Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Ens volen desallotjar. SOLIDARITAT AMB EL CSA "ELS MAQUIS"
17 gen 2004
El dijous dia 15 de gener, el nostre col·lectiu d’advocats, va rebre un alto judicial informant de la petició de desallotjament immediat que ha fet a la policia nacional.
El dijous dia 15 de gener, el nostre col·lectiu d’advocats, va rebre un alto judicial informant de la petició de desallotjament immediat que ha fet a la policia nacional.

Davant d’aquesta rapidesa i agilitat judicial mai vista en un procés normal, veiem darrera que unes pressions per part dels propietaris, una família que, com tothom sap són una de les famílies més poderoses de la nostra ciutat ben situades ja des del franquisme i també una de les famílies que més especula a Sabadell amb diferents immobles buits a la nostra ciutat des de fa molts anys.

Malgrat la situació, i tenint clar amb qui ens veiem les cares continuem i continuarem treballant en aquest projecte més il·lusionats i amb més força que mai ja que l’actuació judicial no fa més que donar-nos la seguretat de què anem en la bona direcció: la repressió no fa més que demostrar que som un perill per les classes dominants no per la nostra radicalitat i brutalitat sinó per la solidesa i maduresa de la nostra alternativa i plantejament.

Així, seguirem amb aquest projecte de rehabilitació d´un espai abandonat per convertir-lo en centre social, cultural i per a joves, a no ser que la brutalitat policial ho impedeixi. Enfront a aquesta amenaça, demanem suport i solidaritat a tota la ciutadania de Sabadell per contribuïr en aquesta causa i ajudar a construïr un món millor a partir d´ iniciatives populars.

Volem que aquest sigui un projecte de i per a tots i per això confiem amb la resposta de la població i la mobilització de la ciutadania per tal d´impedir el desallotjament.

La idea de construïr un Centre Social Alliberat no surgeix del no res, sinó que parteix del resultat de les actuals polítiques a nivell d´infraestructures populars a la nostra ciutat. Afirmem la legitimitat de l´actuació malgrat la legislació actual espanyola consideri delictes aquests actes. Qualsevol dels centenars de persones que aquests dies han estat treballant, ajudant o simpelement bocabadant amb un projecte de tal envergadura i en el qual el conjunt de la ciutadania i, sobretot, l´entorn veïnal, ha de ser el màxim beneficiari, poden afirmar la benintencionada finalitat del mateix projecte. Les nostres activitats, els nostes projectes, les nostres esperances seguirant vigents i amb més força que mai per reemprendre l´autoorganitzció popular i de base i seguir construïnt alternatives a aquest sistema que, dia a dia, ens ofega qualsevol brot de transformació social real.

Aprofitem per dir que la jornada de portes obertes planejada per aquest dissabte 17, seguirà produint-se sense cap mutació i amb l'horari previst. Us hi esperem, encara esteu a temps de veure un somni.

Esperem l'assistència en tots els actes que es convoquin en suport a la defensa del CSA “Els Maquis�.

Okupar és resistir, Resistir és Vèncer.
Mira també:
http://www.csa-maquis.tk

Comentaris

Qui sembra l'odi, recull la ràbia! MANIFESTACIÓ CONTRA L'ESPECULACIÓ! - DISSABTE 24 A LES 20:00h. PL. MARCET (SABADELL)
18 gen 2004
Enfront aquesta sèrie de circumstàncies, des de l'Assemblea d'Okupes de Sabadell hem cregut convenient convocar una manifestació amb el lema: “Qui sembra l’odi, recull la ràbia.� D’aquesta forma volem demostrar el rebuig que totes sentim quan contemplem l’actual sistema capitalista i especulador. Evidentment no esperem que aquesta manifestació sigui considerada com una qüestió local, si no que fem una crida a l’assistència de totes aquelles que actualment estan patint les conseqüències de l’egoisme capitalista i de l’especulació, és a dir, a totes. La solidaritat de totes i tots és necessària en moments difícils com aquests. La manifestació està convocada el dissabte dia 24 de gener a la Plaça dels Maquis (antiga Plaça Marcet), a les 20:00h. Us esperem a tots i a totes.
Okupar és resistir, resistir és vèncer.
Sindicato Sindicat