Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : immigració : especulació i okupació
Casserolada diumenge 14 de desembre contra la llei d'estrangeria i en suport als habitants de les casernes de Sant Andreu
12 des 2003
Com a protesta per la continua repressió contra els i les immigrants, ja sigui tant per la Llei d'Estrangeria com la repressió en les Casernes de Sant Andreu (BCN), s'ha convocat una casserolada pel pròxim diumenge 7 de desembre a Plaça Sant Jaume, a les 19 hores.
Aquest diumenge os invitem al acte de protesta que tindrà lloc a Plaça Sant Jaume a les 19 hores. Denunciem la Llei d'estrangeria, i per suposat també la nova reforma d'aquesta llei, que entre d'altres coses facilita les deportacions a tercers països; i obliga als ajuntaments locals a cedir els censos o empadronaments a l'Estat, per tal de tenir controlada a la població immigrant no documentada, el que els impedirà (a partir del 21 de desembre, data de l'aplicació de la nova reforma) que els nouvinguts indocumentats puguin accedir a drets tant bàsics com poden ser la sanitat i l'educació. A més també denunciem el que està succeïnt a les Casernes de Sant Andreu, on la policia identifica i deporta als immigrants indocumentats; els treballadors de l'empresa d'enderrocs llencen a terra les cases dels immigrants que en aquells moments no es troben a casa (per estar treballant, per anar a arreglar els papers,etc); i l'Ajuntament i la Creu Roja menteixen a la opinió pública quan diuen que han reallotjat a 300 immigrants, ja que tan sols ho han fet a 50 persones (que estan en un alberg de Tiana i que els deixen sortir del centre, després de passar varies fases; es a dir, es més bé un internament). Exigim l'immediat reallotjament per a aquestes persones en llocs adequats i que estiguin allà com a mínim els 3 mesos que duri l'hivern. Nomès dir que es molt important donar suport a aquestes dues causes, per part de gent conscienciada i col.lectius que pertanyen als moviments socials, i que fins ara han mantingut el tema de l'immigració com a un tema a part. Recordo la convocatoria: Diumenge 14 a les 19 hores a Plaça Sant Jaume. Hi haurà casserolada i també una obra de teatre de carrer.
Sindicat