Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: fòrum 2004
CARTA A CHEB BALOWSKI (Fotut 2004)
02 mar 2004
M'he assabentat que el grupo Cheb Balowski farà un concert durant el Forum. Considero important que els escriguem per mostrar el nostre total rebuig a la hipocresia del Forum i a qui participa en ella (sigui qui sigui). Podrieu enviar emails amb text personal o el decàleg al grup Cheb Balowski(managers) al email que hi ha més a sota. Pero, cal dir que no es l'unic grup, que es consideren alternaius i participen amb aquesta gran hipocresia, ja que també hi seran Javier Muguruza, Des-Karad@s, Silvio Rodriguez, Pablo Milanés... Intentaré averiguar cuales son sus emails y los colgaré en Indymedia. No creo que sea una batalla perdida, otros invitados al Forum lo ha rechazado como es el caso de Noam Chomski.
Carta al grupo Cheb Balowski:

Os envio este email para expresar mi total rechazo a la noticia de que vustro grupo ha decidido hacer un concierto en Barcelona, en el Forum 2004.
Sinceramente, me he sorprendido y no me lo podía creer. Vosotros vais de alternativ@s y mientras por un lado hay gente que se lo quiere currar y criticar la hipocresia del Forum, hay otros que les siguen el rollo como es Cheb Balowski. La verdad es que me habeis decepcionado.
Os envio el decalogo que se ha realizado desde la campaña del Fotut 2004, cuyos puntos argumentan el por qué al rechazo del Forum. Haber si abrís los ojos y os dais cuenta de que estaís yendo por el camino equivocado. Para conseguir la fama (o mucho dinero) no creo que haga falta que toqueís en el Forum. Creo que es más importante la conciencia individual (o ideologia) que no el dinero... Otros ya lo han hecho como Noam Chomsky


10 RAONS PER NO ANAR AL FÒRUM

Per l'especulació:

L'ajuntament planifica la ciutat en funció dels seus interessos econòmics (urbanisme comercial) i del capital privat, quan la planificació hauria de donar solucions a les necessitats urbanístiques de la ciutat. Podem intuir els seus interessos quan comparem la ràpida reconstrucció de l'espai on es celebrarà el Fòrum i el procés de rehabilitació de zones marginals. Un dels casos més significatius és el de la reforma de La Mina, per la que es destinaran tan sols 72 milions d'euros en comparació als 2.300 milions que costaran les obres del Fòrum 2004.

Pel model de ciutat:

Barcelona s'està transformant en una ciutat turística i de serveis i oci. Qüestionem que aquesta opció condueixi a una sostenibilitat econòmica, social i ambiental que garanteixi que els seus habitants puguin guanyar-se la vida a uns nivells adequats, amb ocupació estable, accés a l'habitatge, respecte del medi... Un model que es presta a convertir la ciutat en un escenari en el que és impossible viure-hi degut a l'oblit de les necessitats socials dels habitants en pro del sector turístic, impedint així el desenvolupament del teixit social.

Per les agressions al medi:

És difícil creure en una preocupació pel desenvolupament ambientalment sostenible quan les construccions que s'estan fent pel Fòrum suposen una enorme alteració de l'entorn marí, cimentació, malbaratament de recursos i construcció de grans edificacions (centre de convencions, hotels...). Al mateix temps, podríem recordar que ENDESA (empresa sòcia del Fòrum) és la 4ª empresa d'Europa amb majors emissions de CO2.

Pels seus patrocinadors, polítics i econòmics:

Els socis capitalistes d'aquest fòrum són el Grup Endesa, Telefònica, La Caixa i Toyota i El Corte Inglés, i els patrocinadors, fins ara, IBM, Indra, Iberia, Damm, Media pro, Nestlé , Nutrexpa, Randstad, HenkeL, Leche Pascual, Coca-Cola, Roca, GL Events i AGBAR. Trobem aquí empreses repetidament denunciades per agressions al medi ambient i a pobles indígenes, pels propis consumidors i treballadors, i compromeses amb l'economia de guerra i el neoimperialisme. Participar en el Fòrum els hi suposa un rentat d'imatge, beneficis fiscals i publicitat. D'altra banda, com a organitzadors polítics, tenim al Govern Central, l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. Algú creu seriosament que estan donant proves de recolzament dels valors que afirma tenir el Fòrum? Per ex. Reforma laboral, llei de partits, llei antiterrorista, desallotjaments, corrupció, privatització de l'ensenyament i sanitat...

Perquè està organitzat pels qui fan il.legal la immigració:

Se'ns parla de multiculturalitat i drets humans i en realitat es posen barreres a la immigració. Les diferents administracions que organitzen el Fòrum són les responsables de l'aprovació de les lleis d'estrangeria i d'una situació en la que ser immigrant és ser il·legal. No oblidem que els diversos cossos policials d'aquesta administració han estat reiteradament denunciats per maltractament i actuacions racistes.

Per què està recolzat per l'economia de guerra:

El Fòrum no s'ha sumat a les protestes contra la guerra per no contrariar al govern estatal, coorganitzador. Costa creure que hi hagi un compromís per la pau més enllà de la propaganda. I... no només està organitzat pels que recolzen l'economia de guerra externa, sinó pels que ens agredeixen en una guerra diària amb precarietat laboral i difícil accés a l'habitatge. És indignant veure com, en els pressuposts generals, les partides de defensa augmenten, per perpetuar la unitat de l'Estat i el capital; i com paral·lelament decreixen les partides de prestacions socials. Per citar un altre exemple, trobem com a sòcia del Fòrum INDRA, una empresa puntera en la indústria de l'armament; i el Corte Inglés, Iberia, La Caixa i Telefònica, que inverteixen en tecnologia militar.

Per què està organitzat pels que tracten els problemes socials amb repressió:

El missatge del Fòrum és que tot s'arregla amb el diàleg, i que les administracions ens donen canals de participació que només hem d'aprofitar per resoldre qualsevol problema. Això pretén amagar una política de control social cada vegada més difús, i a l'hora contundent. Ens volen reduir a un paper de mers consumidors, de productes i de cultura, de política, de societat... I quan ens sortim d'aquest marc i volem participar autònomament, les administracions ens tracten com a sospitosos, i les polítiques que s'apliquen no són de diàleg sinó d'ordre públic. I quan fem notar que a la nostra societat hi ha conflictes - provocats gairebé sempre per situacions d'injustícia - la seva resposta sol ser la policial.

Perquè el Fòrum no és participatiu i el diàleg és una farsa:

Els organitzadors del Fòrum estan fent un gran esforç de propaganda per presentar-lo com una iniciativa cultural oberta a tots i capaç d'assumir la crítica social. Parlen de democràcia participativa, però el Fòrum és una realitat predefinida, realitzada, dialogada i pactada des de dalt. La participació ciutadana ha estat obviada i ara ens busquen per assistir com a espectadors i voluntaris passius, com si necessitessin legitimar al Fòrum mitjançant la participació dels moviments socials. Diverses organitzacions socials i veïnals no hi participen en no ser acceptades les propostes que plantejaven pels organitzadors del Fòrum.

Perquè pel Fòrum la multiculturalitat és el compte de fades de la globalització:

El Fòrum 2004 no sols no contempla la cultura gitana i ha vedat la seva participació, sinó que està marginant a molts ciutadans del barri on s'ubica. Al mateix temps, què entén el Fòrum per diversitat cultural quan reprimeix tant la cultura com la llegua pròpies? Sota la capa de la multiculturalitat s'amaguen les contradiccions i complexitats de globalització. D'aquesta manera, ENDESA, patrocinadora del Fòrum, destrueix el poble maputxe per què no vol participar de la seva "multiculturalitat".

Perquè per ells la cultura i els valors són una mercaderia:

El Fòrum llença un missatge clar: Barcelona és la seva cultura. Quan el Fòrum apela a la creativitat de les gents de Barcelona, les ven com a imatge de marca que utilitzarà el sector turístic. Però per fer això buida la cultura de política: de l'esperit crític, de la creativitat antagonista, la rebel·lia que els moviments socials seguiran reivindicant. La paraula cultura els serveix així per disfressar els conflictes de la ciutat i, en un acte de total hipocresia, convertir-los en eslògan turístic: Barcelona, capital de la pau. No consentirem que se'ns utilitzi de figurants de Barcelona convertida en un parc temàtic que mai no pot contemplar la vertadera diversitat.

Assemblea de Resistències al Fórum 2004


emails dels managers de Cheb balowski:
joni ARROBA hacecolor.com ;
info ARROBA propaganda-pel-fet.com

Comentaris

Re: CARTA A CHEB BALOWSKI (Fotut 2004)
02 mar 2004
es veu que, com diu, javier muguruza estava convidat a actuar al fòrum i en un pricipi va acceptar. De totes maneres, després va tenir la oportunitat d'informar-se i ha decidit no actuar.
Re: CARTA A CHEB BALOWSKI (Fotut 2004)
02 mar 2004
Això d'"el camino correcto" sona fatal..... a ningu ens agrada que ens diguen quin és el cami correcte. Preferim esbrinar-ho per nosaltres mateixos.

Tu has deixat de beure coca-cola o de pagar impostos? llavors no dones lliçons a la resta.
Re: CARTA A CHEB BALOWSKI (Fotut 2004)
02 mar 2004
A la cheb mami:

La incoherencia parcial NO justifica la coherencia total. Els de Cheb Balowski son i seran el que sempre han sigut, una colla de jipis esquerranosos que van d'alternatius i (al marge de que utilitzin UN MANAGER) cobren una puta pasta per la gran majoria dels seus concerts.

CHEB BALOWSKI, SARNA DE BARNA
Re: CARTA A CHEB BALOWSKI (Fotut 2004)
02 mar 2004
Hola a tothom, la meva opinió personal és que no faig res de dolent tocant al forum. Si no hi toco salvaré el medi ambient? Acabaré amb els exèrcits i les guerres?
Jo no soc un justicier i no li dic a ningú què ha de fer.
Se'm fa molt curiós que la gent coherent critiqui.

Visca el debat, adéu
Re: CARTA A CHEB BALOWSKI (Fotut 2004)
02 mar 2004
seguro que no haces nada malo tocando en el Forum,
pero informate bien de que y quienes hay detras del tinglado, antes de creer que haces algo positivo..

veo que tu intencion no es salvar nada... lo que si, es que si eres un personaje publico debes aceptar las criticas, seguro que no eres un justiciero, eres solo un musico, nada mas que eso, trabajas como todos nosotros al mejor postor..

si no pretendes salvar ni acabar con nada; por lo menos deja que otros lo intenten, tu sigue haciendo musica, que lo tuyo es otra cosa.. pero no cantes a la disidencia ni a la rebeldia, dedicate a cantar otras cosas, que no denoten tus contradicciones, ni las de los demas, ser honesto es algo que es muy dificil, me incluyo en la busqueda..

Pd:la carta hecha a los "Cheb" del comienzo me parece muy cutrona, no el decalogo si no la introduccion, una mica de tacto; a ver si nos curramos mas las cosas..
Re: CARTA A CHEB BALOWSKI (Fotut 2004)
03 mar 2004
no es malo, de hecho es precioso, denota una gran capacidad de abstracción. immensa.
Re: CARTA A CHEB BALOWSKI (Fotut 2004)
03 mar 2004
"Se'm fa molt curiós que la gent coherent critiqui". Has rellegit el que has posa't? o t'has equivocat redactant-ho o si és el que diu, trobes que no es pot criticar res i s'han d'acceptar les coses tal com venen? la coherència esdevé per la crítica, i precisament per la crítica a tots aquests muntatges que ens fan des del poder per manipular i mentir. La crítica ens fa creixer, progresar, millorar, pensar...

No caldria repetir els nombrosos arguments que hi ha contra el forum, els tens al decàleg i pots estar d'acord amb alguns si i amb d'altres no, però dir-me que no estàs contribuint a un circ on certes empreses, implicades directament en polítiques absolutament contràries als drets humans, es netegen la cara a costa dels que participen, o ets un cínic, o un trepa, o no tens cap mena d'ideal per molt que després ens ho vulguis vendre en les teves cançons. Algú podria argumentar "no és que jo no sabia el que hi havia darrera del fòrum", de forma innocent, crec que es pot donar algun cas d'il·lús o simplement de pensar que està a un lloc que fa el que diu, però els que saben tot el que hi ha darrera d'això, els que coneixen els motius de queixa i perque moltes entitats i associacions no en participen, el que coneix com estar BCN i com es trepitgen cada dia tots els drets que hipòcritament diu defensar el fòrum, i tot i així en participa, em sembla realment vomitiu.

I el més fotut és que tot això ho esteu fent per diners, per promocionar-vos i guanyar més diners, sigui on sigui i sigui com sigui pel que es desprèn de la teva actitut, us enrecordeu d'allò que deieu del "Dinero gratis"....Una cosa és guanyar-se la vida honradament i un altre guanyar-se-la de forma mercenària i venuda.

Realment si insistiu molta gent que us seguiem ens podrem sentir decepcionats, però no tindre cap càrrec de consciència en no comprar-vos un disc més, ara us el podran comprar els voluntaris i tots els membres del tripartit que són més, que us aprofitin venuts.

PD: records a les desmaskaradas, ara sabem perque es diuen així.
Re: CARTA A CHEB BALOWSKI (Fotut 2004)
03 mar 2004
Hola, sóc un dels jippis esquerranufos alternatius de pacotilla que no sé quin és el camí correcte de la Veritat i la Coherència absolutes. Disculpeu que no tingui els ulls oberts a la bona veritat però intento anar aprenent, en sèrio. La decisió de tocar a aquest concert va ser presa amb poca prespectiva, i sense gaire convicció ni entusiasme per part de cap dels membres del grup, va haver-hi discusions i no estavem massa convençuts, inclús ara la gent no ho té massa clar. De fet estem revisant que el contracte sigui correcte i que no s'hagi modificat res respecte el que ens van enviar, i encara no l'hem signat. Un dels motius que m'ha fet canviar d'opinió respecte el què hem de fer amb aquest assumpte (jo estava convençut de que era una mala idea lo de tocar allà) ha sigut la actitud amenaçadora que he pogut notar a molts coneguts o gent que ha escrit i parlat amb nosaltres en concerts. En efecte és molt d'agraïr que hi hagi crítiques per les nostres accions si no agraden, això és una conseqüència de fer coses en públic , ho entenc i ho valoro, però insinuar boicots als concerts que poguem fer (no a aquest en concret sinó a d'altres) o entendre que les vendes dels discs cauran en picat perquè hem traït al públic compromès, sincerament fa que em plantegi, si no m'estaria venent més si deixés de fer una cosa (que d'altra banda tampoc m'aporta massa fer-la) només perquè hi ha gent que m'ha amenaçat amablement? No seria molt cínic acceptar aquestes actituds per part de la gent que vol un món més just, i que per tant, com a mínim s'haurien de comportar dignament, i no repetir les conductes que critiquen? - cal dir que actualment hi ha molts casos de censura social en aques país, alguns dels quals hem viscut d'aprop, i que de ben segur no gaudeixen l'accepació de tota la gent compromesa (J.Medem , F.Muguruza...)-
La meva voluntat de tocar al ferum potser està guiada per l'orgull de fer el què vulgui en un escenari, potser l'estem cagant, però és algo que haurem de veure per nosaltres mateixos. En quant al públic, jo espero que els agradi la música que fem més que la postura que adoptem, ja que això és el què estimo més del que significa el grup per mi, i que si no, que almenys sàpiguen entendre les coses amb els matisos que ténen.
Una de les coses que molesta del forum és la pantomima que representa, i la buidor de continguts que s'acusa respecte el què es podria haver fet si hi hagues hagut voluntat real de fer un forum social i representatiu de moltes cultures i posicions diverses. Aquesta és la impressió he tingut sempre que he sentit quelcom del forum, als diaris, la tele, ràdio o internet. Hi ha alguns personatges públics que admiro que s'han negat a participar en aquest circ, i respecto molt la seva decisió, que reconec a primer cop d'ull més noble que la nostra; no em cal saber més profundament les seves intencions, però entenc que les han pres en funció de la realitat que s'han trobat, dels seus desitjos i dels milers de factors que decanten totes les decisions, sobretot les, aparentment, més senzilles. També n'hi ha d'altres que han acceptat, i en concret hi ha alguns artistes (que en la meva traició a la causa, segurament aniré a veure, perquè és l'única vegada que he sentit que voltin per aquí) que no crec que estiguin traïnt res del què volen fer, sigui música teatre o dansa. Tampoc crec que tots els que vinguin a fer diàlegs i hagin acceptat exposar els seus estudis pensin que estan venent el seu missatge o fent propaganda de certes marques dolentes, de la mateixa manera que no crec que el lampista que arregla els vàters del congrés es senti un mesquí traïdor, per molt anarquista que sigui d'idees.
Amb això no pretenc justificar la organització de l'event, ni aplaudir la especulació que amaguen els espectacles, però hauria de rebutjar tocar pels ajuntaments que no siguin decents, a les festes majors? No fariem quasibé cap dels concerts que cobrem, perquè per molt pesseteros que poguem semblar, la veritat és que també en fem bastants per la cara... M'hauria de negar a tocar en aquelles ciutats ón no han permès tocar un company meu? Així no podria fer cap concert a l'estat espanyol, fora de catalunya i el país basc. Jo crec que la meva feina és tocar, i per sort puc escollir quan deixar de fer-ho. Aquests arguments justificadors ténen com a únic inconvenient això, que són simples justificacions dels meus actes, i no sé si prou bones.
Per finalitzar m'agradaria fer una proposta i una pregunta. La proposta és que doneu idees per fer algo positiu amb els diners que ens dónin els del forum, si és que no us sembla una traició fer ús d'aquests diners podrits (a cas hi ha diner que no estigui podrit?). La pregunta és: esteu fent servir un ordinador reciclat, o el vau comprar fa sis mesos perquè l'anterior era massa lent? Com a mínim teniu el softwaqre lliure (Linux, Unix...), o esteu inflant les butxaques d'en Bill?
Sé que la coherència total no és assequible, i que intentar justificar un comportament poc adequat criticant-ne d'altres menys adequats és un argument pobre, però em resulta molt curiós que les contradiccions d'altres escandalitzin tant i les pròpies ens rellisquin..
Per acabar m'agradaria puntualitzar que aquesta resposta no és una resposta oficial del grup, sinó una resposta espontània particular, en el colectiu hi ha diversitat d'opinions, en aquest i en d'altres aspectes.
Em voldria disculpar per la extensió de l'escrit.
Atentament, agrairé respostes.
Re: CARTA A CHEB BALOWSKI (Fotut 2004)
03 mar 2004
Bé en primer lloc, voldria demanar al Cheb, que si estan disposats a fer-ne un bon us dels diners, proposoo que els donin a col·lectius de suport a preos i preses, tan politics com socials, crec és un molt bon us dels podrits diners, lluitar contra qui ens empresona amb els seus propis diners.
D´altra banda crec que en la decisió dels Cheb de tocar o no tocar ells poden decidir per si sols, i segurament també hauran rebut presions per altres bandes, de la mateixa manera que d´altres participants; per posar un cas, aquest any l´ajuntament de BCN vol centrar part important de les Festes de la Mercè al Forum, i en conseqüència també hi traslladaran (està encara per confirmar, però és la informació que tinc) el Correfoc de la Mercè, he aquí el dilema, bona part dels i les components de les colles de diables, sóm gent activa politicament i estem en contra del Forum, però d´altra banda fa anys que l´Ajuntament vol acabar amb el Correfoc, ja que els causa molts problemes al trànsit rodat al centre i alhora com ja he dit, els diables estàn a la llista de rojos-separatistas o anarco-okupillas, i tampoc els interessa promocinar aquest espai lúdic de la cultura popular, doncs juga en contra seu.
Tenint en compte aixó, l´ajuntament segur que hi surt guanyant, si ens neguem a fer el correfoc al Forum, ho farà servir per eliminar el correfoc per sempre més de les festes, i si les colles més "combatives" ens plantem correm el risc de no ser convocats mai més al correfoc i d´altra banda si hi anem serà una contradicció que cadascú portarà com pugui.
Re: CARTA A CHEB BALOWSKI (Fotut 2004)
03 mar 2004
Jo també visc, com a professional, un munt de contradiccions diàries a l'hora de vendre el meu saber i les meves (més aviat minces) habilitats. Per tant res més lluny de la meva voluntat que criticar unes persones que es guanyen la vida fent (quina sort!) una cosa que els agrada i que saben fer.
Tanmateix el tema del Forum és, al meu entendre, un cas diferent. Jo sóc dels que no pensen que el més greu, en un món dominat per la hipocresia, la manipulació, la mentira, sigui la "rentada de cara" que el muntatge/Forum farà de l'especulació urbanística o de la imatge d'una colla d'empreses genocides o explotadores.
Hi ha aspectes en el Fòrum que em preocupen molt més, aspectes de creació d'una nova ideologia. "Feixisme post-modern" l'han anomenat alguns.
En primer lloc la pretensió inglobadora de tot el que es fa, es crea, es pensa a Barcelona. "Tots sóm Fòrum". "Tot és Fòrum, fins i tot qui hi està en contra" són expressions conceptualment d'un absolut totalitarisme, dignes de Goebbels.
I després el diàleg: deixant de banda que el diàleg organitzat en un marc artificial, sense el context de tensió col·lectiva, sigui de denuncia, sigui propositiva, no pot ser res més que un exercici estèril de retòrica, una pantomima més destinada a cubrir un ninxol de consumidors en aquest mercat de l'espectacle en que han convertit la nostra societat. Deixant de banda això, deia, la interpretació del concepte-diàleg que deriva de la declinació que en fan els promotors del Fòrum 2004, és la d'un mecanisme que permet resoldre qualsevol conflicte. Entenent el conflicte com una situació de desequilibri provocada per dues parts amb interessos contraposats i que dialogant acabarien trobant una solució. "Parlant la gent s'entén" com diu l'altre. Ara bé, això no és així i voler fer'ho creure és pervertir la realitat. El desplaçament de poblacions per part de Repsol, l'assassinat de sindicalistes, l'atur provocat per les delocalitzacions, les guerres imperials, els cops de porra policials, la infàmia de les presons, la deforestació, la venda d'armes, la tortura... no són fruit de "manca de diàleg" sino d'injusticies on els protagonistes saben perfectament, els uns què estàn fent i perquè i els altres el que estàn patint.
El diàleg doncs, entés com a xerrameca entre "experts i representants", no pot ser solució dels conflictes més sagnants i extesos que viu el planeta... I parlant de conflicte tenim un altre aspecte nefast del missatge Forumista2004: la consideració que el conflicte sempre sigui alguna cosa negativa, dolenta. Doncs no: en una situació d'opressió (sigui la tortura en una presó turca o el xantatge laboral a uns treballadors d'una empresa "en crisi") la rebel·lio trenca l'equilibri, provoca conflicte. El conflicte doncs no és el problema sino lla solució o l'inici de la recerca d'una solució a una ituació d'injusticia. Per als partidaris del diàleg forumesc, el mal és el conflicte i... les seves causes, no les causes en si mateixes. Aquesta nova casta de resolutors de conflictes actuen quan estalla la revolta, quan la gent talla carreteres, no abans, no quan l'empresa dels sindicalistes assassinats esponsoritza el fòrum...
Perdoneu l'extensió, però em sembla vital que nosaltres, societat civil, gent, poble, moltitud o com en diguin ara, utilitzem els nostres espais de debat i reflexió per compartir idees, opinions i ... propostes.
Re: CARTA A CHEB BALOWSKI (Fotut 2004)
03 mar 2004
alguien tiene hora?
Re: CARTA A CHEB BALOWSKI (Fotut 2004)
05 mar 2004
Vull respondre a l'argument del Cheb dient que "pero hauria de rebutjar tocar pels ajuntaments que no siguin decents, a les festes majors? No fariem quasibé cap dels concerts que cobrem..." No es el mateix tocar en una festa major, que ve d'una tradicio y que surt d'un poble, encara que en aquell moment l'ajuntament estigui presidit per un cert partit, que de totes maneres sigui el partit que sigui se seguira fent la festa major any rera any, que tocar en un event "inventat" per per uns partits i unes empreses la unica fi del qual es rentar imatges, especular, i al cap i a la fi guanyar diners...
Re: CARTA A CHEB BALOWSKI (Fotut 2004)
06 mar 2004
jo us animaria a no participar-hi.
he penjat un text amb el nom de : participar o no participar al Fòrum 2004, que ho vol argumentar. si us el voleu mirar?
salut
ser consecuente
06 mar 2004
esta claro q no se puede ser consecuente en todo pero creo q lo del forum es una cosa donde se puede ser consecuente y no participar. teneis mucha informacion sobre el tema, se os pide d parte d la gente q os sigue (como yo), es algo lokal q esta destruyendo una parte d la ciudad, es un ejemplo d hipocresia con el ayuntamiento apropiandose d nuestras ideas para lavado d imagen, y muchisimas cosas mas.

no necesitais el dinero para comer. a mi personalmente me decepcionariais mucho si participais y creo q no volveria a ir a ninguno d vuestros conciertos.
Re: CARTA A CHEB BALOWSKI (Fotut 2004)
09 mar 2004
l'article "participar o no participar al Forum 2004" está a http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/74128/index.php
Re: CARTA A CHEB BALOWSKI (Fotut 2004)
10 mar 2004
Si la vostra etnia o cultura, fos rebutjada, discriminada, menyspreada, atacada, reprimida... si et fesin sentir impotent de veure volar les teves arrels, la teva gent, la teva terra, el meu unic motiu per a participar en tal genocidi enmascarat, fore intentar desenmascarar el meu veritable sentit de la vida, el de desistir d'anar a contracorrent... jo puc entendre minimament els arguments, però intenta explicar-ho a tota aquella gent, la que gràcies als meravellosos forofos, no poden endur-se una engruna molla de pa a la boca, no poden veure creixer els seus fills sense deixar de pensar que viuran una vida molt pitjor, i no hi ha desesperació + gran a no poder persar més enlla del demà que no passarè perpetuat aquesta merdosa situació!!!!! I aquest penos pensament ens perpetua en un món en que masses cops tot acaba en desgràcia. Si nosaltres no seguim units, cada cop els hi posem + fàcil... allà cadascú!!!
Re: CARTA A CHEB BALOWSKI (Fotut 2004)
29 mar 2004
Doncs jo crec que han pres la decisió adecuada. O es que sempre han de tocar pels mateixos? nosaltres ja sabem el que volem i perque lluitem. És als altres que els hi hem de començar a dir. Potser les coses ens començaran a anar millor.
Re: CARTA A CHEB BALOWSKI (Fotut 2004)
29 abr 2004
Ho sento molt, però, tot i la gran argumentació que ha fet un dels membres del grup, que tot s´ha de dir, parla molt bé, jo no ho hauria fet en el seu lloc. Són lliures de fer el que vulguin, no els hi prohivirem, no demano justificacions, ja sabràn que fan, però siusplau, que no s´utilitzi aquest tò victimista de que "s´ens ha amenaçat i anem al fòrum per que els terroristes-ultrarradicals no condicionaràn les nostres opinions ja que no són tolerants" Una cosa és no tenir més remei que currar al Mc Donalds pq has de subsistir o anar amb bici malgrat els neumàtics són fets de petroli i l´altra és fer veure que ho de tocar al Fòrum 2004 és una cosa sense importància comparable a unes festes de barri. S´an carregat mitja Barcelona, molta pasta que es deixi la gent anant al vostre concert anità a parar a Endesa i La Caixa com a socis directes, i el més greu és que no us han portat a tocar sino perque en teoria representeu un model juvenil i alternatiu de Barcelona, en certa manera aneu allà a que la gent s´emporti una imatge de gran part de nosaltres molt distorsionada.
Re: CARTA A CHEB BALOWSKI (Fotut 2004)
11 jun 2004
Tot em sembla molt be,els enraonaments, els debats, en contra, a favor, però al barri de sant marti, un pis que fa 5 anys costava 15 kilos, avui costa 39, com compendreu, la "revaloritzacio" que fa el forum dels barris propers incideix directament en que la gent d'un barri com el meu (sant marti) De tota la vida un barri obrer, ple de gent amb escassos recursos, i com jo, que visc amb els meus pares, i ara, gracies al forum tinc moltes menys oportunitats de portar una vida digna, de poder tenir una casa propia al meu barri. Sincerament m'agradaria saber si algu del grup es d'un barri "tocat" per la ma del forum, i saber la seva opinio... a meva no es molt favorable, a mil.lio el metre cuadrat i guanyant 640 euros al mes, això no es possible.

Nomes per això, si jo tingues un grup, no aniria al forum.
Re: CARTA A CHEB BALOWSKI (Fotut 2004)
13 ago 2004
VISCA EL BARÇAI VISCA CATALUNYA!
estáis todos muy, pero que muy flipados
30 set 2005
pena no haberme metido en el debate a tiempo.

pero por si alguien lo lee: sois todos unos PAPANATAS de mucho cuidado

te juro que los argumentos que he estado leyendo no los había oído desde quinto de egb o así. menudos pardillos.

por cierto, no fuí nunca al forum, y en cambio voy esta noche a ver el concierto de Cheb Balowski, que me encantan. creo que es su despedida

lo dicho, a ver si crecéis un poco

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more