Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
DEFENSEM EL GOVERN TRIPARTIT
29 gen 2004
Posició davant l'ofensiva contra el Govern català de la Llista Quarta d'EUiA-POR
Ofensiva contra Catalunya per a enderrocar al tripartit

El govern estatal del PP ha desencadenat un atac profund per a enderrocar al tripartit catalanista i d'esquerres.

És una ofensiva contra Catalunya a fi de manllevar el govern de les esquerres, per altres mitjans, però els mateixos motius els del PP, tal i com va fer per a impedir el govern del PSOE i IU en la Comunitat de Madrid.

Denunciem la criminalització

El POR denúncia la criminalització que fa el PP dels intents de diàleg amb ETA per aconseguir una negociació política i un procés de pau.
Defensem el dret i la necessitat de realitzar aquest diàleg

Assenyalem que el PP es sosté en el Pacte antiterrorista amb el PSOE per a poder fer aquests atacs, així com il•legalitzar a Batasuna i a la representació de gairebé el 20 % de la població al País Basc, impedint, així, la via democràtica i sobirana perquè Euskal Herria i cada poble, com Catalunya, pugui decidir democràticament el seu govern, institucions públiques i relaciones amb els altres.

Defensem al govern tripartit

El POR defensa al govern tripartit d'aquests atacs, a ERC i a Carod Rovira. Fem notar que EUiA, a través del seu coordinador i diputat, en funcions de portaveu parlamentari adjunt de la coalició ICV-EUiA, ha denunciat amb fermesa aquests atacs i criminalització per part del PP.
Mobilització política i social de la població contra aquestes agressions.

Defensem que al costat de l'acció institucional de defensa, cal promoure la mobilització política i social de la població contra aquestes agressions a les institucions, a la sobirania democràtica i als drets de la població.
De moment el PP i el govern estatal han fracassat en la seva operació d'assetjament i enderrocament.

El govern tripartit es manté dempeus
Però el PSOE fa un pobre favor a les llibertats, a la possibilitat d'obrir una solució política per a Euskal Herria -quan a més fa mesos hi ha una treva de fet per part d'ETA-.

El PSOE, al sotmetre's a ’antiterrorisme repressiu del PP, endarrereix la necessitat d'aconseguir una alternativa política i una majoria parlamentaria per a derrotar al PP en les pròximes eleccions de març. El PP aconsegueix que el PSOE de Zapatero hipotequi la possibilitat de fer fora del govern a la dreta burgesa més conservadora espanyola, representada pels descendents dels anteriors jerarques franquistes.

Dret a la autodeterminació

El progrés democràtic, d'esquerres, per un govern favorable a prendre mesures per a la gent treballadora i modesta, està cada vegada més associat a la lliure decisió i a la llibertat de cada poble, al seu dret a la autodeterminació.

Llista Quarta d’Esquerra Unida i Alternativa - Partit Obrer Revolucionari (POR)

27 de gener de 2004.

Comentaris

Carod-Rovira: ¿topo del CNI?
29 gen 2004
En ERC, hay topos del CNI que pasan información desde la cúpula. Debería haber una purga.
Re: DEFENSEM EL GOVERN TRIPARTIT
29 gen 2004
Dijous 29 de gener a les 22h s'ha convocat una cassolada a Catalunya com a mostra de rebuig a l'ofensiva política-mediàtica que té com objectiu acabar amb el Govern legitimament escollit pel poble català.
Durant 15 minuts protestarem per la demagogia, l'insult i l'aprofitament electoral del terrorisme que fan alguns mitjans afins al govern central, que des del primer dia tenen en el punt de mira l'executiu progressista i catalanista que governa Catalunya, fruit del resultat democràtic de les passades eleccions del 16 de novembre.
Re: DEFENSEM LES LLIBERTATS AL MARGE DEL GOVERN I DE L´ESQUERRA INSTITUCIONAL
29 gen 2004
ni de conya, tal com ho plantegeu, en defensa del govern autonòmic i del Carod, ni de conya. Sembla que no teniu memòria hitòrica.

En els seus primers mesos de mandat, el govern tripartit (i els partits que formen part) han permés el desallotjament de centres socials (les naus, l´ateneu de cornellá, rec comtal...), han fet una llei per tal que guardies civils i policies nacionals es recoloquessin en els mossos d´esquadra, continuen la seva política especulativa..., la situació a les pressons..., la precarietat, el túnel de Bracons, i molt més.
Re: DEFENSEM EL GOVERN TRIPARTIT
29 gen 2004
sisi defensem-lo, per que em sembla qe han arribat 1's altre xiquets de la veïna València, qe enkara son mes d'esquerres qe aqests aprofitats de ERC,IV, Psc, Es tracta del Pclyn Partido cannabis legalización y normalización, si voleu llegir els seus estatuts entreu-hi ala seua web: www.partido-cannabis
a part de la anomenada legal.liztació del cannabis, tmb tenen altres visions sobre la
po!t!ca actual, que em semblen bastant enriquidores...
aqests SI qe son D'esquerres!!!!!
i no tots aqests BOTIFLERS...
Re: DEFENSEM EL GOVERN TRIPARTIT
29 gen 2004
ktaplins, surt a fumar al balcó!
Re: ENDAVANT AMB L´ASSEMBLEARISME I ELS MOVIMENTS SOCIALS
29 gen 2004
jaja deixa de ordenar i dirigir, semblas polític
Re: DEFENSEM EL GOVERN TRIPARTIT
29 gen 2004
defensem-lo totes i tots, endavant carod i maragall: sempre seran millor quatre bufetades que dos cops de puny!!!
a buenas horas
29 gen 2004
primero vinieron a por los separatistas vascos, pero como yo no era separatista vasco, no me preocupe

..

ahora vienen a por mi, pero ya es tarde para empezar a preocuparse

::

(no os suena de algo?)
Re: DEFENSEM EL GOVERN TRIPARTIT
29 gen 2004
<<defensem-lo totes i tots, endavant carod i maragall: sempre seran millor quatre bufetades que dos cops de puny!!!>> ?????Sense comentaris
Acracia sempre.
Ni bufetades ni cops de puny com diu l'amic o amiga, quin concepte de llibertat mes pobre no?
Re: DEFENSEM EL GOVERN TRIPARTIT
30 gen 2004
Estic flipant una mica amb la reacció desmesurada que alguns esteu fent. No obvio que el govern de Madrid estigui intentant criminalitzar un partit polític, en aquest cas ERC i de rebot aveure si pilla el PSOE, no obvio tampoc que la via de sortida al conflicte basc sigui el diàleg i qualsevol polític hauria de realitzar-lo li agradès o no.

Però companys esteu demanant la defensa d'un govern tripartit que encara no ha fet res de bo, únicament continuar desallotjant, parlar de fòrums, repartir-se el poder entre familiars i amics, ajornar debats que són imprescindibles...

En definitiva el dia que toqui una cassola pels polítics hauré renunciat definitivament al meu dret a la memòria, al meu sentiment de classe oprimida. Que fan tots aquests polítics per nosaltres???

Les cassoles haurien de defensar als que no poden defensar-se per si mateixos, no als que aixequen cortines de fum per escorrer responsabilitats o debats oberts sobre les necessitats reals del poble.

Si algú em veu cassolant per Maragall, Montilla, Saura, Guillot, Nadal, Serra, Carod, Huguet, Portabella, Mayol... si us plau, que em talli les mans.

PD: Per suposat tampoc per Piques, Fernandez-Diaz, Mas, Pujol....Ningú mereix la nostra defensa.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more