Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: immigració
Activitats contra la Llei d'Estrangeria. 13 desembre, Barcelona
09 des 2003
L'Àrea d'Immigració de la CGT de Barcelona organitza el 13 de desembre una xerrada i actuacions musicals a l'Espai Obert, contra la Llei d'Estrangeria.
baila.jpg
Amb el lema "Balla contra la Llei", el dissabte 13 de desembre a partir de les 5 de la tarda i fins les 11 de la nit, l'Àrea d'Immigració de la CGT organitzem una jornada oberta a tothom per parlar sobre la nova Llei d'Estrangeria, que anirà intercalada amb actuacions musicals, i al final es farà un sopar amb cuscús i te. Aquesta activitat es farà a l'Espai Obert (Blasco de Garay 2, Barcelona).

Les activitats que es faran són les següents:

Xerrada sobre la Nova Llei d'Estrangeria a càrrec d'Ester Sancho, advocada, i d'Abdellah El Boudouhi, llicenciat en dret.

Actuacions musicals, amb el grup palestí Fandi Alamawi; el grup argentí La Calesita; i Idebayan, un grup bereber.

Hi haurà una exposició de fotos, "Els camins de la Immigració", que es pot veure a partir del dia 1 de desembre fins al 16 al local de la CGT a Via Laietana 18, 9è, Barcelona.

Finalment es farà un sopar amb cuscús i te.

Àrea d'Immigració de la Federació Local de Barcelona de la CGT

--------------------------------------------------------------

Con el lema "Baila contra la Ley", el sábado 13 de diciembre, a partir de las 5 de la tarde y hasta las 11 de la noche, el Area de Immigración de la Federació Local de Barcelona de la CGT organizamos una jornada abierta a todo el mundo para hablar sobre la nueva ley de extranjería, que irá intercalada con actuaciones musicales, y al final se hará una cena con cuscús y té. Esta actividad tendrá lugar en el Espai Obert (Blasco de Garay 2, Barcelona).

Las actividades seran las siguientes:

Charla sobre la Nueva Ley de Extranjería a cargo de Ester Sancho, abogada, y Abdellah El Boudouhi, licenciado en derecho.

Actuaciones musicales, con el grupo palestino Fandi Alamawi; el grupo argentino La Calesita; i Idebayan, un grupo bereber.

Habrá una exposición de fotos, "Els camins de la Immigració", que se puede ver a partir del dia 1 de diciembre hasta el 16, en el local de la CGT, Via Laietana 18, 9º, Barcelona.

Finalmente, habrá cuscús i te.

Àrea d'Immigració de la Federació Local de Barcelona de la CGT
Sindicato Sindicat