Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Mostra el teu reguig al desallotajament de les Naus
10 des 2003
Fes-li saber la nostra rabia.
LES NAUS NO OBLIDEM.

Avui, 9 de desembre han desallotjat el CSO Les Naus, després de més de nou anys d'existència, el projecte ha estat avortat per una oredre judicial i de furgonetes antivavlots.

Com a CSO Les Naus en aquests moment volem comunicar que:

* Les Naus no oblidem que la realitat social es pot canviar a partir del compromís personal i el funcionament assambleari.
* Les Naus no oblidem les falses paraulñes delsa nostres polítics que l'únic que busquen és el benefici propi iuna pau social basada en la injustícia.
* Les Naus no oblidem el paper protagonista de les immobiliàries dins d'un conflicte social que cada vegada afecta a més persones, la manca de vivendes.
* Les Naus no oblidem que es pot funcionar d'una altra manera i que oblidar-ho per la pèrdua de l'espai seria un gran error.
* Les Naus no oblidem les amenaces de desallotjaments d'altres centres socials i cases okupades, com la Calma, la Hamsa, l'Ateneu de Kornellà i la Kasa de la Muntanya.

Des d'aquí animem a tota la gent a donar suport a les iniciatives que omplen les nostres vides.

LES NAUS, NOU ANYS D'UTOPIA QUE MAI OBLIDAREM...


---

Desde la web de <a href="http://sindominio.net/lesnaus";>Les Naus</a>, a la secció <b>Campanyes</b>podem mostrar la nostra ràbia indignació al dos dels responsables d'aquest sense-sentir: El regidor de Gràcia Ricard Martínez (ERC) i la inmobilària La llave de Oro.

O també desde: http://sindominio.net/lesnaus/ajuda/regidor.php (regidor) o http://sindominio.net/lesnaus/ajuda/llave.php (la llave de oro).

Comentaris

Re: Mostra el teu reguig al desallotajament de les Naus
10 des 2003
Riqui Martin fots pena! aquesta és l'esquerra del país?

per favor...
grrrrrrrrrrr
10 des 2003
preferum.jpg
Ajuntament de Barcelona, Generalitat de Catalunya i Administració de l’Estat) van aprovar unànimement el 24 de novembre de 1999 una Agenda de Principis i Valors que va néixer amb la vocació d’esdevenir el codi ètic inspirador de les actuacions del Fòrum. L’Agenda es basa en la Declaració Universal dels Drets Humans i en els principis programàtics de les Nacions Unides, únics valors acceptats mundialment, i reflecteix la voluntat del Fòrum de difondre l’ideari d’aquesta organització en totes les seves propostes.
Mira també:
http://www.barcelona2004.org/cat/quees
Re: Mostra el teu reguig al desallotajament de les Naus
10 des 2003
Haurem d'estudiar mesures per a boicotejar el Ferum 2004!!!!!! Per anar be hauriem d'aconseguir obrir els ulls a la nostre gent, respecte aquest esdeveniment; que és i serà 1 cau d'especuladors!!!!!
Per a informar-te sobre altres cultures has de pagar?¿!!
Les cultures no son lliures?¿ Estan patentades?¿?
Per que volen oferir 1 imatge de barcelona que no és!!!
Si hi ha gent qe OKUPA serà per algun motiu!!
Habitatges dignes x tothom!!!!
Sindicato Sindicat