Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
Comunicat de la PDE sobre la suspensió de la primera pedra a Vinaròs
28 feb 2004
Aquest és el comunicat de la PDE sobre la notícia de la suspensió de la posada de la primera pedra a Vinaròs, emesa per la Junta Electoral de Castelló.
i moltes mes notcies actualitzades a : http://ebrencs.webcindario.com

Plataforma en Defensa de l'Ebre (http://www.ebre.net)

Comunicat de premsa

SUSPENSIÓ DE LA PRIMERA PEDRA PER PART DE LA JUNTA ELECTORAL CENTRAL

Davant l’anunci, per part de la Junta electoral provincial de Castelló (JEPC), de suspensió dels actes de la primera del trasvasament de l’Ebre, en el terme de Vinaròs, la Plataforma en Defensa de l’Ebre manifesta:

* Els actes convocats per la plataforma per al dimecres i dijous es mantenen fins que es pronuncïi la Junta electoral Central,
* Si la Junta Electoral Central (JEC) no permet ficar la primera pedra a la Sra. Ministra, la Plataforma en Defensa de l’Ebre desconvocarà les accions previstes per dijous matí, no així la concentració davant l’ajuntament de Vinaròs que es realitzarà el dimecres a les 20:00, independenment de quin sigue el posicionament de la Junta electoral Central.
* El posicionament de la Junta provincial de Castelló en relació al ús electoral d’aquest acte, ve a donar la raó a la Plataforma en Defensa de l’Ebre sobre l’ús indegut que esta fent el govern central i especialment la sra. Elvira Rodriguez, dels diners públics en aquest carnaval de innaguracions fantasmes i primeres pedres que esta tenint lloc durant la precampanya electoral.
* Una vegada mes la PDE denúncia el finançament que tots els con tribuients estem fent, sense el nostre consentiment, de la campanya electoral del PP i especialment de la Sra. Ministra de mediambient. Cal recordar que la ministra de mediambient, Sra. Elvira Rodriguez; es presenta com a candidata a la regió de Murcia, tot i no ser d’aquella regió i d’haver demostrat una profunda ignorància sobre la mateixa.
* Celebrem el posicionament de la JPC ja que les preses dels darrers temps en les diferents licitacions i actes d’expropiació relacionades amb el trasvàs de l’Ebre, són, única i exclusivament per afavorir la campanya electoral del PP en el litoral mediterrani del País Valencià, Murcia i Almeria.
* Cal recordar que la major de propietaris d’aquest tram han impugnat les actes d’expropiació per una incorrecta tramitació de les actes prévies, pel que el procediment d’expropiació no esta encara acabat.
* Esperem que la JEC, tot i les fortes presions que pugue rebre, mantingue ferma la desició de la JEPC de suspendre aquests actes ja que tots els antecedents, des de les licitacions a les expropiacions, són només una part de l’estratègia de manipulació electoral del PP.
* Esperem que la JEC no vulnere els principis de la democràcia permitint aquest acte i d’altres amb el mateix caràcter.
* Lamentem que els actes de la primera pedra del trasvasament fets a Almeria, Murcia i València, no s’haiguen interpretat també com actes purament electoralistes, ja que eren acte meraments símbolics que es podrien haver fet en qualsevol altre moment.
* La PDE demana una campanya electoral neta on no es manipule a la població utilitzant el trasvasament com a reclam.
Mira també:
http://ebrencs.webcindario.com/modules.php?name=News&file=article&sid=56
Sindicat Terrassa