Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: fòrum 2004
Es treuen la màscara: En Josep Piqué, nomenat nou vicepresident del Fòrum 2004
11 des 2003
NOTÃ?CIA D'EUROPA PRESS:
El Consell d''Administració del consorci organitzador del Fòrum 2004 ha acordat avui nomenar el president del PP de Catalunya, Josep Piqué, nou vicepresident d''aquest organisme en representació del Govern, en substitució de Mariano Zabía, que recentment passarà a desenvolupar el càrrec de conseller de Medi Ambient i Ordenació del Territori de la Comunitat de Madrid.

Piqué ja va estar involucrat en el projecte del Fòrum quan ocupava la cartera d''Afers Estrangers i, de fet, sempre ha estat vinculat a l''esdeveniment, participant en alguns debats televisius juntament amb l''alcalde i president del consorci, Joan Clos, i el president de la Generalitat, Jordi Pujol.

A més de Piqué, per part de l''Ajuntament n''ocupen la vicepresidència el regidor de Cultura, Ferran Mascarell, i com a representant de la Generalitat hi figura el fins ara secretari general de Presidència, Carles Duarte. Malgrat l''anunci d''aquest últim de liderar la Fundació Jaume I i de la remodelació de la Generalitat després del pacte de govern d''esquerres, la seva continuïtat com a vicepresident del Fòrum no s''ha abordat, de moment.

Comentaris

Re: Es treuen la màscara: En Josep Piqué, nomenat nou vicepresident del Fòrum 2004
12 des 2003
pero que máscara...

¿es que aún no lo tenías claro?
Re: Es treuen la màscara: En Josep Piqué, nomenat nou vicepresident del Fòrum 2004
12 des 2003
i a Jordi Pujol, l´han nomenat president honorífic, o algo així, de la fundació Forum 2004.
Colera camping CNT