Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme : pobles i cultures vs poder i estats
Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
09 des 2003
9120312381969.jpg
Els anticatalanistes ataquen la Universitat


El Col·lectiu Vinatea continua l'escalada d'agressions. El bar Terra, l'antiga seu d'Acció Cultural i el Casal Jaume I de Russafa són els últims locals que han sofert atacs. La impunitat amb que compten els permet atacar reiteradament centres culturals valencians


Baptista Zamora / València

Els responsables de la nova llibreria de la Universitat de València s'han trobat els aparadors plens de pintades, en el que és un nou atac anticatalanista contra un organisme cultural a la ciutat de València. Ous de pintura blava havien fet impacte a tota la façana, barrejant-se amb les pintades de "Volem llibres en valencià no en català" signades per C.Vinatea

El rector Francisco Tomás ha qualificat els fets com "autèntic atemptat" i ha mostrat la seua "preocupació" front a "aquests actes violents i contra la cultura", i a més ha declarat que el gabinet jurídic de la Universitat decidirà si presentaran denúncia pels fets.

D'altra banda, el conegut local Terra de Benimaclet ha patit recentment constants agressions per part del mateix grup, que ha arribat a fer acte de presència i inclús enfrontar-se als joves del bar.

El Casal Jaume I de Russafa, barri d'on provenen molts dels membres de Vinatea, s'ha convertit també en un dels objectius principals d'aquesta nova campanya d'intimidació, que ha convertit l'entrada a la seu cultural en una taca permanent de colors blau, groc i roig.

L'antiga seu d'Acció Cultural del País Valencià va ser atacada la setmana passada, i es va pintar la porta de fusta centenària amb lemes anticatalanistes.

Nova ofensiva, noves aliances

Aquests nous atacs són una continuació dels soferts pel Bloc Nacionalista, PSOE, Acció Cultural i els Casals Jaume I, així com diverses associacions i llibreries valencianes durant l'any passat. La culminació de l'anterior campanya d'atemptats va ser l'incendi que destruí completament la seu del grup Endavant, situada a pocs metres de Delegació del Govern i una comissaria de la policia nacional.

Aquesta represa de l'antiga Batalla de València ve donada per la sensació de marginalitat en què es troben els sectors "blavers" després de la desfeta d'Unió Valenciana. El fet d'haver passat de ser una opció de govern a un conjunt de grups extraparlamentaris els ha conduït a l'ús de la violència per tal de fer-se sentir per la societat. Liderats pel Grup d'acció Valencianista (GAV), aquests grupúscles, on participen destacadament les seues joventuts, estan caiguent en una sectarització que els condueix a noves aliances. Malgrat que molts dels seus membres consideren l'extrema dreta espanyolista i els neonazis com a antivalencianistes, s'està produint una confluència amb sectors violents del món del futbol i d'España 2000. L'estratègia dels extremistes de dreta és la d'atreure's i fagocitar el "blaverisme" en extinció per engrossar les seues minvades files.

En definitiva, la seua estratègia tracta d'iniciar l'espiral d'acció-reacció pròpia dels moviments terroristes i així fer-se un espai en atacar nombrosos grups socials. La impunitat amb què compten és el seu principal aliat. Per aquestes raons el Bloc va instalar càmeres de videovigilància i altres grups han iniciat mecanismes de seguretat per tal d'evitar els atacs i identificar els agressors.
9120312395345.jpg
Mira també:
http://www.lavanc.com/

Comentaris

Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
09 des 2003
No os queda na...si os dais cuenta cada vez hay mas actos " antirepresivos" contra vosotros...a ver si os creeis que la peña se va a quedar parada...

JAJAJAJAJA
¿peña?
09 des 2003
¿los yomus y los votantes de levantina?
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
09 des 2003
Blaveros de merda, ignorants!!! vosaltres sou els primers ke sabeu ke el País Valencià és una peça bàsica de la nació catalana, els Països Catalans, d´akí ve la vostra estúpida lluita, no hi ha lluita més absurda ke la ke lluita contra la mateixa realitat científica, el valencià és català idiotes!! ho sabeu perfectament!!! al igual ke ho saben totes les universitats del planeta!!sou tan patètics ke feu riure!!! l´alliberament dels PP.CC. començarà al País Valencià!!!!!!!!!
INDEPENDÈNCIA O MORT!!!!!!!
REVOLUCIÓ O BARBÀRIE!!!!!!
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
09 des 2003
jajajajjaja

Pel moment...barbàrie.
JODEOS CABRONES
09 des 2003
Ya era hora que empezarais a recoger el odio que sembrais. jajajaja
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
09 des 2003
Doncs si el PP continua fomentant el feixisme antivalencià i es reedita la batalla de València, no hem de tornar a cometre l'error de ficar l'altra galta com vam fer en la primera per un pacifisme mal entès. Cap agressió sense resposta contundent
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
10 des 2003
De moment el q hem de fer es deixar subnormalades i batalles de valència per a que juguen els xicons blaverets i nosaltres dedicar-nos a fer politica seriosa i construir-nos el país lliure q volem. Però si es reactiva el conflicte bò serà que la societat valenciana desperte d'una puta volta, pq la suposada pau després de la batalla de valència només ha valgut pq moltissims s'adormiren als llorers. I q collons fa l´IEC???

Enhorabona a la CEPC pels resultats a la UV. Nosaltres construim la universitat q volem mentre ells tiren ous i posen enganxines. Aquest és el cami no? Salut.
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
11 des 2003
jo aporte un reflexió positiva, si és que hi ha cap:
almenys, començaren la pintada amb "volem llibres..." que ja és un pas. jeje

passem d'AQUesta gent i dediquem-nos a la política seriosa.
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
12 des 2003
està clar que els anticatalanistes estàn sent atrets pels d' España-2000, ja que són el mateix: espanyolistes i antivalencians!
M' agradaria saber per què a Morella no en tenim, de blavers.Que vinguen, que vinguen a Morella i s' adonaran de per què diem que el valencià és català: aquí, ni ens ho plantegem.

pd:felicitats a la CEPC, sou un bon exemple per a continuar la lluita!
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
14 des 2003
per a tots aquells que se creuen cegament que el valencia es catala, i no san llegit mai les dos teories CIENTIFIQUES I HISTORIQUES que n'hi han al respecte(que sou tots menos la excepcio), sou uns ignorants i damunt disen per terra lo que defenen al no tindre argumentacio suficient. "Lo que es de deu en la cara se veu", i nosatros el valencians no tindrem por d'algo que se cau per el seu propi pes. Catalanistes, quedeuse en la vostra casa que yo estic en la meua, i no vingau a buscar algo que es vostre, ni sigue no sera i damunt sense respectarnos. No sou ningu sense nosatros, aixina que no sereu mai NINGU. Llegiu mes i no vos llimiteu a lo que voleu sentir. No sigau imbecils, i primer sapiau lo que digua, perque dir sense saber es pedre la rao entes de començar
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
14 des 2003
Saps que passaría si als USA o al Canadà un parell de flipats diguessin que s'hi parla una llengua diferent a l'anglès? O que al Brasil un altre parell de babaus diguessin que s'hi parla una llengua diferent al portuguès? Que tothom s'en riuría i no els faríen gens de cas. Aixó és l'únic que mereixeu el parell de flipats que dieu que al Pais Valencià i a Catalunya compartim la mateixa llengua, un bon riure i prou. Pero resulta que l'estat i el nacionalisme espanyol us fan servir -i us deixeu fer servir feliçment- per continuar la seva política de sempre d'atac a la diversitat cultural. Contra els Paisos Catalans i el català. Malgrat aixó, malgrat que el Ministeri d'Incultura espanyol s'hagi inventat una "llengua valenciana" només per oposar-la al català o valencià -com vulguis, ja que la compartim tots plegats- amb l'oposició frontal de totes les universitats i filòlegs d'Europa i dels Estats Units, no passa res. Continuarem parlant i visquent en català, perque és el nostre dret i és la nostra llengua.
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
27 des 2003
ENDAVANT CEPC,
a la UV RESISTINT I AVANÇANT!
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
30 des 2003
Jo crec que hi ha que donar-los garrot als blavers, son un parells de incultes i de pocservell què no saben los què fan.
CAP AGRESSSSIÖ SESNSEEE RESPOSTA

GORA ETA
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
30 des 2003
i vindran els bascos a treure´t les castanyes del foc?
Es pot respondre de moltes maneres a la ultra-dreta, la millor no caure en els seus paranys.
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
30 des 2003
Ni eta ni res. Aquest Josepp0606 és un del Comando del Toro...
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
06 feb 2004
Hablais de agresiones y solo se han hecho 4 pintadas?? Q pena q dais... El pueblo valenciano ya se manifiesta en las urnas y nuestro sentimiento está más q claro por mayoria..
Vosotros, los fascistas catalanes solo quereis implantar una manera de pensar que en nuestra Comunidad no queremos... Y ya solo me falta el fascista este de Josep alabando a ETA... Sois una panda de asesinos acomplejados... Luchar por vosotros y dejar q los valencianos vivamos en paz.
Fascistas catalanes fuera de Valencia!!!
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
06 feb 2004
Los anticatalanistas atacan la Universidad... jajajajajaja... pero de que vais? Q os creeis q la Universidad de Valencia tb es vuestra? Sois una panda de fascistas.. Hay q acabar con vuestra ideologia hitleriana.. Ese "espacio vital"... No querais invadirnos...
Contra el fascismo procatalanista !!!!
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
06 feb 2004
El Comando del toro "ataca" de nuevo.
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
17 mar 2004
A tot els blavers que es creuen que tenen una llengua diferent a la catalana,
Ei, incultes! A més de no saber ni pruna de la nostra llengua, l'únic que féu es fotre, però tant me'n donà! Jo continuaré defensant la unitat de la llengua per moltes pintades i agressions feixistes blaveres-espanyoles que féu per València. No aneu aconseguir res amb això. I ja sabeu, com diu la vostra assajista particular Mari Consuelo Reyna: "Unos ladran otros calbagan", que vos donen pel sac. Ah! altra cosa, ja han detingut a eixos 4 gats dels Vinatea, tranquils una bona denùncia, que segurament els vostres pares us pagaran del seu jornal (Ha, ha, ha...)I, per finalitzar, Bye-bye al PP.
Al País Valencia sempre llengua catalana!!!!!!!!
Visca Terra Lliure!
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
31 mar 2004
fascistes catalans fora de valencia? mira, si ets un curt de ment no es problema meu, es ben sabut que el valencià es un dialecte dels català, això tu ensenyen de petit, es a dir que qui no sap això es pq no ha pogut acabar l'educació secundaria. Prou odi dintre el mateix vàndol, la unitat fa la força, i sota la bandera catalana hem de lluitar per la unitat de la nostra llengua. Kap agresió sense resposta! els xenògogs racistes sobren a tot arreu!
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
03 abr 2004
El passat día 13 de març el poble valencià va repondre amb el seu vot majoritari, estem o no d'acord, es la seva voluntat majoritaria y s'ha de respectar.
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
24 jun 2004
visca catalunya lliure, minporta una merda valencia pero catalunya ni la tuqueu PUTA ESPANYAAAAAAAAAAAA GORA ETAAAAAAAA
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
14 jul 2004
>visca catalunya lliure, minporta una merda valencia pero catalunya ni la tuqueu PUTA ESPANYAAAAAAAAAAAA GORA ETAAAAAAAA

Tu blaver de merda, et fas passar per català?
Et penses q aquí escrivim tant malament? Ningú es creu la teva farsa imbècil. Un nen de cinc anys escriuria millor... "tuqueu" L'unic que busques és brega i seccionar-nos però no te'n sortiràs.

Els catalans volen la unitat dels Països Catalans, perquè si mor un moren tots. Si mor valència morim nosaltres! Anims als Valencianistes de debò, aquells que reconeixen la unitat de la llengua i a la vegada se senten orgullosos de ser valencians i també catalans (en referencia als Països Catalans) Anims a tots.

Visca El país Valencià! Visca ses Illes! Visca Catalunya! Visca l'Alguer! Visca els països Catalans federals!
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
26 jul 2004
És tan fàcil com aquella vella expressió: "divide y vencerás", no us n'adoneu de que és això el que volen fer amb nosaltres?
Si lluitem units, lluitem amb més força!
VISCA ELS PAÃ?SOS CATALANS!
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
29 jul 2004
Aquí a Tarragona(i que consti que no sóc cap valencià disfressat,sóc de Tarragona en sèrio),no creiem en els països catalans.I a Tortosa encara menys.Si de cas en l´antic regne d´Aragó,però...d´això ja en fa bastant de temps.Sincerament,no crec que Catalunya i la Comunitat Valenciana tinguin gaire cosa a veure avui en dia(apart del fet de ser veïnes,i de ser lingüísticament comunes/similars/lo-que-sigui).Només cal donar una passejadeta pel centre de València i pel de Barcelona per adonar-se de que l´estil de vida és totalment diferent,sinó oposat.
Ni falta que fa de dir-vos que a Tarragona els valencians hi sou benvinguts,però...no sou a casa vostra.Potser a Tortosa sí que fóra diferent,perquè el sud de la província de Tarragona no és la Comunitat Valenciana...però joder,com se li assembla.Però clar,allí a Tortosa no us tenen massa apreci,almenys últimament,coses de l´aigua...
Per a qui cregui en els paisos catalans,sàpiga que els habitants de la província de Tarragona(exceptuant-ne els molt barcelonins del Baix Penedès i Baix Gaià/Tarragonès Nord/de Altafulla p´arriba) molts cops també ens hem de sentir el típic "del Llobregat cap avall tots moros".A Girona realment un valencià no hi pinta res.És com un pop en un garatge.Com no ho ha de ser si un tarragoní se sent així també?
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
23 ago 2004
ei luigi? de k vas?
jo sóc de tortosa i no tinc un punt de vista tant geopolitic com el teu, no no estic d'acord. em semblo mes a un valencià q a una ampurdanes. estic en una terra repoblada a començaments de segle per valencians q van vindre a conreà l'arròs, i m'agraden els bous com a molts valencians. Estic per suposat a favor de l'unitat de la llengua, però més igual l'etiqueta, k si valencia o q si catala. EI luigi no facis tant de cas als politics els de barcelona no mengen dels vots dels valencians i a l'inrevés. I tu Zaplana a ver si tienes un poco mas de verguenza i aprendes a hablar valenciano k pa eso cobras cabron
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
23 ago 2004
ei luigi? de k vas?
jo sóc de tortosa i no tinc un punt de vista tant geopolitic com el teu, no no estic d'acord. em semblo mes a un valencià q a una ampurdanes. estic en una terra repoblada a començaments de segle per valencians q van vindre a conreà l'arròs, i m'agraden els bous com a molts valencians. Estic per suposat a favor de l'unitat de la llengua, però més igual l'etiqueta, k si valencia o q si catala. EI luigi no facis tant de cas als politics els de barcelona no mengen dels vots dels valencians i a l'inrevés. I tu Zaplana a ver si tienes un poco mas de verguenza i aprendes a hablar valenciano k pa eso cobras cabron
ESO OS PASA POR IMPERIALISTAS
15 set 2004
Sois unos IMPERIALISTAs
No solo quereis a independencia de españa que ademas queres llevarnos con vosotos. o sea el reino de valencia, las islas baleares y demas.

Haceis como Hirtler con La anexion de Austria

VIVA EL REINO DE VALENCIA
VIVA ESPAÑA
CATALANISTAS IMPERIALISTAS HIJOS DE LA GRAN PUTA
Por cierto AMUNT VALENCIA
VIXCA LA LLENGUA VALENCIANA

VIVA LA SENYERA BLAVA CORONADA
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
02 des 2004
BONES SOC DE GIRONA I VOSALTRES INDEPENDENTISTES DE MERDE MAI ACONSEGUIREU RES..!! YA QUE SOU RESTES DE MENJAR QUE SE LI DON ALS GOSSOS SOU LES SOBRES DE LA SOCIETAT. IGNORANS DE LA CULTURA!!FRONT-SKINHEAD-GIRONA. SHARPS? MAULETS? PUNKS? TOTS ROIG DE MERDE!! FASCISTAS Y NAZIS ORGULLOSOS!! EUROPA BLANCA!! FAREM UN NOU TERCER REICH!! I ARA LA NOSTRE IRA COMENCA A DESPERTA!!DROGAS?NO!!!!!!!!!!! LLIBERTAD PER ELS PRESOS NS/NR!!!!!
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
05 des 2004
mira jo soc valencia i crec en els països catalans en la meva comarca no hi han putos blaveros,i si ni han son del pp ho siga blavero-espanyolistes,soc de la marina i puc dir clarament q parle catala.ho siga q a mi un valencianet de capital i q parla en castella em diga q men vasga del regne em posa dels nervis perque l'unic q es mereixeria es pegarli una pata i enviarlo a utiel ho albacete.VISCA EL PAIS VALENCIA!!!!!!
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
26 des 2004
Sóc valencià, de la Ribera Alta, i evidentment estic a favor de la unitat de la llengua. Em dona igual com vulgueu dir-li els blaveros-espanyolistes que si valencià o llengua valenciana. El que està molt clar és que la millor manera de defensar una llengua és parlar-la tots els dies arreu del País Valencià en la nostra vida diaria. No s'adoneu que la gran majoria de gent que defensa una llengua catalana diferenciada no té com a llengua materna aquesta "llengua valenciana" que simplement ho feu per a tocar els collons. Els espanyols sou uns cagat de merda!! Tremoleu de por quan sentiu parlar de catalanisme al País Valencià xq sabeu que un PV d'esquerres i catalanista junt amb el Principat podrien fer molt de mal a espanya xq no es igual que sigam 4 millons de persones que 11 fent front a l'estat espanyol!!!!

VISCA LA RIBERA!!!!

VISCA EL PA�S VALENCIÀ!!!!

VISCA ELS PPCC!!!!

PD. NI UNA GOTA D'AIGUA AL VINALOPÓ!! XÚQUER VIU!!
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
29 des 2004
Si no respetais la soberania del pueblo valenciano, volveremos a tomar las calles. Me gustaria saber cuantos diputados tiene el Bloc o ERPV en las Cortes Valencianas...yo lo recuerdo: CERO PATATERO.El partido Cannabis ha sacado mas votos que ERPV. Sois pateticos pero seguir soñando.No os dais cuenta de que la gente de Valencia pasa de la mierda nacionalista catalana.
YOMUS VALENCIA 20 AÑOS DE INFIERNO CHÉ
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
21 gen 2005
ESTIMADO USUARIO PEPERO ----->> Yo sigo a la "mierda" nacionalista catalana que dices: ¡VISCAN ELS PP.CC! (per cert, "vixca" amb X no sé de qui idioma es)
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
21 gen 2005
¡Qué torne Terra Lliure i posse una bomba a eixos f.......!
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
02 feb 2005
Doncs jo soc de Gandia(València) i dic ¡VISCAN ELS PP.CC!
Som de Balears
13 feb 2005
A veure....s que me maten aquests blaveros, vosaltres, forasters espanyolistes residents a valencia simplement o sou FORANEOS ESPAÑOLETES O UNS INCULTS DE COLLONS no volgueu "tocar es ous" i no vos fikeu alla on no vos demanen, tocau el dos a madrid, en el pais Valencia no en teniu cap feina. I perfavor no sigueu uns empanats MENTALS dient que el Valencià es diferent al catalá, es q encara estic rient de la gracia que em fa quan o llegeixo, es q no se me fika al cap com se pot esser tan incult i gilipolles al mateix temps ( tot un record sense dubte).Aqui tb en tenim de "blaveros" les i diem GONELLES i tots o son uns CASTELLANEFILOS ESPAÑOLEROS O simplement incults...me cansat de dir la paraula INCULT.. ja q es la q millor defineix aquesta gent. VISCA ELS PAISOS CATALANS, GERMANS ¡¡¡ ==Dona corda al català==
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
25 abr 2005
Xa começar aquets feixistes no tenen ni idea d´historia aixi que el millor es fer-los cas omis als seus comentaris. I b, tanpoc estic molt dacort amb el radicalisme nacionalista ni amb defendre una bandera, q es tipic de feixistes, crec q debm ajudar a q la llengua no acab morint (q es el mes important) i no fixant-nos tant amb l´etiqueta que li posem, ni als colors de la bandera q defenem (sense oblidar mai els nostres origens i evitant ixa centralitzacio q "buscan nuestros politicos de la tierra") ja q al cap i a la fi catalans o valencians q mes dona ? ( La gent culta ho sap, som germans )aixi q, es = el nom que li posem, comservem i fomentem la nostra cultura q es molt important i amb aqsta ho fara la nostra llengua i les nostres arrels. Salut i Republica !!!
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
12 mai 2005
Cap agressió sense resposta. Ja ho sentiran en la seva pell d'açi poc.


VISCA, VISCA, VISCA, VISCA TERRA LLIURE!!! II*II
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
09 jun 2005
A aquest de Girona, vergonya t'hauria de fer ser català i dir aquestes mongolades. Que no veus que amb la teva actitut tot el que tens ho perderàs. Que no veus que si el que tu pregones es tirés endavant se t'ha acabat parlar català per sempre més??? Que no veus que si el nacional socialisme es posés en marxa els primers a fotre a la càmara de gas serien els llatins com tu???Això, que ho digui un alemany, manté una lògica perversa però la manté, que ho diguis tu no s'agafa per enlloc. Segurament els teus pares són bruns amb rinxolets....

Pensa i llavors actua, no al revés. Stop racisme i odi.

Independència!!!
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
09 jun 2005
Primer dir que lo que "atacaren" no era la Universitat, sino la Tenda ahon venen els llibres de la Universitat. Despres, dir que, per si no ho sabeu els que es dieu "amants" de Valencia, com a part dels PP.CC., tots els anys, el 9 d'octubre, veniu a la meua ciutat en autobusos (ya que ací no podeu reclutar a molta gent) per a cridar, mostrar banderes fetes vostres (la cuatribarrada es d'Arago, la genuina bandera catalana es la de Sant Jordi) i, sobretot, per a trencar, any rere any, la mateixa figura en la plaça de bous. Si tant voleu a esta terra, per que feu estes coses? Per que, per eixemple, no mos doneu l'aigua que NECESITEM? Atra cosa, me fa grasia que critique l' articul una agresio contra una "porta centenaria", cuan, no fa tant, Lerma, convençut catalaniste, mos empastra un Teatre Roma, algo mes que centenari.
Ah, lo de "vixca", ab "x", es valencia.
Espere que la meua opinio no siga resposta ab crits com "ets un blaver de merda" o coses aixina, en opinions com ixa feu molt de mal als catalans, per si no vos havieu donat conter.
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
26 jun 2005
Per a tots aquells que ens insulteu, sapigueu que a Catalunya us volem (feixistes!) sota terra.
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
08 jul 2005
¿por qué será que no os quieren ni en la misma Cataluña? No os ayudeis de grupos terroristas, venid a Valencia, avisadlo, sin policía...venid todos! Aquí estamos, conquistadnos, llenadnos de catalanidad, llenadnos de vuestras teorías...No teneis cojones y a nosotros nos sobran huevos. Los porros que fumais os hacen ver cosas que nunca existieron ni existiran. Con todo mi cariño a los hermanos ESPAÑOLES de CataluÑa. 88
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
14 set 2005
valència: Part del Paisos Catalans plena per desgràcia de putos murcianos de merda y castellanos incults i salvatges. Però ànims nois, que els catalans som amb vosaltres i recordeu que de merda ni ha a tot arreu, la questió és arraconar-la per no sentir-ne la ferum. Sense les Illes i `València no hi ha independència!!!! Visca els paisos catalans lliures d´esponyols merdosos!!!!!
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
20 set 2005
En primer lloc crec que es absurd discutir la història quan ja està escrita, el que no l'haja llegida te un problema de informació. Realment aquest es el problema, la incultura. Encara més greu em pareix que hagen de discutir-ho persones castellanoparlants, que no se jo que pinten ací la veritat, que no poden sentir el idioma tant seu com nosaltres que el parlem a tot arreu i es la nostra llengua natal.
Hi ha que exigir que el nostre idioma siga el més important als països valencians i catalans.
Amunt Valencians amb forÇa i orgull.
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
20 set 2005
En quant a l'aigua, a mi no em dona la gana que per a que els pijos golfistes tinguen el camp verdet, jo m'haja de quedar sense els pocs paratges naturals del País Valencià. Per a la vostra informació com estem "sobrats" d'aigua no paren de construir camps de golf a tot arreu com per exemple a Guadasuar, més informació: si es dugueren a terme tots els trasvases que volía el Partit Paplorar, en l'albufera baixaría el nivell de l'aigua i Cortes de Pallàs al clot, estic segura de que ni tan sols s'han informat, si no teniu ni puta idea no parleu que se vos plena la boca de mentides i més mentides. XÚQUER VIU.
Una abraÇada molt forta als màrtirs de la incultura.
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
26 set 2005
El estatuto de autonomía para castilla Y león no fué consensuado,ni fué reclamado por los pueblos implicados:el castellano Y el pueblo leonés. En 1983 se impuso un estatuto de autonomía que el pueblo leonés rechazó tajantemente,con manifestaciones masivas y reivindicaciones. Silenciadas por los medios de comunicación y las administraciones... La región leonesa,como tal tienen derecho a constituirse en cc.aa acogiéndose al articulo 2 de la constitución de 1978. La cc.aa de castilla y león se impuso desde los despachos.Una cc.aa que no la quisieron ni leoneses ni castellanos...hoy en día,no hay ningún sentimiento de identificación a dicho ente político-administrativo creado a espaldas de los pueblos.Se crean fundaciones para crear sentimiento de pertenencia(fundación villalar),en las encuestras realizadas,tiene ésta cc.aa escasísimo apoyo,por decir que no tiene ningún apoyo por parte de la población. En éstos 22 años de autonomía compartida entre castellanos-viejos y leoneses...la región leonesa ha quedado notablemente depauperada,despoblada,desindustrializada...en los últimos lugares del ranking...hace 22 años estabamos mejor.Se ha creado una macrocomunidad de dos regiones,centralizándose todo el poder y capital en valladolid.La situación de la región leonesa es lamentable... La junta de castilla y león se ha dedicado a hacer proselitismo de lo castellano en la región leonesa,hasta el punto de llamarnos castellanos cuando somos leoneses.


La región leonesa sufre un imperialismo anexionista...sin fundamento ni rigor,se pretende tergiversar la história hasta límites insospechados.La administración autonómica impuesta,hace un feroz proselitismo de lo castellano,con exposiciones,jornadas divulgativas o en las televisiones....

La región leonesa tiene identidad propia...el pueblo leonés ha sido en innumerables de veces reconocido,hao en día peligra nuestra identidad...nuestra cultura y lengüa...por una administración que quiere borrar todo lo leonés...PORQUE ES DIFERENTE A LO CASTELLANO...queriendo implartarnos sus fiestas y constumbres...todo con el objetivo caciquil de una provincia:valladolid.En dicha provincia los poderes caciquiles fueron los que impulsaron dicha cc.aa y la quieren seguir manteniendo tal cual...

La inclusión de la región leonesa ha supuesto un paulatino deterioro en todos los aspectos...en los rankings,está en el último lugar....siendo así,que el gobierno de zapatero,hizo el plan del oeste...

Hemos padecido durante éstos 22 años,un centralismo brutal...todo era valladolid y lo demás provincias satélites,todo poder y capital,se centralizaba en valladolid,toda empresa se emplazaba a valladolid.


Se nos niega el derecho a la autonomía.


León o la región leonesa,NUNCA FUÉ CASTILLA...fué un reino anterior al condado de castilla,dicho condado pertenecía a este reino...la bandera de ésta cc.aa es un escudo de armas,no un pendón,porque el pueblo leonés y el pueblo castellano tiene sus propios pendones...el reino del que hablan es un reino que abarcaba media españa,no era el reino de castilla,sino eran las posesiones que tenían el monarca...al cual se decía que era rey de castilla,rey de león....etc....los reinos nunca estuvieron juntos...en aquel reino estaban incluidos gallegos,vascos,extremeños,leoneses...etc.

AUTONOM�A PARA LA REGIÓN LEONESA.NO AL IMPERILISMO EXPANSIONSITA CASTELLANO.

YO SOY LEONÉS NO CASTELLANO.
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
26 set 2005
Això, que si el valencià és una llengua diferent al català, necessàriament l'andalús és una llengua diferent al castellà, més diferent encara que el valencià ho és del català. Així és com un andalús hauria d'escriure, no?? Llegeix-ho, que és graciós i tot, aajjajjjaaj. Au kku!


Una mué questaba comprando ner mercadona;
Cohe una caha de leshe, un cartón de güevo,
un bri de zumo de naraa y un paquete de beicon.
Mientra ponía los artículo en la sinta de la caha,
un borrasho cabía detrá della observaba con
ditinimiento cada uno de lo artículos.
Ar terminar, er borracho la mira y le dise:
"Tú ere zortera".
La tía se quea toa pillá por la sentensia, pero a la ve
intrigá ya quella rearmente era soltera.
Miró to losartículo que tenía sobre la sinta de la caha y
no vio na que pudiera habe hesho querr borrasho
agquerozo eze deduhera quella era sortera.
Ar fina, ganó la curiosidá y le preguntó ar borrasho:
"E verdá. zoy zortera. Pero.... ¿cómo la zabío?"
Er borrasho conte'tó:"Porque ere mú fea, ihaputa"



pd.Aso es lo que pasa cuant escrivim lo que parlem.


XÚQUER VIU

AMUNT VALÈNCIA.

au kku
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
06 oct 2005
Pero...realment als que defenem la nostra terra ens interessa clavar-nos en batalles absurdes amb gent que no te ni mig cervell?..continuem lluitant per la unitat de la llengua, sense preocupar-nos per l´opinió d´uns quants. No es cuestió de ocupació, tots savem que estem en la NOSTRA terra, una terra lliure, i tots savem quin es el nostre idioma, els nostres arrels, la nostra cultura (mes enllá de la paella, les falleres i Rita Barberá...per favor). Per la unitat de la llengua, de les costums, i de les comarques...visca els païssos catalans!!!
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
18 oct 2005
Clar que parlem el mateix idioma. El catalá es una manera de parlar valenciá, que es la verdadera llengua. Els origens de la nostra llengua estan ben clars. Els catalans heu aprofitat la desidia valenciana i el nostre conformisme amb ser espanyols, per a fer-vos amos de una llengua que no vos pertany, canviar-li el nom, fer vostres els nostres escritors, etc, etc.A vore si n´hi ha sort i vos independiceu i s'en aneu a fer la ma d'una puta vegá i mos lliurem de tots els putos catalanistes.
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
19 oct 2005
Yo propongo expulsar a Cataluña de España. Estoy hasta los huevos de que los putos políticos catalanes siempre estén en la tele!!! No tienen bastante con chupar pasta, también quieren chupar cámara.
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
20 oct 2005
bones, jo soc català de Catalunya, Catalunya es la principal potència dels Països Catalans, i les altres regions son el País Valencià, Ses Illes, el Rosselló, L'Alguer i la Franja.
jo crec que hauriem d'independitzar-nos i crear un exèrcit que eliminés qualsevol rastre d'anticatalanitat i executar qualsevol opositor al poder català
tots els que s'oposessin a Catalunya i diguessin que el valencià es un idioma propi i que son espanyols i collonades d'aquestes els eliminaria perque son els residus dels Països Catalans.
Despres crec que hauriem d'atacar algunes regions espanyoles i provocar tots els danys possibles i que ens tinguessin por.
tots els que no es sentissin catalans podrien escollir 3 vies: 1º acceptar i rendirse 2ºmorir o 3º marxar del pais
El català es la llengua de tots els Països Catalans i aquest que diuen q el valencià es una llengua son una colla de fills de puta llepaculs d'espanya
hem de tornar tot el mal possible als anticatalanistes i a espanya, ferlos patir
VISCA ELS PAÃ?SOS CATALANS, CATALANITAT O MORT
PUTA ESPANYA I PUTOS BLAVERS MARICONS
PUTOS FEIXISTES I PUTOS NAZIS

per cert: soc jueu, osigui que no em digueu nazi
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
21 oct 2005
warros kakalanistas joderos vuestro sueño nunka se ara realidad y lo sabeis...pero de la ilusion tmb se vive verdad??enga a la mierda todos vosotros kabronas

88
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
30 oct 2005
"Catala amb orgull" es un puto filldeputa cobarde i si te collons que vinga a Valencia a dirmos a la cara les jilipollaes que diu un poquet mes dalt.Vine quan tingues collons, fasciste=catalaniste de merda, (Si contestes, cobarde, me donaré per entés i ja mos ficarem en contacte, i sabrem si tens collonets de dirme ixes tonteries catalanistes a la cara).BOICOT YA. Anem a arruinar a ixos filldeputes = catalanistes.
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
01 nov 2005
Lo que no entienden estos catalanes cortitos es que los valencianos pasamos de ellos, entre otras cosas, porque sabemos aquello de que "mejor solos que mal acompañados" y que, nuestro Futuro será mucho mejor sin ellos, y eso lo tenemos clarísimo.No queremos ser su colonia. Nunca nos explotaran. No seremos la Austria de su Nazismo.
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
07 des 2005
fills de putes blvers vosatros no sous valencians, fills de putes ja voreu com al final conseguirem la independencia el feixisme se esta acabant espanya mor i soc valencia de l' horta de la malvarrosa no tinc qe consumir res qe provinga de espanya boicoy contra espanya visca l' horta visca la malva visca pais valencia visca ppcc //*//
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
13 des 2005
Independencia pels PAISOS CATALANS i EUSCAL HERRIA!! Blavers incults de merda q no sabeu el q es 1 llibre, estudie 1 poket de cultura a veure si vos doneu compte de q no teniu rao i de q No es pot canviar la historia som 1 nació fora d'espanya i no tenim cap fil q ens uniska a el vostre puto pais repressiu, autoritari i imperealista.
Ahi ho deixe.
Visca la gent q lluitem x el q es nostre i x uns PPCC lliures!!
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
19 des 2005
KINA VARVARITAT!!!!
Blaveros de merda, ignorants!!! vosaltres sou els primers ke sabeu ke el País Valencià és una peça bàsica de la nació catalana, els Països Catalans, d´akí ve la vostra estúpida lluita, no hi ha lluita més absurda ke la ke lluita contra la mateixa realitat científica, el valencià és català idiotes!! ho sabeu perfectament!!! al igual ke ho saben totes les universitats del planeta!!sou tan patètics ke feu riure!!! l´alliberament dels PP.CC. començarà al País Valencià!!!!!!!!!
INDEPENDÈNCIA O MORT!!!!!!!
REVOLUCIÓ O BARBÀRIE!!!!!!
NO AL BOICOT CATALÀ!!!!!!!!
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
01 gen 2006
Xiquets catalanistes, no us baralleu ací. Ja estan les urnes per expresar-vos, i no aparegueu. Teniu perea d'alçar-vos del llit quan hi han eleccións?
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
26 gen 2006
Quines coses eh?, els que mes defensen que el valencia i el catala no son la mateixa llengua son els que parlen castella.
X cert, no confongueu valencia en escriure tal com parleu, aixo simplement es falta de coneixement gramatical, yo si escrigues tal com parlo podria dir que parlo rapitenc i que es un idioma independent de tot el mon.
Aqui a qui s'ha de fer cas es als filolegs, que son els que fan una carrera de 4 o 5 anys per tal d'estudiar la ciencia de les llengues i els textos, i si els filolegs de la universitat de valencia diuen que el catala i el valencia son la mateixa llengua parlada de maneres diferents, ells son els qui tenen la ultima paraula. Jo podria dir que la taula periodica te 400 elements, i sortirien tots els quimics del mon i em crucificarie.
I per cert, el fet d'exaltar l'atac a una universitat es una demostracio d'una incultura propia de països fundamentalistes i subdesarrollats.
Re: Els anticatalanistes ataquen la Universitat. (València)
01 feb 2006
Sou tots un porc malparits, deixeu en pau als valencians. Sou uns fatxes, voleu imposar el català damunt de tothom sense inportar que els valencians NO HO FOLEN FILLS DE PUTA. Esteu fent exacatament el mateix que va fer Franco amb el català, però no aconseguireu res perque la trista realitat ÉS QUE SOU UNA POBRE MINORIA D'AMARGATS . I tot i que fossiu majoria, cosa que mai succeïrà, els valencians resistiran com ho vàrem fer els catalans amb Franco.Si dic bé: VÀREM. Perquè jo tambe soc català, i catalans com jo, de Barcelona, tampoc ho volem, i en som més de tres millions així que mut i a la gàvia colla de sapastres. A prendre pel cul catalanistes cabrons

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more