Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió : especulació i okupació
Terrassa contra el judici als okupes
23 nov 2003
Unes 500 persones es varen concentrar ahir dissabte devant de l´Ajuntament de Terrassa (Vallès Occidental) per posteriorment iniciar una manifestació pel centre històric.

La marxa s´inicia als voltants de les vuit sota una mica de pluja, però amb l´animació de sempre. Durant la marxa són presents nombrosos familiars dels companys i companyes que foren detingudes durant el desallotjament, al juny 1999, del Casal okupat Kork-III. Per cadascú dels encausats el fiscal demana penes de 5 anys i 4 mesos de pressó. En l´ànim de totes està que de res poden ser acusats i que el judici no demostrarà el que és indemostrable, encara que la confiança en la justícia no és precisament molt gran.

La manifestació va fer algunes parades en el seu camí devant la seu del PP on es cridaren els lemes coneguts per tothom (partit popular partit policial, l´únic terrorista l´estat capitalista, la policia tortura i assassina, contra el capital guerra social, li criden democràcia i no ho és...i no ho és, la repressió no és la solució, vosaltres feixistes sou els terroristes) i altres entorn l´absolució dels acusats.

Una altra parada va ser devant dels jutjats de Terrassa on es van cremar uns ninots que representaven el sistema judicial i les forces de seguretat. Amb el petit incendi que produí la crema dels ninots, la policia municipal va fer servei d´un extintor per apagar el foc, el que provocà un fumeral irrespirable que animà els-les manifestants a continuar la marxa, ara, cap a la seu del PSC on es van exigir centres socials i menys mesures policials. Al llarg de la manifestació es van realitzar pintades de protesta a empreses dedicades a l´especulació urbanística i immobiliària, en bancs i en altres sucursals del poder del capital.

Finalment es va llegir un comunicat a la plaça porticada del vapor Ventalló on es van denunciar els fets i la repressió a la que es vol sotmetre a la joventut més combativa que ha tingut la ciutat en els últims anys.

El proper DIA 24 DE NOVEMBRE seran jutjades a Terrassa les 32 persones vinculades a diferents moviments socials. Per a continuar la protesta i donar suport als encausats, els dies 24-25 de Novembre i a partir de les 9:30 del matí i durant tot el dia, CONCENTRACIÓ devant dels jutjats de Terrassa (rambla d´Egara).

salut
Mira també:
http://www.kaosenlared.net

Comentaris

Re: Terrassa contra el judici als okupes
24 nov 2003
Terrassa contra que???? 500 persones no representen el poble de Terrassa, ni 135 el poble de Catalunya!!!!
Re: Terrassa contra el judici als okupes
24 nov 2003
El 40% de l'abstenció no representa tampoc res? O només representen els que no estan quan us interesa a vosaltres.

En aquests temps de Gran Hermano, OT i demés merdes, treure 500 persones al carrer és tota una epopeia, quan ens volen tancats a casa, sortir al carrer té una doble força, la de fer-te present i la de vencer l'aillament al que ens sotmeten.

La teva opinió andersito, representa alguna cosa entre sis milions?
Re: Terrassa contra el judici als okupes
24 nov 2003
Natàlia!
jo també estic en contra del judici dels okupes de Terrassa. Sóc de Sabadell i vaig venir a la mani del dissabte. Però no hi havia ni de lluny 500 persones. Erem moltes menys i la majoria de Sabadell i Barna. Crec que és important l'honestitat. No podem manipular les xifres. A més, així, podem ser conscients de les coses que no s'han fet prou bé. Que en aquesta campanya han estat moltes.
Re: Terrassa contra el judici als okupes
27 nov 2003
Hola!
Sóc un jove Terrassenc que va estar en una part de la mani de dissabte. COMPRAR ES UN LUXE, OKUPAR UN DRET!
A mi m'agradaria formar part del moviment okupa, sobretot de Terrassa. Que haig de fer? em podeu informar? Us ho agrairia molt.
-(-Â-)- ANARKIA I ANTIFEIXISME.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more