Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Informació d'última hora sobre el míting de Carod-Rovira a València
28 feb 2004
150 ultres tracten d'intimidar els assistents al míting de Carod-Rovira al Palau de Congressos

Després de tota una setmana criminalitzant ERPV i anunciant una resposta massiva contra el míting de Carod-Rovira, els ultres només han aconseguit aplegar unes 150 persones a les portes del Palau de Congressos de València. La tensió ha anat augmentat a mesura que passa el temps fins tornar-se irrespirable per moments. Un cordó policial franqueja el pas als assistents, que han de suportar una pluja d'insults, xiulits i crits "d'assassins". Els blavers cada volta estan més encesos, i comencen a llençar ous de pintura blava a la gent.

Els alvorotadors, entre els quals hi ha desenes de joves amb estètica skin, s'han dividit en dos grups. Al primer predominen les banderes espanyoles i els eslògans d'España 2000, mentre que al segon hi ha les pancartes del GAV. Dins d'aquest segon grup s'han produit enfrontaments entre una part dels blavers i una comitiva del partit filonazi Democracia Nacional, que ha preferit no mesclar-se amb els ultres de la formació que lidera José Luís Roberto.

L'assistència a l'acte de Carod-Rovira, que comença a les 20 hores, està esdevenint massiva, i ha agafat el to d'una manifestació. Famílies senceres, grups de joves i persones majors passen per enmig de la muralla ultra amb senyeres, banderes estelades i republicanes. Un grup provinent d'un autobús ha hagut de traspassar-la fora del cordó policial i mesclar-se amb els ultres sense que ocorreguera cap incident.

Com ja ve sient habitual, diversos membres del servei de seguretat d'España 2000 s'han dispersat entre el tumult i filmen i fotografien els assistents amb l'objectiu d'intimidar-los i guardar les dades a les seues fitxes internes.

Properes actualitzacions: www.lavanc.com

Comentaris

Re: Informació d'última hora sobre el míting de Carod-Rovira a València
28 feb 2004
Solidaritat desde Catalunya, no passaran!
Re: Informació d'última hora sobre el míting de Carod-Rovira a València
28 feb 2004
Ja deia jo que els fatxes serien 4 gats!! Parlen de molts grupos de apollo, pero a cada grup son poquets!! Creen molta expectació i diuen tenir autocars vinguts de fora, es una forma de no decepcionar els seus seguidors i que s'animin a anar-hi!! I un cop allà, es troben que cada sop son menys...

Son, cada cop mes, una minoria radical!! Aviat seràn peces de museu ¿creieu que del musesu dels horrors o del museu del circ?
Re: Informació d'última hora sobre el míting de Carod-Rovira a València
29 feb 2004
Si, pero mira els collons que van tindre a la pl.Sant Jaume, menos mal que només eran 2, si arriban a ser 200,els 5000 del "no pasaran", encara estarian corrent....
Re: Informació d'última hora sobre el míting de Carod-Rovira a València
29 feb 2004
Vosaltres si que sou cobards,cagats i acollonats...sempre darrere d'els gossos policials (els vostres amiguets)...¿que teniu por amb la bandereta de merda i la fatxa de sicopates que porteu ?
Quatre gates ,un coixo i dues agüeletes,doneu fàstic i pena !
No pasaran !
Re: Informació d'última hora sobre el míting de Carod-Rovira a València
29 feb 2004
Esto es lo que han conseguido los fascistas del Gobierno : Nunca en València había tenido un éxito tan abrumador los de Esquerra!!!
Son una fábrica de independentistas con su demonización salvaje de Carod.Cada vez más nos queremos ir de esa España de mierda y nazismo.
¡NO PASAR�N !
Sindicato Sindicat