Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: especulació i okupació
desallotjament de cal suís demà diumenge
27 des 2003
comunicat davant el desallotjament que tindrà lloc demà diumenge a les 17 hores
L’assemblea de Cal Suís decideix unilateralment desallotjar la masia ocupada el proper diumenge a les 17 hores. Després de gairebé un mes de reivindicació simbòlica de l’espai, el veïnat abandona l’edifici per entrar en una nova fase de diàleg i entesa amb l’ajuntament. El compromís de debatre entre partits polítics i població el futur de Cal Suís i el fet de posar en segon pla el possible conveni amb l’Hospital de Sant Joan de Déu ha determinat aquest gest de bona voluntat de l’assemblea de Cal Suís.

L’assemblea deixa molt clar que això no significa renunciar al projecte que s’ha començat a construir des del 29 de novembre. Per tant espera que l’ajuntament sigui sensible a una necessitat reclamada des de fa 18 anys després d’aquest mes de confrontació amb una situació il·legal pel mig i una denúncia per la via penal que va fer trontollar els intents de diàleg.

L’assemblea considera convenient continuar realitzant les activitats iniciades mentre es decideix l’ús definitiu i el futur model de gestió per Cal Suís. Així l’assemblea de Cal Suís convida a tothom a la festa de cap d’any que tindrà lloc a la masia a partir de la una de la matinada. A la festa es sortejaran dues paneres, hi haurà tunel del terror i escenari lliure amb actuacions diverses.

Comentaris

Re: desallotjament de cal suís demà diumenge
27 des 2003
Ens esteu prenent el pel o què?

S'okupa i s'autodesallotja, us penseu que els polítics faran alguna cosa per vosaltres que no fossiu capaços d'aconseguir? Creieu que el vostre projecte serà respectat en quant entrin pel mig els polítics, tècnics i arquitectes de l'ajuntamenet que saben tan bé fer obres i adeqüacions de disseny? O és que us fa mandra portar per vosaltres mateixos aquest projecte i preferiu delegar-ho en algú qualsevol que ho farà per un sou i sense les vostres ganes inicials? Que volieu un centre alliberat o un centre cívic subvencionat per l'ajuntament?

S'ha de respectar qualsevol assemblea perque ha de ser aquesta la que guiï el camí del projecte, però em temo que dins d'aquesta assemblea s'ha claudicat molt aviat, l'ajuntament té el cul pelat d'enganyar a la gent i de fer falses promeses, la vostra bona voluntat, "nadalenca" sens dubte, o és ingenuitat o un engany fa temps premeditat. He seguit totes les notícies que heu anat publicant des del dia de l'okupació per l'alegria del que suposava i pels encertadíssims manifestos, però ara em sento absolutament desconcertat per aquest pas que crec que és enrera i segurament irreversible. Potser m'equivoco i no tinc ni idea de la situació, però espero que doneu més explicacions.

Si us autodesallotjeu com és que a cap d'any podreu fer una festa? On estan les papallones que s'havien convertit en lleons? potser heu tornat a ser capolls? Els temps ho dirà.
Re: desallotjament de cal suís demà diumenge
27 des 2003
Bona nit noi! Jo respecte el tema aquest et podria dir q sautodesallotja pero perque fins ara hi havia gent 24 hores i el q suposo q es fara no i esic gaire enterat ara mateix esq no hi hagi un continu moviment les 24 hores sino que sera el q vol q sigui un centre on pugui anar la gent a reunirsi a estudiar i ha fer les activitats q es tenen previstes. Per el moment es tot el que etpuc dir!

Saluts i a cuidar-se!
q era una innocentada!!!!!!
28 des 2003
mira la noticia q publiquem avui¨!!!!!!!!!!!!!1

cal suís resiste!!
Re: desallotjament de cal suís demà diumenge
28 des 2003
Llavors o hi ha dues bandes a dins de l'assemblea o no entenc res, em sembla que el que diu aquí i l'escrit de més endavant tenen punts contradictoris. M'equivoco?
Re: desallotjament de cal suís demà diumenge
28 des 2003
teneis respeto por algo?
existe la propiedad privada y como tal hay que respetarla
Re: desallotjament de cal suís demà diumenge
28 des 2003
teneis respeto por algo?
existe la propiedad privada y como tal hay que respetarla
Re: desallotjament de cal suís demà diumenge
28 des 2003
Te recuerdo que antes esta la dignidad de las personas, el derecho a la vivienda, etc. No seas boludo, Walter.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more