Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
Gas Natural col·loca publicitat en un web ultra
28 nov 2003
Informa: Vilella Tecnologia

La companyia Gas Nautral (antiga Catalana de Gas), que té la seu social a Barcelona insereix publicitat en el portal Libertad Digital de tendència clarament ultra -ells en diuen patriotismo constitucional- que dirigeix Federico Jiménez Losantos.

Es dóna el cas que quan prems sobre l'enllaç que apareix en aquesta web ens porta a la versió en espanyol del web on el seu president signa com Antonio Brufau, quan en la versió catalana ho fa com Antoni Brufau.

Altres empreses que insereixen publicitat a Libertad Digital (on la majoria d'articulistes són assalariats de la Cope o del diari La Razón) són Telefónica, Lotería Nacional o el Santander-Central-Hispano, tots molt propers al govern del PP i principals mantenidors del diari La Razón, també de tendència ultraconservadora, que eixuga els seus números vermells amb aquestes insercions massives de publicitat.

Comentaris

Re: Gas Natural col·loca publicitat en un web ultra
28 nov 2003
I què?

És d'allò més natural, no? Una empresa capitalista s'anuncia en un mitjà pro-capitalista. No crec que això sigui cap novetat. El que sí seria notícia és que Gas Natural s'anunciés en el Contra-infos.
Re: Gas Natural col·loca publicitat en un web ultra
29 nov 2003
Encuentro de lo más normal que algo relacionado con el Gas se anuncie en la página de Jimenez Losantos : si por el fuera pasaría por las Cámaras de Gas (Cyclon B) a todo rojo, nacionalista o emigrante...¡Menudo es el Federico !

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more