Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Agost»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme : pobles i cultures vs poder i estats
SOBRE NAZIS I CONCERTS!!
17 gen 2004
Ultimament sembla que els tonto-fatxes basen la seva politica en boicotejar concerts (no els 4 gats i el coix que els acompanya, sinó Del Olmo, razón i els de sempre). Però mentre han cancelat 4 concerts, a Catalunya hem tingut grans esdeveniments:

Ahir Skalariak a les comarques centrals, avui ha tocat Muguruza a Girona, També akesta nit hi ha hagut concert de Soziedad Alkoholika a Barcelona, Inadaptats + Berri Txarrak a Capellades, concerts de hip hop antifa a Cornellà i segur que molts mes que desconec. I on eren els tonto-fatxes d'ECSpanya2000? On era del olmo? i La razón?

Com molt be s'ha cridat al concert d'SA (per cert... Razzmatazz plena): Donde estan, no se ven, los niñatos del pp!!)

Sembla que els soldadets no son tan valents de com diuen!! Jo passaria d'ells. Cap diputat i 4 vots de merda!! L'història ja els va fent desapareixer. Ignorem als ignorants. Es com mes mal els fem!!

Hem d'entendre'ls!! Saben que mai tindràn allò que volen, i l'impotencia els converteix en violents! Es l'unica manera que tenen per no rebentar!! Sufre Nazi!! Cada dia mes i mes Inmigrants, los separatismos, los rojos.. Ai Ai Ai... Que espanya s'acaba!!

JUASSSSSS

Comentaris

Re: SOBRE NAZIS I CONCERTS!!
18 gen 2004
La meua felicitació al poble català per ser l'únic lloc de l'estat on encara es pot resistir a la dictadura que patim.
La vostra resistència és un referent i una esperança per als altres pobles. Endavant!
Re: SOBRE NAZIS I CONCERTS!!
18 gen 2004
només es resisteix una mica al principat al sud i a les illes la cosa està fotuda així que gràcies per les felicitacions però només estem resistint a una part i que ens la fotin pel sud i per les illes es com sempre el primer lloc per on entren, així que ara estan guanyant ells :-( ja remuntarem.

mort al nazisme, socialisme és llibertat
Re: SOBRE NAZIS I CONCERTS!!
18 gen 2004
Si, realment els fatxes d'e2000 i demes grupuscles del rotllo on estan massa alegres que diguem-ne. Dos fronts nacionalistes oberts, Catalunya i Euskadi,i estan ginyats, o sino, passejeu pels seus foros, ja veureu. Cada cop mes inmigració, cada cop mes moviment en pro d'abortament, femenista, per la llibertat sexual...Ai, fatxilles, mals temps us esperen. jejeje
Re: SOBRE NAZIS I CONCERTS!!
18 gen 2004
sou una colla d degenerats, la inmigracio q tant voleu os donara pel cul en el futur, per cert q parla aquel filld puta d niños del PP? som anti democracia y estem en contra de totrs els partits del $istema i de tota la basura com vosaltres hippies de merda. Skinheads accio directa
Re: SOBRE NAZIS I CONCERTS!!
19 gen 2004
Ey amigo, es mi degeneración, ey amigo es tu degeneración. Sin dinero no hay diversión, con dinero degeneración.(Eskorbuto)

Sois el tonto útil de la derecha (prosistema, siempre que saque cuartos) más rancia, casposa e impresentable de este maldito país. Que sí, que sí, mu bonicos con vuestros pelaos, vaqueros marcando paquete y la bomber. Si el uniforme es mu guai, asín toos vestios igual. No tenéis ni que pensar en la ropa que os ponéis, mira que si empezáis a pensar... ¡joer, menudo problema!

Hala chavalín, a cascarla.
Re: SOBRE NAZIS I CONCERTS!!
19 gen 2004
Skinheads acció directa.... buf kina por!!
Prefereixo una mare puta a un fill skinhead!
Re: SOBRE NAZIS I CONCERTS!!
19 gen 2004
Si us plau k95, no insultis a les putes!!!

Estima la música... odia el feixisme
Re: SOBRE NAZIS I CONCERTS!!
25 gen 2004
Aquet tio k va d'skin fot pena, no tots els redskins son kom tu tarat mental, la gnt kom tu es la k fa k als redskins sels kosidre kom els skins killus de merda. SI al IMMIGRACIÓ!!!!! La porta oberta, i k entri ki volgui!!!!
Re: SOBRE NAZIS I CONCERTS!!
21 ago 2004
no us fa pena axo de criticarvos entre vosaltres¿?uniu les forces, feu pinya!! CORBERA ANTIFEIXISTA!!!!!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more