifestació convocada a la ciutat de Lleida en motiu dels darrers desallotjaments que han efectuat els cossos repressius de l'estat, va contar amb la participació d'una vuitantena de persones que van recòrrer el carrer major (plé degut al "mercadillo" de carrer que es duu a terme ultimament a la nostra ciutat a la fi de les rebaixes), i van passar pels 3 espais que han estat desallotjats: l'edifici dels sindicats, on CNT-Ponent va okupar una planta per dur a terme la seva tasca sindical, la casa okupada del carrer Joan Baiget, i El Kasc, el centre social situat a les escales de sant Llorenç.

La manifestació va estar plena d'accions antiespeculatives i es van despenjar diverses pancartes, tant a la catedral nova com a la casa de Joan Baget, entre d'altres.

Els i les manifestants van estar en tot moment controlades per la policia municipal i diverses furgonetes d'antidisturbis dels mossos d'esquadra, que al final de la manifestació van identificar un noi i el van portar a comisaria degut a que no portava els documents identificatius.

Els mossos d'esquadra, dins del seu talant repressiu i agressiu, el van colpejar diverses vegades en plé carrer del casc antic, fent-li saltar una arrecada i provocant-li diverses ferides i cops.

No ens fareu creure. Li diuen democràcia i no ho és. Ooookupa tu també!
jbaget.jpg
Mira també:
http://www.sindominio.net/suportponent

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more