Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió : immigració : especulació i okupació
Casserolada diumenge 14 de desembre contra la llei d'estrangeria i en suport als habitants de les casernes de Sant Andreu
12 des 2003
Com a protesta per la continua repressió contra els i les immigrants, ja sigui tant per la Llei d'Estrangeria com la repressió en les Casernes de Sant Andreu (BCN), s'ha convocat una casserolada pel pròxim diumenge 7 de desembre a Plaça Sant Jaume, a les 19 hores.
Aquest diumenge os invitem al acte de protesta que tindrà lloc a Plaça Sant Jaume a les 19 hores. Denunciem la Llei d'estrangeria, i per suposat també la nova reforma d'aquesta llei, que entre d'altres coses facilita les deportacions a tercers països; i obliga als ajuntaments locals a cedir els censos o empadronaments a l'Estat, per tal de tenir controlada a la població immigrant no documentada, el que els impedirà (a partir del 21 de desembre, data de l'aplicació de la nova reforma) que els nouvinguts indocumentats puguin accedir a drets tant bàsics com poden ser la sanitat i l'educació. A més també denunciem el que està succeïnt a les Casernes de Sant Andreu, on la policia identifica i deporta als immigrants indocumentats; els treballadors de l'empresa d'enderrocs llencen a terra les cases dels immigrants que en aquells moments no es troben a casa (per estar treballant, per anar a arreglar els papers,etc); i l'Ajuntament i la Creu Roja menteixen a la opinió pública quan diuen que han reallotjat a 300 immigrants, ja que tan sols ho han fet a 50 persones (que estan en un alberg de Tiana i que els deixen sortir del centre, després de passar varies fases; es a dir, es més bé un internament). Exigim l'immediat reallotjament per a aquestes persones en llocs adequats i que estiguin allà com a mínim els 3 mesos que duri l'hivern. Nomès dir que es molt important donar suport a aquestes dues causes, per part de gent conscienciada i col.lectius que pertanyen als moviments socials, i que fins ara han mantingut el tema de l'immigració com a un tema a part. Recordo la convocatoria: Diumenge 14 a les 19 hores a Plaça Sant Jaume. Hi haurà casserolada i també una obra de teatre de carrer.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more