Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: guerra
Mobilitzacions a Londrès contra la visita de Bush
27 nov 2003
Bé, mès que redactar noticia, el que volia era comentar-vos algo que potser podria ser d'utilitat -per aquest motiu he especificat, mès a munt, que no es tractava d'una noticia sino d'un comentari-:
M'he estat mirant la vostra web (cosa que no puc fer gaire sovint) i he trobat a faltar el tractament d'una noticia que em sembla prou important: les massiva mobilització que es va produir a Londrès contra la visita de G. Bush.

Us he dit que no puc visitar la vostra web molt sovint, perque soc conscient de que potser ja s'ha publicat alguna cosa en el seu moment i no ho he pogut llegir, o que potser encara hi es a la pàgina i no ho he sapigut trobar-ho per manca de temps o de "pràctica" amb la vostra web.

En qualsevol cas, m'ha semblat veure moltes altres noticies "a primera plana" de coses que van succeir -mès o menys- als mateixos dies de les mobilitzacions contra Bush.
No sé si a l'estat espanyol han arrivat moltes coses sobre aquestes mobilitzacions (potser no?...). Pero us puc assegurar que a on visc jo -Köln, Alemania- ha sortit sovint als telenoticies oficials!...

Com us he dit, es possible que "m'hagi perdut alguna cosa", peró la meva impressió ha sigut que per la importancia de la noticia (va haver-hi una manifestació de mès de 100.000 persones pels carres de Londrès!...) i per la seva relativa actualitat; aquestes importants mobilitzacions havien quedat masa a segona plana a la vostra web??

Records des de la freda Alemania! Espero que per allà tingueu millor temps que per aquí...
Bernat

Comentaris

Re: Mobilitzacions a Londrès contra la visita de Bush
27 nov 2003
també penso que sería desitjable informar sobre la manifestació a londres a primera plana.

"m'ha semblat veure moltes altres noticies 'a primera plana' de coses que van succeir -mès o menys- als mateixos dies de les mobilitzacions contra Bush."

aixo que dius es la principal raó perque no van apareixer les movilitzacions de londres contra la visita de Bush. hi ha tants temes que requereixen la nostra atenció i el nostre temps, que no aconseguim de cobrir-ho tot. som poca gent i hi ha molt de treball. una cosa que també influeix es el fet que indymedia barcelona es una pagina trilingue. aixi pot passar que una noticia de columna central esta feta en catala i castella, pero que falta l'angles i es queda pendent. si algu s'anima a donar un cop de ma: benvingut/da!!!
Sindicato Sindicat