Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Anunci :: immigració
Activitats contra la Llei d'Estrangeria. 13 desembre, Barcelona
09 des 2003
L'Àrea d'Immigració de la CGT de Barcelona organitza el 13 de desembre una xerrada i actuacions musicals a l'Espai Obert, contra la Llei d'Estrangeria.
baila.jpg
Amb el lema "Balla contra la Llei", el dissabte 13 de desembre a partir de les 5 de la tarda i fins les 11 de la nit, l'Àrea d'Immigració de la CGT organitzem una jornada oberta a tothom per parlar sobre la nova Llei d'Estrangeria, que anirà intercalada amb actuacions musicals, i al final es farà un sopar amb cuscús i te. Aquesta activitat es farà a l'Espai Obert (Blasco de Garay 2, Barcelona).

Les activitats que es faran són les següents:

Xerrada sobre la Nova Llei d'Estrangeria a càrrec d'Ester Sancho, advocada, i d'Abdellah El Boudouhi, llicenciat en dret.

Actuacions musicals, amb el grup palestí Fandi Alamawi; el grup argentí La Calesita; i Idebayan, un grup bereber.

Hi haurà una exposició de fotos, "Els camins de la Immigració", que es pot veure a partir del dia 1 de desembre fins al 16 al local de la CGT a Via Laietana 18, 9è, Barcelona.

Finalment es farà un sopar amb cuscús i te.

Àrea d'Immigració de la Federació Local de Barcelona de la CGT

--------------------------------------------------------------

Con el lema "Baila contra la Ley", el sábado 13 de diciembre, a partir de las 5 de la tarde y hasta las 11 de la noche, el Area de Immigración de la Federació Local de Barcelona de la CGT organizamos una jornada abierta a todo el mundo para hablar sobre la nueva ley de extranjería, que irá intercalada con actuaciones musicales, y al final se hará una cena con cuscús y té. Esta actividad tendrá lugar en el Espai Obert (Blasco de Garay 2, Barcelona).

Las actividades seran las siguientes:

Charla sobre la Nueva Ley de Extranjería a cargo de Ester Sancho, abogada, y Abdellah El Boudouhi, licenciado en derecho.

Actuaciones musicales, con el grupo palestino Fandi Alamawi; el grupo argentino La Calesita; i Idebayan, un grupo bereber.

Habrá una exposición de fotos, "Els camins de la Immigració", que se puede ver a partir del dia 1 de diciembre hasta el 16, en el local de la CGT, Via Laietana 18, 9º, Barcelona.

Finalmente, habrá cuscús i te.

Àrea d'Immigració de la Federació Local de Barcelona de la CGT

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more