Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
La campanya contra el vial s'internacionalitza
12 des 2003
Ja hem traduït la campanya d'enviament d'e-mails a varies llengües. Ecologistes d'arreu del món estan solidaritzant-se amb la lluita antidesarrollista que s'està portant a terme enmig de la muntanya, a peus del castell de miravet, davant l'atenta mirada de la multinacional NECSO, filial del holding Acciona.
Perquè a més dels raonaments conservacionistes de pes, aquesta lluita és clau enfront dels megaprojectes de la classe política i empresarial de la plana.
Per tant, amics i amigues del país valencià, des d'aquí hem de continuar recoltzant...

Company i/o companya,

L'assemblea en defensa del Desert de les Palmes va decidir el passat dissabte en el campament de Miravet encetar una campanya per internet d'enviament d'e-mails de protesta per la construcció del vial i el dany irreparable que suposa al paratge natural del Desert de les Palmes, al sistema kàrstic de Miravet, a la Cova de l'Ullal i a la cara sud de la Ferradura.

L'enviament d'e-mails es fa des de la següent pàgina web:

http://noalvial.homelinux.net/index.html

Ara per ara l'estem pulint però cal començar ja, ara mateix, a enviar. Seria convenient en tan que el dimarts vinent poden haver novetats, i la pressió per totes bandes s'està fent fonamental, així que et convidem a que difongues al màxim la direcció electrònica des de la que pots enviar els correus electrònics

Atentament i agraïts/des per la teva participació,
endavant amb la lluita

http://noalvial.homelinux.net/
Mira també:
http://noalvial.homelinux.net/
Sindicato Sindicat