Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
[ Plataforma Antifeixista de Sabadell ] Prou agressions feixistes!!
26 feb 2004
Quatre neonazis van apallissar divendres passat un home de seixanta anys. L'home, que caminava pel carrer St. Cugat direcció Carretera de Barcelona, es va creuar amb el grup a l'alçada de la discoteca Concor on el van començar a increpar en presència d'alguns vianants. Els veïns, en sentir que deien âhoy vamos a abrir cabezasâ? van trucar al 091 i 092, cap dels dos números va contestar. Els neonazis, que havien avançat, van tornar enrera, van tirar l'home a terra i el van començar a apallisar en presència dâun vianant que mentre va poder va fotografiar lâescena. L'avançada edat de l'home demostra la irracionalitat i la imparcialitat amb què actuen aquests grups organitzats. Després de ser agredit lâhome va entrar al bar Sorginak amb el cap sagnant, dâallà va anar a lâHospital Taulí on també es van dirigir veïns de Torreguitart, Concordia i el Centre a més de membres de la Plataforma Antifeixista de Sabadell per tal dâinteressar-se pel seu estat. Més tard al carrer Unió van agredir una altra persona.
23fp.jpg
El dia següent quatre menors van haver de rebre atenció hospitalaria després de ser agredits per uns set o vuit neonazis més, alguns dâaquests apareixen a les llistes de MSR (Movimiento Social Republicano), partit de caire feixista que es va presentar a les darreres eleccions municipals de Sabadell.

Aquestes no han estat les úniques agressions feixistes que hi ha hagut a Sabadell en els darrers dies. Dijous a la nit, a la discoteca Park Palàdium, el veí de la Concordia David âel Naziâ?, conegut per múltiples pallisses, va treure una navalla a un noi que es trobava allà de festa. Lâintimidat va comunicar-ho als membres de seguretat de la discoteca, davant la violència que mostrava el neonazi van haver dâintervenir tots els porters. La policia nacional no va acceptar la denúncia del jove ja que no hi havia hagut agressió.

Tot això passa després que la Federació dâAssociacions de Veïns denunciés la setmana passada que lâAjuntament no està fent res davant lâaugment de violencia neonazi. Dimecres passat els consells de seguretat ciutadana dels districtes 3 i 4 es van reunir amb el regidor de via pública, Paco Bustos, i el cap de la policia municipal, Jordi Roviralta. Aquests es van mostrar sorpresos davant les denúncies que feien els veïns sobre les reiterades agressions feixistes que es donen arreu de la ciutat. Els membres de lâAV Torreguitart i de Concordia van demanar que lâAjuntament es posicionés com a acusació particular davant les constants agressions feixistes. Altres propostes concretes que van fer eren que lâAjuntament fes pressió a les institucions estatals per tal de prohibir simbologia de caire feixista i il·legalitzar partits que defensin aquesta ideología, a més de prendre altres mesures socials com obrir locals per joves i incrementar el nombre dâeducadors socials, que actualment són 11 per tot Sabadell.

Recordem que la setmana passada van haver més agressions al centre i dos dels neonazis detinguts per aquestes van tornar a actuar anquest cap de setmana, aquest són els coneguts com âel Rataâ? i âel Peroloâ?. Aquests grups feixistes actuen reiteradament, malgrat lâesforç de lâAjuntament per fer creure que són accions aïllades, i cada cop de manera més organitzada.

Plataforma Antifeixista de Sabadell
Mira també:
http://www.cancapablanca.com

Comentaris

Re: [ Plataforma Antifeixista de Sabadell ] Prou agressions feixistes!!
26 feb 2004
dejad de copiar y pegar panda de nenas, q como va ***** familiar de nuestro querido concejal de CIU pere oviols?, y su ama de la mansion q tiene, esta regularmente contratada?, ahi vuestro socialismo de papa de centro esta podrido, a ver cuando vais a un barrio obrero, pero eso si escoltados por la poli.
Re: [ Plataforma Antifeixista de Sabadell ] Prou agressions feixistes!!
26 feb 2004
L'OBSERVADOR L'únic que es mereix és un TRET AL CLATELL!!!
Re: [ Plataforma Antifeixista de Sabadell ] Prou agressions feixistes!!
26 feb 2004
Algú sap qui són els de la foto, noms, direccions, telèfons. Les institucions no faran res per aturar el feixisme, el necessiten.

Acció directa, a per ells.
Re: [ Plataforma Antifeixista de Sabadell ] Prou agressions feixistes!!
26 feb 2004
.
Re: [ Plataforma Antifeixista de Sabadell ] Prou agressions feixistes!!
27 feb 2004
yo estaba en el warlock, soy heavy, y vi como 50 niñatos (realmente es que lo eran), fueron a pegar a 4 personas, una con pinta de skin, y las otras normales. Los 4 cuando se enteraron de que habian 50 que les querían currar, y salieron a fuera para que no se rompiera nada del bar. Y los 4 se dieron de ostias con la multitud hasta que la multitud se disolvió. Según el diario de Sabadell, 4 de los atacantes acabaron en el hospital, y 4 de los del MSR más uno que estaba por los alrededores. Después vino la poli preguntó a los vecinos del Bar, y a los dos del MSR q quedaban, y decidieron denunciar. Osea que no mintais porqùé es lo que pasó, si ahora teneis miedo de la policia o que os enganchen 1 contra uno (o ellos tres veces menos), porque 50 para pegarle a 4 es de autentico gallina(y encima tirando botellas para no hacercarse a ellos a ver si nos van a hacer pupa). Os falta mucho por mejorar para que os crea alguien. El llong ese es familiar del de ciu, lo conozco porque vivo en el centro, y es uno de los detenidos, con su primo (va de punky),los dos socialistas independentistas de chalet y chacha que lo limpia.

10

PD: Para el calla payaso, yo sigo en el warlock siempre, te pasas y me lo das ;).
Re: [ Plataforma Antifeixista de Sabadell ] Prou agressions feixistes!!
27 feb 2004
Al heavy, que vol dir warlock?
Re: [ Plataforma Antifeixista de Sabadell ] Prou agressions feixistes!!
18 oct 2004
Jo no sóc ni d'un bàndol ni de l'altre. Em semblen imperdonables qualsevol tipus d'agressions irracionals, tant feixistes com antifeixistes, que n'hi ha, i moltes, per molt que digueu que sou pacifistes i defeneu la llibertat d'expressió. El motiu de que escrigui aquí és ben senzill, no m'agraden les injustícies ni les mentides, per molt que pugui estar d'acord o no amb les idees que manifesteu, i en els darrers anys, juntament amb l'augment de plataformes antifeixistes i en general gent d'inclinacions esquerranes, també ha augmentat la hipocresia. Conec gent amenaçada per skins, però no nazis, sino antifeixistes. Gent acusada de ser nazi, quan no ho és en absolut, només per no estar d'acord amb les seves idees o en alguns casos per "haber parlat" amb nazis. Aquesta és la llibertat d'expressió que tant defenen, que ja ni es pot parlar amb qui el vulgui si no pensa com ells volen que pensin.
Propostes per prohibir simbologia de caire feixista i il·legalitzar partits? Bé, censurem tot el que no sigui com nosaltres pensem, així creix encara més la llibertat d'expressió i de pensament. Però si s'ha de prohibir el que fa apologia d'una ideologia que porta 6 mil·lions de morts a les esquenes, per què no es prohibeix també la simbologia i els partits comunistes, que en porten 10 mil·lions? I els antifeixistes s'hi parlen amb aquesta gent... aleshores tots els antifeixistes són comunistes i uns assassins també, no?
També s'hi podria afegir les queixes contra agressions de la "policia feixista" a les manifestacions "pacífiques", on hi he participat i he vist la realitat, grups de gent que es dedica a insultar a la policia, a tirar ampolles, cremar contenidors, trencar cristalls de comerços sense cap culpa de res, fer tot tipus de danys materials que després repercuteix en més impostos que hem de pagar tots per reparar-ho (sí, ho paguem els treballadors, aquests de qui en teoria n'esteu defenent els drets)... i després sortiu als diaris dient que tothom estava assegut pacíficament al terra i la policia va començar a carregar sense motius ni miraments. Tot mentida.
Als casals independentistes i bars on es reuneix gent de les vostres idees, s'hi parla orgullosament de pallisses propinades a skins i gent "nazi i feixista" que vés a saber si realment ho són, i encara que ho siguin... em sembla que pensar diferent no és motiu per apallissar ningú, o no és això el que vosaltres dieu? A mi em sembla que esteu fent vosaltres el mateix. S'haurien de formar casals i plataformes anti-antifeixistes?
Aquest és el raonament que porteu, i en la meva humil opinió, no només s'allunya molt del que esteu predicant, sino que a més aconseguiu posar en contra vostra a gent que possiblement simpatitzi en un principi amb la vostra causa però que sense adonar-se'n es troba amb un grup de gent que els vol pegar acussant-los de coses que ni són ni pensen.
Acuseu també al govern, ajuntaments, etc. de protegir i amagar els feixistes. Jo tinc entès que a cap botiga de discos s'hi poden trobar discos de grups feixistes, les lletres dels quals solen anar de sentiment patriòtic, en pocs casos de rebuig racial, i gairebé mai d'agressió directe. Pel contrari, a tot arreu s'hi poden trobar discos de punk/ska/oi amb lletres que parlen explícitament de violencia contra l'autoritat, de MATAR nazis, recolzament al terrorisme... però això és bo, no s'ha de prohibir ni censurar, és clar.
Ara segurament m'acusareu de nazi. Bé, ja he dit que no ho sóc, que els nazis que es comporten d'aquesta manera em fan tant fàstic com els antinazis que es comporten de la mateixa forma. Davant de tot hi ha quelcom anomenat respecte, respecte per les idees de tothom. Sí, hi han agressions feixistes, però també hi han agressions d'anarquistes, de comunistes i d'independentistes...tots aquests antifeixistes, no?
En fi, aquí queda la meva opinió, feu el que volgueu amb ella. Només us demanaria una mica menys de falsetat i hipocresia, i una mica més de fe en el que dieu. Si realment penseu que teniu la raó absoluta (cosa que personalment dubto) feu-la arribar a la gent amb arguments, no amb mentides i amenaçes. Només aconseguiu el contrari al que perseguiu.
Re: [ Plataforma Antifeixista de Sabadell ] Prou agressions feixistes!!
26 abr 2005
i ke mes ratzinger bosch.
Re: [ Plataforma Antifeixista de Sabadell ] Prou agressions feixistes!!
26 abr 2005
uyuyuy
Re: [ Plataforma Antifeixista de Sabadell ] Prou agressions feixistes!!
26 abr 2005
uyuyuy
Re: [ Plataforma Antifeixista de Sabadell ] Prou agressions feixistes!!
04 des 2005
soy unos cerdos k aceis unos montajes muy malos lo primero k david el nazi no lo consideramos NS ya k corrumpe todas nuetras normas asi k enteraros bien priemero H8
Re: [ Plataforma Antifeixista de Sabadell ] Prou agressions feixistes!!
03 feb 2006
draw observador ??? ESTA ES LA BASURA K HI HA A SABADELL?? kalgu mexpliki el tema xk ja em perdo
Re: [ Plataforma Antifeixista de Sabadell ] Prou agressions feixistes!!
23 mar 2006
Montajes? Noi conta fins a 10 abans de dir besties pk se't enva la olla... Feixista de merda
Sindicat