Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : pobles i cultures vs poder i estats
Capellades.Manifestació i concert en solidaritat amb els detinguts i torturats el 23 d'abril del 97.
18 gen 2004
El 23 d'Abril del 1997 8 joves catalans van ser detinguts i torturats en acabar una manifestació independentista en la diada de Sant Jordi. ara aquests joves després d'haver patit els abusos policials s'enfronten a un judici amb penes que van des de els 4 als 9 anys de presó.
van ser detinguts indiscriminadament i aleatoriament. van patir en el moment de les detencions brutals pallisses ( un timpà foradat,un braç esquinçat,greus ematomes per tot el cos,patades als testicles...) seguint amb la seva recreaciói com a defensors del ciutadants, la policia va sequir aplicant els seus metodes de tortura a la comissaria (interrogatoris ilegals de 3-4 hores, amenaces, bufetades, insults ,visites d'encaputxats a les celdes...)

per tot això el dia 7 de febrer hi ha convocada una manifestació a Capellades per demanar l'absolució d'aquests joves. 18:30 PLAÇA ÀNGEL GUIMERÀ.

també el 7 de FEBRER a CAPELLADES hi ha concert solidari amb tota la campanya que porten els detinguts. BERRI TXARRAK, INADAPTATS, FAMILIA TONELLI + DJ FESTASILLUITAMBÉ. 22:00 h.

tots els beneficis d'aquest concert aniràn destinats a la campanya.

DIA 11 DE FEBRER.JUDICI. CONCENTRACIÓ DAVANT DELS JUTJATS DE BARCELONA. 10:00 H.
Sindicato Sindicat