Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Presentació de l'entitat "Veu pròpia" a Olot
05 feb 2004
Ens envien el següent: "Us fem arribar el convit per assistir a la presentació de l'entitat Veu Pròpia, el proper dissabte, 7 de febrer, a 2/4 de 8 del vespre. Us agrairíem que en féssiu difusió i que ho pengéssiu en un taulell d'anuncis, així com que ho reenviéssiu a aquelles entitats i persones que cregueu que hi puguin estar interessades

Veu Pròpia és una organització de nous parlants a favor de la llengua. La formem persones que no tenim el català com a primera llengua, però l'hem adoptat com a llengua habitual.

Treballem per la presència pública dels nous parlants, per ajudar les persones que estan adoptant el català, i per aconseguir el benestar de la nostra llengua comuna.

Veu Pròpia és independent dels partits polítics, i no sol·licita ni accepta subvencions de les administracions públiques.

DISSABTE, 7 DE FEBRER,A 2/4 DE 8 DEL VESPRE,AL SALÓ DE DESCANS DEL
TEATRE PRINCIPAL

HI INTERVINDRAN:
JOSEP-ANTON FERNÀNDEZ, president
XAVIER DE LA ENCARNACIÓN, secretari
RAÜL MASSANELLA, president d’Òmnium Cultural de la Garrotxa

Aquest acte inicia la campanya Voluntaris per la Llengua – Parelles lingüístiques.
Organitza: Òmnium Cultural, Oficina de Català, Escola d’Adults, Pla Comarcal d’ImmigracióEs tracta d’una organització nascuda amb l’objectiu de promoure la nostra llengua entre les persones nouvingudes, com una eina d’integració en el nostre país. A més, promouen la convivència i el coneixement de la llengua pròpia de Catalunya i organitzen activitats cap a assolir aquest objectiu.

Per això ens va semblar bo de fer-ne venir els principals representants, dins de les activitats de la campanya Voluntaris per la Llengua – Parelles Lingüístiques, que la nostra entitat, conjuntament amb l’Oficina de Català, l’Escola d’Adults i el Pla d’Immigració, estem duent a terme.

Esperem que en fareu difusió a través del vostre cercle més proper i que podrem entre tots arribar a dialogar sobre la integració dels nouvinguts a través de la nostra llengua".
Sindicat